neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 668, 669, 670, 671, 672, 673, 674 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 7:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δυστηχως ...........

εχουμε μπλεξει με μεγαλα λαμογια και ...................τανες.

http://saktsak.blogspot.com/2011/04/blog-post_1267.html

Σε μισή ώρα το μεσοπρόθεσμο στη δημοσιότητα

«Παχύ» τόσο σε επίπεδο σελίδων όσο και περιεχομένου αναμένεται να είναι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα το οποίο δίνεται σε μισή ώρα στη δημοσιότητα. Βοήθειά μας…
Θα αναρτηθεί στο site της Βουλής για κάθε ενδιαφερόμενο.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 7:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANEL ΕΧΕΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 7:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 : ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 19:30
στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Δ.Σ.Α.),
οδός Ακαδημίας 60, 1ος Όροφος,
οργανώνεται Εκδήλωση με θέμα

Μηνυτήριος Αναφορά κατά των Κερδοσκόπων
και των Συνεργών τους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό :
Πώς οδηγηθήκαμε στο Μνημόνιο

Πρόγραμμα

§ Χαιρετισμός του Πρόεδρου του ΔΣΑ κ. Ιωάννη Αδαμόπουλου
§ Χαιρετισμός του Προέδρου της Ενώσεως Εισαγγελέων και Δικαστών κ. Χαράλαμπου Αθανασίου
§ Χαιρετισμός του κ. Γεωργίου Σούρλα, πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων
§ Χαιρετισμός του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Γεωργίου Κασιμάτη

Ομιλητές

Γεώργιος Νούλας, Δικηγόρος - Διεθνολόγος, Μηνυτής
Οι νομικές και πολιτικές εκφάνσεις της παράνομης κερδοσκοπίας εις βάρος της χώρας μας :
Πώς το πρόβλημα δημόσιου χρέους έγινε κρίση δανεισμού.

Κυριάκος Τόμπρας, Οικονομολόγος, Μηνυτής
Το εγκληματικό σχέδιο της χειραγώγησης του δημοσίου χρέους της Ελλάδος :
Πως η υποτιμητική κερδοσκοπία εξελίχθηκε σε απάτη με ζημία του Ελληνικού Δημοσίου

Στο ενδιάμεσο των εισηγήσεων θα παρουσιαστεί αποκαλυπτικό οπτικοακουστικό υλικό και παρέμβαση του Δημοσιογράφου και Διεθνούς Οικονομικού Αναλυτή Max Keiser, ενώ μετά το πέρας των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει διάλογος.
Ελάτε να ξεσκεπάσουμε μαζί το σκάνδαλο της υποτιμητικής κερδοσκοπίας.
Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί και στην Ελλάδα η ταυτότητα των ενόχων του οικονομικού ολοκαυτώματος που κατέστρεψε την Εθνική μας Οικονομία.
Πρέπει επί τέλους να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι δράστες και οι συνεργοί τους, ιδιαίτερα δε όσοι Έλληνες Πολίτες ξεπούλησαν την Πατρίδα μας και την υποδούλωσαν σε ξένα οικονομικά συμφέροντα.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη.

Πληροφορίες : 6944 531107 - 6944360231

Dr. Kiriakos Tobras

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/20 ... .html#more

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 8:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ?

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ

ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΜΩΣ

ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ

http://www.minisikerdoskopon.gr/gr/index.html

Τελευταία επεξεργασία από xristos 666 και Πέμ Ιουν 09, 2011 8:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 8:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

Και μεσα σε ολα .....................με τα λαμογια και τις τανες.

εχουμε και τις κουνιστρες της πολιτικης..............κρυφες και φανερες.....

ρε ουστ παλιο λινατσες....................ΑΝΙΚΑΝΟΙ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011
Tί πιστεύει ο στενός... συνεργάτης του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την υπόθεση Στρος Καν;

Του Νίκου Αναγνώστου

Ο εμφανίσιμος νεαρός δημοσιογράφος που κάνει την πρακτική του ως ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Ουάσιγκτον (αυτό θα πει πολυτελείς ευκαιρίες για όλους) και στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού της ΝΔ -και επίσης εμφανίσιμου- κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, που διατηρεί διαχρονικά πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Αλαφούζου, γράφει αμισθί και σε site δημοσιογράφου του MEGάλου καναλιού τις απόψεις του. Τελευταία του τέτοια προσπάθεια γραφής, αφορά το πολύκροτο και "αλλόκοτο", όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει, συμβάν στο Sofitel της Ν. Υόρκης.
Για τον τσεβδό -πλην τίμιο- υπηρέτη της δημοσιογραφίας, η ουσία της υπόθεσης είναι μία και έχει να κάνει με το ρόλο που παίζει το σεξ, όχι μόνο στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, αλλά ως παράμετρος που καθορίζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τη δημόσια εικόνα κάθε προ(σ)βεβλημένης πολιτικής προσωπικότητας. Ο ανταποκριτής θεωρεί το γεγονός αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε το πόσο "γυμνό"- κυριολεκτικά και μεταφορικά- είναι κάθε δημόσιο πρόσωπο μπροστά στη δύναμη και την επιρροή που έχει το σεξ στη προσωπική του ζωή αλλά και το κόστος που μπορεί να επιφέρει για τη δημόσια εικόνα του.
Νιώθει, επίσης, ότι σε γενικές γραμμές...
τα πολιτικά πρόσωπα έχουν πέσει μόνα τους στην παγίδα που τα ίδια έφτιαξαν για τον εαυτό τους, προάγοντας την αντίληψη ότι το πρότυπο του καλού και άξιου πολιτικού είναι αυτό του οικογενειάρχη και σίγουρα του ανθρώπου που δεν άγεται και φέρεται από τις σεξουαλικές αδυναμίες του. Πιστεύει ότι είναι τα πρότυπα αυτά που χτίστηκαν σε εποχές πουριτανισμού και τα οποία όμως σήμερα στην εποχή των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων δείχνουν ξεπερασμένα και παρωχημένα.

Και προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Είναι το σεξ και οι ερωτικές περιπέτειες, μέσα στα νομίμως επιτρεπτά ανθρώπινα όρια φυσικά, δικαίωμα για κάθε δημόσιο πρόσωπο ή πολιτικό, όπως για όλους τους κοινούς πολίτες; Αναρωτιέται και απαντά ο ίδιος: "Πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσουμε να εξοικειωνόμαστε με μία νέα πραγματικότητα που θέλει να αντιμετωπίζουμε τους πολιτικούς μας με κριτήρια ρεαλιστικού πραγματισμού. Όχι με εξιδανικεύσεις, αλλά λαμβάνοντας ως δεδομένο αυτό ακριβώς το οποίο στο παρελθόν αποτελούσε ταμπού. Ότι στην πολιτική, όπως και σε κάθε άλλη κοινωνική δραστηριότητα, οι σχέσεις σεξουαλικότητας και η ερωτική παρόρμηση είναι όχι μόνο υπαρκτές αλλά και, ως ένα σημείο, υγιείς. Ας μη φοβόμαστε τους πολιτικούς και τα δημόσια πρόσωπα που βλέπουμε, υποθέτουμε ή εικάζουμε ότι το σεξ, ως έννοια πάντα με τις επιμέρους συνυποδηλώσεις της, έχει θέση στην προσωπική τους ζωή. Πολύ χειρότερη είναι για ένα δημόσιο πρόσωπο είναι μία καταπιεσμένη σεξουαλικότητα..."
Θέλω να συγχαρώ τον κ. Σπηλιωτόπουλο για τα προοδευτικά μυαλά που επιλέγει για συνεργάτες του και που πολλές φορές μοιάζουν να απενοχοποιούν και δικές του ανθρώπινες πράξεις.
Άξιος ο μισθός τους...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 8:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μολις το ειπε και ο Μαρκεζινης .................... για την ανικανοτητα των πολιτικων.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 8:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

Όλους τους υπουργούς πήρε ο άνεμος της... τρόικας!

Πέμπτη, 9 Ιούνιος 2011 20:00:14

Το υπέγραψαν όλοι. Κόκκινες γραμμές και προϋποθέσεις τις πήρες όλες ο άνεμος της τρόικας. Το υπουργικό συμβούλιο σε 4,5 ώρες ενέκρινε ομόφωνα το μεσοπρόθεσμο, τις περικοπές, τους φόρους, τις αποκρατικοποιήσεις. Και όχι μόνο αυτό.

Άκουσαν από τον Γ. Παπανδρέου να τους ανακοινώνει πως θα τους… αλλάξει.

«Σε καίριες θέσεις θα χρησιμοποιήσω πρόσωπα χωρίς κομματικά κριτήρια με γνώμονα την ικανότητα και τη συμφωνία τους με το πρόγραμμα» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ευ. Βενιζέλος και Α. Διαμαντοπούλου ζήτησαν να επιμείνει στο άνοιγμα στον Α. Σαμαρά, Μ. Χρυσοχοΐδης, Λ. Κατσέλη, Μ. Ξενογιαννακοπούλου και Π. Γερουλάνος εξέφρασαν επιφυλάξεις για την αύξηση του ΦΠΑ στα είδη εστίασης, φοβούμενοι επιπτώσεις στον τουρισμό. Τέλος, ο Γ. Ραγκούσης παρουσίασε το νομοσχέδιο για το δημοψήφισμα.

Αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο, το βράδυ της Πέμπτης, το Μεσοπρόθεσμο κατατέθηκε στη Βουλή.

Tι είπε ο κ. Παπανδρέου στο υπουργικό

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, την ανάγκη να δοθεί προς τα έξω ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και τόνισε ότι θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, έχοντας βεβαίως ξεκαθαρίσει ότι δεν ζητά ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

«Ακόμη και τώρα έως την ψήφισή του (του Μεσοπρόθεσμου) θα απευθύνω πρόταση διαλόγου και συνεργασίας στα άλλα κόμματα στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με υπουργό που επικαλείται το Reuters.

«Θα επιμείνω μέχρι τέλους, επιδιώκοντας την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου με μια ευρύτερη πλειοψηφία» πρόσθεσε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Απευθυνόμενος ειδικότερα προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι εφόσον συμφωνούμε στους στόχους, δεν έχουμε ταμπού να συζητήσουμε τους τρόπους για να συνδιαμορφώσουμε το Πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή τεχνοκρατών, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ανοικτός να αξιοποιήσει πρόσωπα ικανά «σε καίριους τομείς», πάντα με συγκεκριμένους στόχους και χωρίς κομματικούς περιορισμούς, όπως πρόσθεσε.

«Εθνική συνεννόηση και όχι δημοψήφισμα»

«Μπορούμε, γραμμή - γραμμή, να συνδιαμορφώσουμε με την αντιπολίτευση το τελικό σχέδιο με ρεαλιστικούς στόχους», δήλωσε αποκλείοντας δημοψήφισμα για το Μεσοπρόθεσμο.

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης για το Μεσοπρόθεσμο και το Μνημόνιο δεν συνδυάζονται με δημοψήφισμα, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι αυτονόητα διλήμματα δεν τίθενται ποτέ σε δημοψήφισμα, υπενθύμισε ωστόσο ότι ο ίδιος έχει δεσμευθεί για την κατάθεση νόμου που να διέπει τα δημοψηφίσματα ώστε να είναι έτοιμος όποτε χρειαστεί.

Είναι εθνικό καθήκον, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, να πάμε το ταχύτερο δυνατό σε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, πλην τόκων, δηλαδή σε πρωτογενές πλεόνασμα και αυτό θα αποτελέσει καθοριστικό σήμα ότι η Ελλάδα ξεκινά να ελέγχει το υπέρογκο χρέος της.

Ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι οι επόμενες μέρες και εβδομάδες είναι κρίσιμες, τόνισε ότι θα πράξουμε το καθήκον μας, ενώ υπογράμμισε ότι είναι καθοριστικό να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας.

Γι’ αυτό επιμένω στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης, συνέχισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι θα επιμείνει στην υπερψήφιση του Μνημονίου από μια ευρύτερη πλειοψηφία.

Από την κατάθεση του σχεδίου ως την ψήφισή του θα υπάρξει πρόσκληση διαλόγου και συνεργασίας στις δυνάμεις που έχουν την βούληση, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας διαλόγου, είπε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι εφόσον υπάρχει συμφωνία με τον κ. Σαμαρά στους στόχους, τότε από τη μεριά του δεν υπάρχει κανένα ταμπού για εξεύρεση τρόπων επίτευξης των στόχων.

Γραμμή-γραμμή να συνδιαμορφώσουμε το τελικό σχέδιο με ρεαλιστικούς στόχους είπε ο κ. Παπανδρέου επαναλαμβάνοντας ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή για συνεργασία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 8:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

«Αμα ζήσω, θα τους γα.....σω. Αμα πεθάνω, θα μου κλ......νε τον π.....ον!»
Γεώργιος Καραϊσκάκης, Το λιοντάρι της Ρούμελης
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ :x

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 8:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Άκου ρε γιε της καλογριάς,
ο φίλος σου είμαι ο πανουργιάς
και το δεξί σου χέρι
κι εκείνος που καλύτερα
απ' ολουνούς σε ξέρει.
Λένε πως παίζεις με χανουμάκια,
με τουρκοπούλες και καλογριές
και σ' αραδιάζουνε βρισιές.
Πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες,
με ντερβησάδες στήνεις χορό
και με ρωτάν και τι να πω;
Λένε πως έχεις αλισβερίσι,
μ' Αλή Πασάδες κάνεις χωριό
και σε ρωτάω τι να τους πω.
Πες τους ρε φίλε πανουργιά,
(ορέ) έχω εις στον πούτσον μου βιολιά,
έχω και τουμπερλέκια
κι όπως γουστάρω τα βαρώ
και σπάω τα ζεμπερέκια.
Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω
και αν αργήσω δώσ' τους κι αυτό,
είναι τ' αρχίδια μου τα δυο.
Όπως στα λέω να τους τα γράψεις,
όπως στα λέω να τους τα πεις,
Καραϊσκάκης σεβνταλής,
Καραϊσκάκης μπεσαλής.
Καραϊσκάκης γεια χαρά,
γεια σου ρε γέρο του Μοριά
και γεια που σ' αγαπάνε.
Γεια τους που δε λυγίζουνε
και που δεν προσκυνάνε.
Λένε για μένα τα καρακόλια,
άκου τι λένε να μη γαμεί,
μίλα κι εσύ ρε Θοδωρή.
Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Καραϊσκάκης, Θοδωρής.
Κολοκοτρώνης και Γιωργής,
Καραϊσκάκης, Θοδωρής.
Γεια σου ρε Ανδρούτσο, γεια χαρά,
γεια σας παιδιά μου αητόπουλα,
που 'χετε αητό πατέρα
κι όποιος δε με κατάλαβε,
τότε ας μας κάνει αέρα.
Ανδρούτσος,Γιώργης, Θοδωρής.
Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω,
έτσι μου είπαν λόγω τιμής,
Ανδρούτσος, Γιώργης, Θοδωρής.
Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω,
έτσι μου είπαν λόγω τιμής,
μαζί τους είμαστε κι εμείς
μαζί σας είμαστε κι εμείς.

http://www.youtube.com/watch?v=kQ8kEStvt7M

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 09, 2011 9:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ..................

Γίναμε σκλάβοι δέκα τυπάκων που τον πλανήτη τον κρεμάνε σα μπρελόκ
Θερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα, θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίνα
Νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου, τους ψηφοφόρους που χεις μέσα στην κοιλιά σου
Θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν

Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα, θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα
Θέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ανταμώνω
Θέλω οξυγόνο, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!

Κι άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα, θα σας ρημάξω στις κλωτσιές στην ανηφόρα
Άμα τα πάρω δε θα μπορέσουν δυο διμοιρίες από ΜΑΤ να με βολέψουν
Κι έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, κρύβομαι μέσα μου και κάνω πανικό
Έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, τη φαντασία μου χορεύω στο κενό

Αξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδι
Ματαιόδοξοι μασόνοι κυβερνάνε ρε μα οι μεγάλοι χορηγοί που πολύ μας αγαπάνε
Θα μας γλιτώσουν, είναι σπουδαίοι! Θα μας αφήσουν να ρημάξουμε στα βράχια τελευταίοι
Δημοκρατία κι αξιοκρατία πλέον πωλούνται σε πανέρια σε ευκαιρία!
Μα εμείς πονάμε αυτό τον τόπο, σφίγγουμε δόντια και λουριά για την Ελλάδα ρε γαμώτο
Νομίζουμε ποτέ δε θα μιλάμε, όμως τα πρόβατα τους λύκους θα τους φάνε!

Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα, θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα
Θέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ανταμώνω
Αχ Ελλάδα σ αγαπώ και βαθιά σ ευχαριστώ που με έμαθες ποτέ να μην κωλώνω!

http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 668, 669, 670, 671, 672, 673, 674 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 137 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: