neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 6:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

<<<<<<<<<και εσυ Γιωργακη κοιτα να παρεις τα φεσια σου απο την Γκ.. οπως ελεγες για να πουλησεις μικροπολιτικη!
για φερεφωνο παντως κανεις!>>>>>>

Βρε ανεπιδεκτε μαθησεως...ηλιοκαμενε... και φαληρημενε....γιατι με προκαλεις;;

αφου βλεπεις δεν εχω απευθυνθει ποτε σε σενα... ... εσυ γιατι την ψαχνεις;;......σε τρωει ο ......ξερεις τι......αλλα επειδη κανεις τον εξπερ....και ασχολεισαι με ολους και με ολα.....εκτος απο το ΧΑΑ...μας προκαλεις με τις μπουφλες σου...να σου την λεμε και εμεις.....και μετα να πατας το συστημα διαγραφης;;;

Αυτο επιδιωκεις;;;......ασχολησου με την τυφλα σου....και ασε εμας τους παικτες....μην μας ζαλιζεις με τις μ.......ες σου και μας αποσπας την προσοχη απο τον κυριως σκοπο μας
που ειναι το ΧΑΑ.......γιατι εσυ μονο ΧΑΑ δεν παιζεις......μαλλον κατι αλλο παιζεις....και αυτο πιστευω να το παιζεις καλα....τοσο καιρο.....πρεπει να εμαθες να το παιζεις.

Εγραψα μια μερα οτι μου χρωστα η Αντζελα η τραγουδιστρια...500.000 δραχμες... απο το 1993.......και εσυ δεν εχεις τι αλλο να πεις.....και ασχολεισαι με ανουσια πραγματα που δεν
ενδιαφερουν τους αλλους χρηστες ...αλλα ουτε και μενα πλεον.
Τωρα εαν εσυ νομιζεις οτι ιδρωσε το αυτι μου με 500.000δρχ.... που μου (εφαγε) απο το 1993 η Αντζελα.....ε.....τι να σου πω.....οτι εισαι βαθεια νυχτωμενος;;;;...θα ειναι λιγο .
Και μαθε αφου ολο εκει το φερνεις....οτι οι 500.000 δρχ.το 1993...για μενα ηταν...μια τριχα....ξερεις απο που.
Αστο λοιπον και μην την ψαχνεις....ειδικα με μενα....και ασχολησου με κανενα παιδακι της δικης σου νοημοσηνης....και προσεχε με αυτα που λες να μην προκαλεις τους αλλους
χρηστες...γιατι δεν εχουν ολοι ορεξη να ακουν τις μπουφλες σου.

Οσο για το φερεφωνο που λες.....αστο.....ξερεις πολυ καλα ποιος ειναι το πρασινο φερεφωνο...που γυρναει στους μιτους απο το πρωι μεχρι το βραδυ σαν την αδικη καταρα και δεν πειθει κανεναν.

@Admin.....παρακαλω να γινουν οι συστασεις που πρεπει στον χρηστη <<<<<sunnyjohn1009>>>> και να μην μας.... ΠΡΟΚΑΛΕΙ...... και μας παρασυρει σε εξωχρηματιστηριακες ,ανουσιες
και ατερμονες συζητησεις που δεν ειναι υποχρεωμενοι να ακουνε και οι αλλοι χρηστες.

Νεος δεν δουλευεις,γερος ζητιανευεις.

Τελευταία επεξεργασία από george7070 και Παρ Μάιος 20, 2011 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 6:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

αυτοι ειναι για γελια ουτε τον τραμπακουλα δεν καταφεραν να τρομαξουν

το αντιθετο μαλλον πετυχαν, τον εκαναν και κυνηγο μεχρι και καρτερι εστησε ο ερμος .

ακου εκει πριτς και φριτς πισω γουρουνομουρηδες θα αμωλησω τα τσομπανοσκηλα .

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 7:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Να κάνω συστάσεις?

Σύσταση στη σύσταση... Σαν την Τρόικα?

Φίλοι χαλιέστε χωρίς λόγο, καταλαβαίνω πως τα νεύρα είναι πολλά λόγο του κλίματος.

Σε αυτό το θέμα που γράφουμε, εδώ στο rally (όπως και σε άλλα θέματα που είναι συντονιστές οι χρήστες τους),

πρώτα σβήνει και κάνει συστάσεις ο χρήστης-mod του θέματος (εδώ ο xristos 666) και αν χρειαστεί μετά μπαίνω στην μέση.

Σας αφήνω να τα βρείτε και ελπίζω να μην χρειαστεί να επέμβω.

Ώρες ώρες τέτοια σκηνικά μου θυμίζουν σε ποια χώρα ζω...

Το σύστημα είναι στην κόψη του ξυραφιού και αντί να είμαστε ενωμένοι, πάμε για εμφύλιο...

Χαλαρώστε, βάλτε στην άκρη τις διαφορές σας μπας και γίνει μια σωστή κουβέντα... Δεν έχουμε διαγωνισμό για το ποιος θα βγάλει ποιο πολλά.

Καλή Συνέχεια :!: :)

ΓΜ

http://www.youtube.com/watch?v=kg8rlSi5MlA

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 7:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βρε Θάνο μου για να τρομάξεις ... πρέπει να έχεις μέσα κεφάλαιο! Εγώ έχω ... τρίχες!

Έστω ότι έχω 1 εκατομμύριο να διαθέσω για την ΕΤΕ. Λέω μεγάλα νούμερα για να καταλάβεις τι χάνω λογιστικά αυτή τη στιγμή.
Έχω λοιπόν 22% σε μετοχές... δηλαδή 220.000 ευρώ σε Εθνικές και χάνω το 25%. Μέσος όρος κτήσης 6,15... σημερινό κλείσιμο 4,7.

Το έξυπνο πουλί που λέγεται 'Τραμπάκουλας' χάνει 55.000 ευρώ λογιστικές απώλειες. Μεγάλο ως νούμερο...

Στο 1 εκατομμύριο όμως συνολικό κεφάλαιο... είναι τρίχες οι απώλειες... μόλις 5,5%...

Πως να τρομάξω λοιπόν;

Αυτοί που τρομάζουν και πουλάνε είναι οι άνθρωποι που έχουν βάλει και το 'βρακί' τους μέσα. Η απληστία είναι βασικό γνώρισμα ανθρώπων που δεν έχουν τη στοιχειώδη παιδεία να αντιμετωπίσουν το χρηματιστήριο όπως μια άλλη οποιαδήποτε δουλειά!

Ένας έμπορος παίρνει μία δωδεκάδα παπούτσια. Πουλάει τα 10 ζευγάρια και του μένουν τα 2... Τι θα κάνει; Θα κάθεται να κανακεύει; Θα τα βγάλει σε προσφορά έστω και στο κόστος... και πολλές φορές και κάτω του κόστους αποδεχόμενος μία μικρή ζημιά, προκειμένου να ρευστοποιήσει και να μην του μείνει το εμπόρευμα...
Το ανάλογο στις μετοχές λέγεται στοπ λοςς..
Από τον Οκτώβριο του 2009 έχω αγοράσει και πουλήσει με στοπ λοςς, τουλάχιστον τρεις φορές. Ελάχιστες απώλειες που τις κάλυψα σχεδόν αμέσως μετά σορτάροντας στα παράγωγα...
Κάποια ισχνά κέρδη μεροκάματου βγήκαν από τα παράγωγα αργότερα... Κατ ουσίαν λοιπόν... το 5,5% απώλειες... δεν υπάρχει... Έχει καλυφθεί ήδη. Εγώ πάντα ξεχωρίζω την κάθε επενδυτική κίνηση , οπότε τα λογίζω παρόλα αυτά ακόμη σαν απώλειες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 7:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

Συνημμένα:
mpost.jpg
mpost.jpg [ 262.01 KiB | 3417 προβολές ]

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 7:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

20 05 2011

Συνημμένα:
gd94.gif
gd94.gif [ 69.52 KiB | 3408 προβολές ]

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 20, 2011 11:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αυτη η μπλε τρύπα δεξιά πρέπει να χρωματιστεί "μαύρη" και τα πλαινά του κύκλου να πεπλατυστούν αρκετά και να χουν και κάτι σαν "πιέτες"!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 7:40 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

20 05 2011

Συνημμένα:
gd95.gif
gd95.gif [ 67.18 KiB | 3561 προβολές ]

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 7:48 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
χρονια πολλα στους εορταζωντες

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 8:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α

ΚΑΙ Κ Α Λ Α

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: