neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 02, 2011 9:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

Mόνο τα μάτια της λησμονήσατε Ποσειδώνα.Γιατί σαν αρσενικό ,θα θυμόσαστε τα άλλα. :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 02, 2011 9:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αυτά τα τα αστεράκια σε " καναρινί χρώμα " τι ρόλλο παίζουν ? γνωρίζει κανείς ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 02, 2011 9:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα

Ολα τα καλα παιδια,και κοριτσια βλεπω(αλλου πιδι αλλου κουριτσ, ετσ λεμει κι στου χουριο μ) τι νομιζεις καιτι μονο εσεις? και εμεις πιο βορεια. :lol:

Πως ειστε???

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Φορτωνεις,φορτωνεις??? :D Εγω παντως το εκανα το χρεος μου προς την οικογενεια,επομενες αγορες το 2025,Φτου,φτου,φτου,ζωη ναχω-χουμε, θα αλλαξω τα ομολογα :mrgreen: που θα παρει ενας φιλος προσεχως, εγω τοτε ,ετσι λεν οι κασανδρες ,με χαρτια. :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 02, 2011 10:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ποσειδώνα

καλά, δεν ξέρεις ποιος είναι το Θηρίο??

ο κολλητός μου βρε!!!

καλώς ορίσατε κύριε Gant

ένα γεια και στην Καιτούλα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 7:27 am 
Χωρίς σύνδεση

Μπα μπα ............τι βλεπουν τα ματακια μου ........
American bar το κανατε χθες βραδυ εδω μεσα ...............Ποσειδωνα ,κανονισε να σε δουμε στο Συνταγμα με καμμια τριαινα στο χερι να μουτζωνεις τα 300 βουτυροπαιδα .......

Καλημερα σε ολους τους μαχητες του ξεπουλημενου θεσμου

46.319€ για τα κινητά του κ. Πάγκαλου

Κονδύλι χιλιάδων ευρώ ενέκρινε η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για την πληρωμή κινητών τηλεφώνων στο πολιτικό γραφείο του Θ. Πάγκαλου.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία και ενόψει των νέων σκληρών μέτρων λιτότητας, αρνητική εντύπωση προκαλεί έγγραφο σχετικά με το κόστους των κινητών τηλεφώνων του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου.

Σύμφωνα με το έγγραφο που ειδε το φως της δημοσιότητας η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ενέκρινε κονδύλι ύψους 46.319 ευρώ για το 2011 για την πληρωμή κινητών στο συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο
Αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξηγήσεις του κ. Πάγκαλου, καθώς όσοι και αν είναι οι υπάλληλοι το ποσό είναι υπερβολικό και δείχνει ότι η περικοπή δαπανών μάλλον σταματά στους μισθούς και τις συντάξεις.

Μετά το "μαζί τα φάγαμε", ίσως θα πρέπει να περιμένουμε και το "μαζί τα είπαμε" από τον κ. αντιπρόεδρο.

Σημειωση ... αγαπητο τετραποδο ανθρωποειδες ο λογαριασμος του δικου μου κινητου τηλεφωνου ειναι πολυ φθηνοτερος ....
ΥΓ..Αρα τα εφαγες μονος σου... και απο την τσεπη σου πρεπει να τα πληρωσεις
....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 10:36 am 
Χωρίς σύνδεση

Φαινεται οτι ......η εμφανιση ..επανεμφανιση του Ποσειδωνα εφερε γουρι στο ΧΑΑ

μπραβο αγορι μου ....παντα τετοια !!!

Ως ποτε ομως ?
Συγχαρητηρια και στον σουπερ _ Κουρου που προεβλεψε την επερχομενη ανοδικη κινηση της ΕΤΕ πριν απο μερες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 10:59 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα σε όλους.

Όλοι εδώ βλέπω ε;; :D :)

Πλέον και ο Ηλίας είναι μέλος του forum!

Αυτό είναι..Μαζευόμαστε!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 11:26 am 
Χωρίς σύνδεση

καλημερα

Πολυ μπουμπουνιτο και μαυριλα βλεπω απο το μπαλκονι,θα ριξει πολυ πραμα,οχι,οχι το χαα,αυτο προσεχως.....μαλλον θα βρει το δρομο του :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 11:32 am 
Χωρίς σύνδεση

καλημερα στη παρέα, etrader πως τα βλέπεις τα πράγματα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 9:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑΑ..........

( ALPHA-EUROBANK-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ) ...ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΠΤΩΧΑ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΥ ?

ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ,ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ?

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ο ΤΑΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ !

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΖΑΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙΤΗ.ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ GANT,O ΚΥΡΙΟΣ ETRADER.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΟΥΕΛΟ,ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ DAFI ....ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΤΑΝ .....

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: