Καλημέρα παίδες, καλημέρα Θάνο, καλορίζικος ο νέος μίτος σου για την ΕΤΕ "δίπλα"....
μια μικρή ταπεινή παρατήρηση, έχω την αίσθηση ότι το κάτω δεν τελειωσε ακόμα. Μεσοπρόθεσμα θα δούμε ακόμα μια αναλαμπή της τάξεως μηνών έως έτους πάνω κάτω κ μετά θα δούμε το τελευταίο κάτω.1* Ακολούθως θα έχουμε τον νέο ανοδικό πολυετή υπερκύκλο περιπου το 2015-2016!
Όσο για τις ΕΤΕ μου,...στερνή μου γνώση.....τα μισά μου κομμάτια είναι με μτκ 5,31 κ τα υπόλοιπα με μισά με 7.51!
Συνολική τιμή κτήσης 6,44! Καραμέσα δλδ!! Ούτε σεντς επιπλέον. Θα πρέπει να γράψει μια άνοδο 30%+ για να φτάσω στα λεφτά μου όταν οι άλλοι θα βγάζουν πολύ καλό χρήμα.
έχω κάνει τραγικά ανεπίτρεπτα λάθη! Τελευταία αγορά έγινε στα 4,57!
***μεταβλητότητα θα δούμε λόγω πιθανής μη συμμετοχής για τεχνικούς λόγους του ΔΝΤ στην 5η δόση
1*αυτό θα εξαρτηθεί απο το τί θα έχουμε καταφέρει ως το καλοκαίρι ή την άνοιξη του 2012 και τί προβλέπεται να γίνει το καλοκαίρι του 2013 και το κυριότερο ΑΝ και ΠΟΤΕ θα σκάσει το επόμενο στάδιο της Κρίσης που ξεκίνησε το 2008 σε παγκόσμιο επίπεδο η οποία για μένα είναι σε πλήρη εξέλιξη κ ακόμα φυσικά μετεξελίσσεται. Ενδεχόμενο ξέσπασμα νέας κρίσης θα κάνει εκείνη του 2008 να φαντάζει παιδική χαρά. Τότε θα πάμε σε χαμηλά και μετά θα δούμε το ξεκίνημα ενός νέου υπερκύκλου....ταπεινή άποψις Θάνο!