neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 1:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Tι δουλεια εχει βρε παιδια ο Γενικος δεικτης με τις ποιοτικες μετοχικες αξιες που τις πεταξαν νωρις καποια χερια σε τιμες μαρουλιου ...?

εγω ξεκινησα τα ψωνια μου απο το 4200 και παρακατω βεβαια και δοξα το θεο μεχρι τωρα παμε καλα + 74% μονο ..στην πρωτη επιλογη και 23% στη δευτερη απο δεικτη 2150

εχουμε ομως πορεια ακομα....καθως ειμαστε στη αρχη ...του θερους

Καλη συνεχεια σε ολους και καλα κερδη .

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 1:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!!!!!!!!

Ο 666 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????????ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 1:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!!!!!!!!

Ο 666 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????????ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ???

Περίμενε να "σκάσει" η λήξη παραγώγων για να ανέβει το "ζωντανό",..αλλά αυτό ψόφσε. :shock:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 1:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΣΚΟΤΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ???

ΦΙΛΕ E-TRADER ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ KAI AN KAI ΑΠΕΦΥΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ,ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ
ΕΚΤΙΜΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ.

Τελευταία επεξεργασία από STAVROS7 και Παρ Μάιος 20, 2011 2:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 1:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:

......................................................................................................................................................................................................έ δε μπορεί, κάποια στιγμή νομοτελειακά θα πέσει μέσα :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 3:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:

ΦΙΛΕ E-TRADER ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ KAI AN KAI ΑΠΕΦΥΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ,ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ
ΕΚΤΙΜΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ.

Φίλε Σταύρο όπως γνωρίζεις, έγραφα χθες ότι η κατάσταση έβαινε προς εκτόνωση και προς σπάσιμο το στενού εύρους όπου ο ΓΔ διακυμαινόταν επί μέρες.

Αυτό που βλέπω στην αγορά αυτό και γράφω.Και ακριβώς αυτό που πιστεύω το κάνω και στην πράξη, στο δικό μου χαρτοφυλάκιο.

Αν είσαι μέλος και στο άλλο forum ίσως θα είδες ότι τα γραφόμενά μου αυτά υπάρχουν εδώ και καιρό στο μίτο μου εκεί.

Αν δεν πραγματοποιηθούν ΑΥΣΤΗΡΑ ο πρϋποθέσεις που έχω θέσει για να προβώ σε αγορά, οι οποίες διαρκώς μεταβάλλονται, δεν κάνω καμία κίνηση.

Και ας χάσω ένα ανοδικό κομμάτι.Οι αγορές δεν πάνε πουθενά.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, απλά εκφράζω τις απόψεις μου για την αγορά και την ΕΤΕ και δεν επιβάλλω σε κανέναν να τις ακολουθήσει!! :D :D

Αν όμως αυτά που περιμένω για να αγοράσω συμβούν και πιστέψω σε άμεση αντιστροφή, τότε, σε ενδεχόμενο sell-off και όταν το αίμα ρέει στο ταμπλό, θα ορμήξω, παρόλο που θα είμαι κυριευμένος από το συναίσθημα του φόβου, στην ΕΤΕ κλείνοντας μάτια και αυτιά στις χρηματιστηριακές σειρήνες, που θα προσπαθούν όπως πάντα να αποπροσανατολίσουν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 3:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

georgepag έγραψε:
Καλημέρα etrader

Πράγματι η αγορά δείχνει περίεργα σημάδια μερικά εκ τον οποίον δεν ταιριάζουν στο γενικότερο κλίμα

Πόσος χρόνος χρειάζεται προκειμένου η εκτόνωση προς κάποια κατεύθυνση να θεωρείτε αληθινή και οχι fake, όπως πολύ συχνά συμβαίνει και μετά να αλλάζει κατεύθυνση προς την άλλη;
Το φίλτρο των τριών ημερών που λένε κάποιοι μου φαίνεται πολύ μεγάλο (αν θέλουμε να πιάσουμε βραχυπρόθεσμες κινήσεις)

Εσυ το παρακολουθείς σε ημερήσιο TF η μικρότερο;

Φίλε μου, την ερώτησή σου απαντά η ίδια η αγορά..

Και όχι, δεν είμαι θιασώτης της τεχνικής ανάλυσης, παρόλο που γνωρίζω από αυτήν.

Γιατί πολύ απλά σε ρηχές αγορές όπως η δική μας άνετα μπορεί να γίνει χειραγώγηση.

Μόνο πολύ συγκεκριμένα και μεμονωμένα στοιχεία της παρακολουθώ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 3:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αν όμως αυτά που περιμένω για να αγοράσω συμβούν και πιστέψω σε άμεση αντιστροφή, τότε, σε ενδεχόμενο sell-off και όταν το αίμα ρέει στο ταμπλό, θα ορμήξω, παρόλο που θα είμαι κυριευμένος από το συναίσθημα του φόβου, στην ΕΤΕ κλείνοντας μάτια και αυτιά στις χρηματιστηριακές σειρήνες, που θα προσπαθούν όπως πάντα να αποπροσανατολίσουν.

ποιον να τρομαξει το sell-off φιλε ποιος θα φοβηθει εδω κατω ;
αφου μονοι τους παιζουν .
τους πουλαει κανεις εδω ;
αυτοι που ερχωνται απο πιο ψηλα με τα χαρτια στα χερια δεν πουλανε εδω ας το πανε οπου θελουν
τους τρειντερ ξεπατωνουν τωρα γιαυτο εγω λεω
το τρειτινκ σκοτωνει τον ερωτα
εδω που ειμασται απλα τους παρακολουθουμε η γνωμη μου ειναι αυτη και συγνωμη για την καταχρηση του χωρου σου δημητρη

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 3:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φίλε Θάνο έχεις πει ότι δεν θα το πάνε παρακάτω γιατί έχει......φίδια.
Εκείνο όμως που φαίνεται στο ταμπλό είναι ότι πάμε για τις 1000 μονάδες ή και παρακάτω, αν συνεχίσουν τα "εγκλήματα'' οι πολιτικοί μας. Και το έχω γράψει και εδώ και λίγο καιρό. Μακάρι να επαληθευτείς βέβαια, αλλά τα σημάδια άλλα δείχνουν.
Ο φίλος etrader είχε σωστή και ξεκάθαρη άποψη και στο capital.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 3:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα.
Δημητρη , το spread κοντεψε να χτυπησει 1400.
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι στα ανωτερα ορια του, κατι που σημαινει οτι κατι πρεπει να σκασει και να αρχισει η γρηγορη αποκλιμακωση του, με θετικες επιπτωσεις στο ΧΑ. Τοσο θετικες , που πολλα χαρτια δεν θα προλαβουμε να δουμε που θα κλεινουν καθε μερα και φυσικα, οι μη εχοντες δυσκολα θα μπαινουν.
Ευσεβεις ποθοι.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: