STAVROS7 έγραψε:
SKOTY ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2010...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SPOT ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΑΠΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΧΩ ΚΑΕΙ.
ΣΥΝΕΠΩΣ,ΘΑ ΟΠΛΙΣΤΩ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΟΥΤΕ ΜΠΕΣ ΒΓΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ...
Ο ΔΑΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ...
ΜΑΚΑΡΙ...
SKOTY ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ??? 6000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ???

Σταύρο, εγώ μέσα είμαι εδώ κ κάμποσο κ μπορώ να τοποθετηθώ...για κάμποσο ακόμα..
Κ για την ώρα στο χαρτοφυλάκιό μου είναι... κλάφτα χαράλαμπε

..μόνο να να το διακωμωδώ μπορώ για την ώρα.
Για να μιλήσω σοβαρά, με ανησυχεί το πολιτικό σύστημα και η ελίτ η οποία εκπροσωπεί η οποία αν σωθεί η χώρα, ουσιαστικά κάνει χαρακίρι το ίδιο. Δεν ξέρω αν με εννοείς...

..εδώ δλδ αναφέρομαι στο "μάλλον δεν θέλουΝΕ να σωθούμε".
Η Ευρώπη δεν ξέρει η ίδια ουσιαστικά τί θέλει που πηγαίνει κ πώς να να αντιμετωπίσει αποφασιστικά το ελληνικό πρόβλημα, όταν βλέπει ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα με το οποίο συνδιαλέγεται ΔΕΝ κάνει τίποτα για να σώσει την χώρα. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι....μια χώρα σε άλλες βάσεις, με φτιαγμενη δημόσια διοίκηση, με κατάρηγηση πελατειακού συστήματος, με άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, με πραγματική πάταξη της φοροδιαφυγης κ της παραοικονομίας σημαίνει πάταξη οριστική της κομματοκρατίας που εγκαθιδρύθηκε στην Ελλάδα με έμφαση κυρίως από το 1981 μέχρι και το 2011 με όλες τις δομές κ τις νοοτροπίες που μας ακολουθούν απο τότε.
Αν δείξει ότι η Ευρώπη, λυπηθεί πραγματικά ετούτο τον τόπο κ μας "απελευθερώσει"΄απο τα τομάρια του πολιτικού συστήματος, δεν πουλάω ούτε στις 10.000 μονάδες...πολύ φοβάμαι όμως, ότι δε θα δώσουν ένα πόλεμο χωρίς εμάς για εμάς, κ ιδίως όταν βλέπουν αυτά τα οποία βλέπουν.
Οι κύριοι κύριοι σε κυβέρνηση κ αντιπολίτευση είναι ικανοί να μας "φουντάρουν" στο όνομα της ιερής αγελάδας που λέγεται δημόσιος υπάλληλος. Εδώ η Κούβα του Φιντέλ απέλυσε 550.000 δ.υ γιατί δεν έβγαινε, και η Ελλάδα που είναι σε κατάσταση χρεωκοπίας σκέπτεται να μικρύνει το δημόσιο των 1,1 εκ υπαλλήλων εκ των οποίων να μειώσει κατά 150.000 το προσωπικό μεσα απο τις συνταξιοδοτήσεις(25,000 μ.ο/έτος, άρα επί 3χρόνια=75.000, άρα οι υπόλοιποι θα προέλθουν απο μη απορρόφηση άλλων τόσων απο δ.υ με συ,βάσεις αορίστου χρόνου μέσα απο αξιολόγηση και σταδιακά σε βάθος 3 ετρών), και ακούσατε δηλώσεις Ρέππα, Πρωτόπαππα, αλλά και της ΝΔ η οποία θα τους κρατήσει εκτός εργασίας, θα πληρώνονται στο 70% του μισθού για όσο χρειαστεί, και όταν προκύψει θέση στα ΄προσόντα τους θα κληθούν στο Δημόσιο.
Αυτό αποκαλείται απλά,..διασφάλιση θέσης εργασίας με αντάλλαγμα ψήφο, κ όταν έρθω στα πράγματα θα σου βρω κ θέση..πελατειακές σχέσεις απ την πίσω πόρτα..πολιτική αίσχιστης πολιτικής αλητείας!..."ΛΕΦΤΆ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"...

σαν αυτό που ανέξοδα και λαικίστικα έλεγε σαν προπερσι ο ΓΑΠ.
Αν συνεχίσουν έτσι, κ οι μεν κ οι δε, όχι μόνο άλλο σέντσι δε θα βάλω, αλλά θα πάρω την όποια χασούρα μου και όποιον πολιτικό απο τους παραπάνω βρίσκω στον δρόμο μου θα τον ξεφτυλίζω μέχρι χειροδικίας!
Αν δώ ότι πράγματι κάτι αλλάζει κ οι 6.000 είναι λίγες!