neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 9:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ !!!!

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 10:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ παιδιά τα φτωχικά κέρδη μου θα τα πάρω οταν η αξία τους γίνει 23.000 σουβλακια ( καλαμάκια )!!!!

πόσο εχει το καλαμάκι ? σιγά μη σας πώ !!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 10:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε ηρακλή και βέβαια θα είμαι ΣΥΝΤΑΓΜΑ την κυριακή !!!

( όπως εχω κάνει 3 φορές εως τώρα )

Κάλα που μου θύμισες να πάρω και την τρίαινα !

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΠΧ ΜΥΤΙΛΗΝΗ !! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 10:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλησπέρα καλόπαιδα

τελικά έπρεπε όντως να εμφανιστεί ο κύριος με τους χάρακες και τις τρίαινες για να ανέβει το ρημάδι

ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

http://youtu.be/PoEvL6lVYBw

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 10:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

Χάρακας...χάρακας...κάτι μου λέει , κάτι μου θυμίζει !!!!

1100-1250 το εύρος του πάτου ...ναι κάτι θυμάμαι!

είμαι ταυτόχρονα και στο Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα
Κοινότητα.

και πηγαίνοερχομαι ( ρίχνω τις πεννιές μου )

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 03, 2011 10:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

εγω πάλι βαρέθηκα τόσο πολύ να ασχολούμαι με το $%%^&^#@

που θα το ριξω στην μουσική....

και για να μην τρώω τον χώρο του φίλου μου του δήμήτρη , μάλλον θα ανοίξω μουσικό στέκι.......στο ανάλογο θέμα συζητήσεων

@ADMIN YOUTUBE σηκώνει το σύστημα? και πώς ανεβάζουμε?

http://youtu.be/J1Jy02IA66E

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 04, 2011 6:50 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα σε ολους ..........Η παρεα μαζευεται ξανα και με νεες προσθηκες θα γινουμε περισσοτεροι καλυτεροι ...αλλα και πιο υπομονετικοι ...
Θα συμφωνησω με κατι που εγραψε ο Μανωλης πριν λιγο καιρο ..Μεσα απο αυτο το γαμημενο πραγμα το μονο που κερδισα ειναι οτι γνωρισα αξιολογους ανθρωπους.Ανθρωπους με Α κεφαλαιο που ισως εψαχνα χρονια στην πραγματικη μου ζωη και οχι στην διαδικυακη για να τους συναντησω ....
__________Το detication θα το ακουσουμε οταν πρεπει Μανωλη πλαισιωμενο και με το υπολοιπο ραδιοφωνικο αφιερωμα του Χατζιδακη .Θα γραψω σχετικα ...
__________Κυριε Ποσειδωνα δεν φοβαμαι ουτε εσενα ουτε την τριαινα σου ....Αλλωστε εσυ ο Μανωλης και εγω ειμασταν οι τελευταιοι που κρατησαμε ενα site ζωντανο .........ανταλλασοντας αποψεις .........εικονες (υλικα καθαρισμου) .........και χρωματα !!!!Πηγαινε στο Συνταγμα και κανε σε παρακαλω αυτο που υπογραφω σε καθε τοποθετηση μου ....
__________Λαικη απαιτηση να επαναδραστηριοποιηθει ο Αρχοντας ...Εξαιρετικος ανθρωπος που πρεπει να ειναι στην παρεα μας ...εστω και να παραμεινει σιωπηλος
__________ Επισης καποια στιγμη θα πρεπει να ερθουμε σε επαφη και με τα αλλα παιδια της ενοτητας γιατι αλλιως θα το χασουμε το παιχνιδι
__________ ΤΟ θεριο που ειναι ? ο κυριος Gant γιατι χαθηκε παλι ?
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους τους μαχητες .....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 04, 2011 6:53 am 
Χωρίς σύνδεση

Να μαι παλι εδω ..........κατι διαβασα για το ανθρωποειδες τετραποδο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας

Βασικός 162.812 ευρώ στο γραφείο Πάγκαλου

Βασικό μισθό 162.812 ευρώ δίνονταν στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου. Όργιο κατασπατάλησης.

Ενώ το μέλλον για τους εργαζομένους όλης της χώρας διαγράφεται εξαιρετικά ζοφερό, μία ακόμα αποκάλυψη για βασικό μισθό 162.812 ευρώ στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, είναι εξοργιστική.
Αλλωστε, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν το απόγευμα της Πέμπτης, πληροφορίες για όργιο σπατάλης στο γραφείο του αντιπροέδρου, ύψους 46.319 ευρώ και τα οποία προορίζονταν μόνο για την αποπληρωμή λογαριασμών για κινητά τηλέφωνα.
Και ενώ οι πολίτες βλέπουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους να μειώνονται δραματικά, περιμένοντας και νέο ψαλίδισμα, την ίδια στιγμή υπάρχουν στοιχεία για βασικό μισθό που δίνονταν σε υπάλληλο στο γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου, ύψους 162.812 ευρώ.
Σύμφωνα με το έγγραφο η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ενέκρινε το συγκεκριμένο κονδύλι για την καταβολή βασικού μισθού για το 2011.

Μετά τις αποκαλύψεις για τηλέφωνα 46.000 ευρώ, η είδηση για έναν τέτοιο βασικό μισθό σίγουρα θα προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων.
Αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ωστόσο ενδιαφέρον είναι μια επίσημη τοποθέτηση ως προς αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεδομένου ότι οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δεν έχουν τελειωμό.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 04, 2011 11:33 am 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

manuello έγραψε:

@ADMIN YOUTUBE σηκώνει το σύστημα? και πώς ανεβάζουμε?

http://youtu.be/J1Jy02IA66E

Καλημέρα,

καταρχάς να καλώς ορίσουμε με μεγάλη χαρά όλους τους νέους Φίλους :!: :D

Σχετικά με τα video έχουμε ξεκινήσει δημοψήφισμα σήμερα για την ενσωμάτωση video ή μόνο link.

Για το δημοψήφισμα click εδώ : viewtopic.php?f=102&t=6993

Δυνατότητα υπάρχει και το σύστημα το σηκώνει με άνεση.

Να δούμε τι θα ήθελε η πλειοψηφία για πλήρη ενσωμάτωση ή link μόνο... Και το προχωράμε άμεσα. :D

Καλή Συνέχεια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 04, 2011 6:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ έγραψε:
Χάρακας...χάρακας...κάτι μου λέει , κάτι μου θυμίζει !!!!

1100-1250 το εύρος του πάτου ...ναι κάτι θυμάμαι!

είμαι ταυτόχρονα και στο Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα
Κοινότητα.

και πηγαίνοερχομαι ( ρίχνω τις πεννιές μου )

:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλως τον ταυραρο :!: :!: :!:
Γνωστη φυσιογνωμια. :D
Μηπως γνωριζομαστε απο καπου :?: :D :D

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: