neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 19, 2011 8:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ....
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΔOΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕ...

ΜΙΧΑΛΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ 25ηΜΑΡΤΙΟΥ??
ΣΛΟΓΚΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ!!ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΗΜΙΜΕΤΡΑ!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 19, 2011 8:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

H ετε δεν εχει διασπασει τη γραμμη τασης, η ευρωβ το ιδιο,η αλφα το ιδιο

Κρισιμες οι επομενες συνεδριασεις, αν και το χ.α. δεν υπακουει πλεον σε αυτη παρα σε μακροοικονομικα νεα και υποτιμητικη κερδοσκοπια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 19, 2011 8:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ....
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΔOΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕ...

ΣΛΟΓΚΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ!!ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΗΜΙΜΕΤΡΑ!

Θυμάμαι φίλε... Θυμάμαι επίσης πως τα τελευταία δυνατά γυρίσματα τα είχες νιώσει :!: ;)

Ελπίζω η έκρηξη που λες να βγει και τώρα :!: :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 19, 2011 9:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:

Ανάλογα με το πόσο θα θέλουμε να σωθούμε ή να μας σώσουν με βάση το πρώτο θα δούμε ή μέτρα ή ημίμετρα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 19, 2011 10:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

SKOTY ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2010...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SPOT ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΑΠΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΧΩ ΚΑΕΙ.
ΣΥΝΕΠΩΣ,ΘΑ ΟΠΛΙΣΤΩ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΟΥΤΕ ΜΠΕΣ ΒΓΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ...
Ο ΔΑΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ...
ΜΑΚΑΡΙ...

SKOTY ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ??? 6000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ??? ;) ;) ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 19, 2011 11:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

sala1729 έγραψε:
Καλησπερα φιλε Δημητρη.
Εκτιμω πολυ την γνωμη/γνωση σου και το ξερεις.
Θα ηθελα λοιπον οποτε μπορεις και εχεις χρονο να μου εδινες τα ονοματα απο 5 καλα μερισματικα χαρτια, εαν γινεται οχι κρατικοχαρτα.
Ψαχνω πολυ καιρο να τα βρω ... και αν τα βρω σε καλες τιμες (βαλε και αυτες διπλα απο τα ονοματα) θα τις σκισω ... :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν, μόλις γύρισα από έξω.

Πρώτα οφείλω μια απάντηση στο φίλο sala.

Προσωπικά ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ είμαι αντίθετος στην πρακτική της επιλογής μετοχών με κριτήριο τη μερισματική απόδοση.

Και εξηγούμαι:σε μια τέτοια κατεστραμένη και χειραγωγούμενη αγορά με καθαρά πτωτική τάση και πτωτικό momentum επιλέγοντας ένα χαρτί με μερισματική απόδοση π.χ. 7-8%, αν η μετοχή υποχωρήσει σε ετήσια βάση γύρω στο 30-40% τι να το κάνω το μέρισμα;

Τα χαρτιά με μερισματική απόδοση απαιτούν ή διακράτηση όλη τη χρονιά, πράγμα πολύ επικίνδυνο για τη χρονική περίοδο που διανύουμε, είτε διαφορετικά αγορά κάποιες συνεδριάσεις πριν την αποκοπή.

Βέβαια σε περιόδους πιο βατές, πιο ελεγχόμενες, πιο ισορροπημένες είναι μια ορθή επιλογή.

Στην ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ περιμένω ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ να μπω στις τράπεζες για βραχυχρόνια προσωρινή αντίδραση, την οποία θα κάνει σίγουρα κάποια στιγμή.

Αυτή η στιγμή δεν απέχει πολύ χρονικά.Ο κλοιός σφίγγει.

Τελευταία επεξεργασία από etrader και Πέμ Μάιος 19, 2011 11:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 19, 2011 11:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
SKOTY ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2010...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SPOT ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΑΠΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΧΩ ΚΑΕΙ.
ΣΥΝΕΠΩΣ,ΘΑ ΟΠΛΙΣΤΩ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΟΥΤΕ ΜΠΕΣ ΒΓΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ...
Ο ΔΑΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ...
ΜΑΚΑΡΙ...

SKOTY ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ??? 6000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ??? ;) ;) ;)

Σταύρο, εγώ μέσα είμαι εδώ κ κάμποσο κ μπορώ να τοποθετηθώ...για κάμποσο ακόμα..
Κ για την ώρα στο χαρτοφυλάκιό μου είναι... κλάφτα χαράλαμπε :D :D ..μόνο να να το διακωμωδώ μπορώ για την ώρα.
Για να μιλήσω σοβαρά, με ανησυχεί το πολιτικό σύστημα και η ελίτ η οποία εκπροσωπεί η οποία αν σωθεί η χώρα, ουσιαστικά κάνει χαρακίρι το ίδιο. Δεν ξέρω αν με εννοείς... :shock: ..εδώ δλδ αναφέρομαι στο "μάλλον δεν θέλουΝΕ να σωθούμε".
Η Ευρώπη δεν ξέρει η ίδια ουσιαστικά τί θέλει που πηγαίνει κ πώς να να αντιμετωπίσει αποφασιστικά το ελληνικό πρόβλημα, όταν βλέπει ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα με το οποίο συνδιαλέγεται ΔΕΝ κάνει τίποτα για να σώσει την χώρα. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι....μια χώρα σε άλλες βάσεις, με φτιαγμενη δημόσια διοίκηση, με κατάρηγηση πελατειακού συστήματος, με άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, με πραγματική πάταξη της φοροδιαφυγης κ της παραοικονομίας σημαίνει πάταξη οριστική της κομματοκρατίας που εγκαθιδρύθηκε στην Ελλάδα με έμφαση κυρίως από το 1981 μέχρι και το 2011 με όλες τις δομές κ τις νοοτροπίες που μας ακολουθούν απο τότε.

Αν δείξει ότι η Ευρώπη, λυπηθεί πραγματικά ετούτο τον τόπο κ μας "απελευθερώσει"΄απο τα τομάρια του πολιτικού συστήματος, δεν πουλάω ούτε στις 10.000 μονάδες...πολύ φοβάμαι όμως, ότι δε θα δώσουν ένα πόλεμο χωρίς εμάς για εμάς, κ ιδίως όταν βλέπουν αυτά τα οποία βλέπουν.
Οι κύριοι κύριοι σε κυβέρνηση κ αντιπολίτευση είναι ικανοί να μας "φουντάρουν" στο όνομα της ιερής αγελάδας που λέγεται δημόσιος υπάλληλος. Εδώ η Κούβα του Φιντέλ απέλυσε 550.000 δ.υ γιατί δεν έβγαινε, και η Ελλάδα που είναι σε κατάσταση χρεωκοπίας σκέπτεται να μικρύνει το δημόσιο των 1,1 εκ υπαλλήλων εκ των οποίων να μειώσει κατά 150.000 το προσωπικό μεσα απο τις συνταξιοδοτήσεις(25,000 μ.ο/έτος, άρα επί 3χρόνια=75.000, άρα οι υπόλοιποι θα προέλθουν απο μη απορρόφηση άλλων τόσων απο δ.υ με συ,βάσεις αορίστου χρόνου μέσα απο αξιολόγηση και σταδιακά σε βάθος 3 ετρών), και ακούσατε δηλώσεις Ρέππα, Πρωτόπαππα, αλλά και της ΝΔ η οποία θα τους κρατήσει εκτός εργασίας, θα πληρώνονται στο 70% του μισθού για όσο χρειαστεί, και όταν προκύψει θέση στα ΄προσόντα τους θα κληθούν στο Δημόσιο.
Αυτό αποκαλείται απλά,..διασφάλιση θέσης εργασίας με αντάλλαγμα ψήφο, κ όταν έρθω στα πράγματα θα σου βρω κ θέση..πελατειακές σχέσεις απ την πίσω πόρτα..πολιτική αίσχιστης πολιτικής αλητείας!..."ΛΕΦΤΆ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: σαν αυτό που ανέξοδα και λαικίστικα έλεγε σαν προπερσι ο ΓΑΠ.
Αν συνεχίσουν έτσι, κ οι μεν κ οι δε, όχι μόνο άλλο σέντσι δε θα βάλω, αλλά θα πάρω την όποια χασούρα μου και όποιον πολιτικό απο τους παραπάνω βρίσκω στον δρόμο μου θα τον ξεφτυλίζω μέχρι χειροδικίας! :x
Αν δώ ότι πράγματι κάτι αλλάζει κ οι 6.000 είναι λίγες! :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 19, 2011 11:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:

Και για να διευκρινίσω όταν λέω ότι πιστεύω ότι θα εκτονωθεί η κατάσταση, ακόμα και με έντονη πτώση να γίνει αυτή η εκτόνωση, αυτό για μένα είναι ό,τι καλύτερο γιατί σημαίνει άμεση αντίδραση ακολούθως προς τα πάνω.

Και όταν το πιστέψω να είστε σίγουροι ότι θα το γράψω, όπως και άλλες φορές δήλωνα την αγορά ΕΤΕ σε μαύρες και γεμάτες αίμα συνεδριάσεις, αλλά και την πώλησή της 2-3 μέρες αργότερα με ακριβείς τιμές αγοραπωλησίας.

Ευχαριστώ τον admin για τις επεξηγήσεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 19, 2011 11:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

etrader, βλέπεις να χουμε Εκλογές;;
"Καθαρη" λύση στο θέμα του ελληνικού χρέους στις 25 Ιουνίου ή ημίμετρα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 12:01 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

skoty έγραψε:
etrader, βλέπεις να χουμε Εκλογές;;
"Καθαρη" λύση στο θέμα του ελληνικού χρέους στις 25 Ιουνίου ή ημίμετρα;

Φίλε skoty, θεωρώ το ενδεχόμενο εκλογών καταστροφικό αυτήν τη στιγμή για τη χώρα.

Ενός είδους λύση από τώρα και μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Ιουνίου θεωρώ ότι θα υπάρξει, αλλά δε γνωρίζω αν θα είναι οριστική ή απλά θα μας παρατείνει τη διάρκεια ζωής.Η αγορά μέχρι τότε μια αντίδραση θα την κάνει.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα στη χώρα μας.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: