spyrossi έγραψε:
skoty εχεις ενα δικιο.
εχω παει 3 φορες κ θα ξαναπαω αλλα σε καποια πραγματα μου θυμιζει επαρχιακο πανηγυρι.
προτασεις εφικτες κ εφαρμοσιμες(οικονομικες) δεν ξερω αν υπαρχουν εκει.

Κι εγώ έχω πάει Σπύρο...κ καλά έκανες κ πήγες...κάποια πραγματα είναι, της πλάκας.
Να σου πώ εγώ πως βλέπω κ τί πιστεύω πως είναι αυτό που γίνεται εκεί. Μια 'βαλβίδα" ασφαλείας για την εκτόνωση του κόσμου θεωρώ πως ειναι κατα χιλιάδες κ τίποτα άλλο. Κάτι σαν ψυχοθεραπεία ομαδική. Κάπου ο Ελληνας έπρεπε να αντιδράσει, πνίγεται απο παντού κ δε βλέπει σανίδα σωτηρίας...κ απ την άλλη βλεπει κ τους κοπρίτες στη Βουλή κ στα κόμματα να εξακολυθούν να τον δουλεύουν. Δε λένε ακόμα την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι μία και μόνη!
Έτσι όπως τα έκαναν, το επίπεδο ζωής του 2007 θα επιστρέψει ΚΑΙ ΑΝ μετά το 2025! Ότι απο δω που είμαστε θα πέσουμε άλλο ένα 30% παρακάτω...θα υπάρξουν απολύσεις στο δημόσιο, η ανεργία θα φτάσει στο 20% ίσως κ λίγο παραπάνω. Βλέπεις, έχουμε ένα έλλειμα περίπου 24 δις μετά απο τόσα μέτρα μειώσεις μισθών αύξηση φορολογίας στο Θεό και μια σχετική προσπάθεια συμμαζέματος σε δαπάνες στην υγεία άμυνα και αλλού.
Όλα αυτά σημαίνουν ότι ΠΑΤΟ δεν έχουμε δει ακόμα....θα κατεβούμε κι άλλα σκαλιά........δε πα να φωνάξουμε, να βογγήξουμε....λεφτά άλλα δανεικά ΤΕΛΟΣ!! Γιατί με αυτά διατηρούσαμε βασικά μέχρι σήμερα 1.000.000 δ.υ, τα προνόμιά τους, τον κρατικοδίαιτο ι.τ, κ τα πολλά μαγαζιά...πουθενά παραγωγικό κομμάτι.
ΑΝ, αν, αποφύγουμε το τελειωτικό χτύπημα στην παγκόσμια οικονομία τα προσεχή 2-3 χρόνια, τότε κάπου εκεί θα έχουμε ισορροπήσει κ μετά θα απαιτηθούν άλλα 2 χρόνια περίπου ώστε να αρχίσουμε να βλέπουμε μια σχετική, σχετική βελτίωση η οποία θα πάρει καιρό. Στο ενδιάμεσο θα πρέπει η χώρα να προσπαθήσει να δει πώς θα αντιμετωπίσει τον εφιάλτη της ανεργίας που αναμένεται να ανέλθει κι άλλο και το γεγονός ότι ήδη σε λίγους μήνες άνθρωποι θα χάνουν πλέον το επίδομα του ΟΑΕΔ κ με κάποιο τρόπο θα πρέπει να στηριχθούν αυτοί κ οι οικογένειές τους!