Να δώ σε ποιόν θα κάτσει
1.να κάνει καμιά 50-70.000 απολύσεις στο δημόσιο
2.να μειώσει 50% συμβασιούχους
3.να ανοίξει πραγματικά τα κλειστά επαγγέλματα
4.να κλείσει τις ΔΟΥ, και να φτιάξει απο την αρχή μηχανισμό με όσους δουλεύουν κ όχι με όσους κλέβουν και με ελεγκτικούς μηχανισμούς
5.να μειώσει 30% τις αποδοχές των δ.υ
και είναι και άλλα πολλά. Απο τα παραπάνω καταλαβαίνεται πως ούτε ο Παπανδρέου μπορεί, ούτε ο Σαμαράς, κανείς μόνος του. Για αυτό οι Ευρωπαίοι λένε συναίνεση αλλά εδώ το δικό μας γυφτομπαρόκ με την αρκουδα τους αρκουδιάρηδες και το ντέφι καλά κρατεί.
"Λεφτά υπάρχουν"
"Θα ανακοινώσω πριν το Πασχα τα μέτρα"
"Καλό Πάσχα, θα τα ανακοινώσω αμέσως ΜΕΤΑ"
"Συναίνεση...γιατί το γυφτοκόμμα του πατέρα μου με το βαθιά κρατικοδίαιτο συνδικαλιστικό και κομματικό αργομισθο μηχανισμό δε μου δίνει"
"Ξαφνικά τα κανα πάνω μου....Αντώνη....πληηηηζζζ"
"Έκανα διάγγελμα με καθυστερηση ωρών...χωρίς ουσιαστικά να πώ τίποτα"
"Θα κάνω δημοψήφισμα,..ίσως....θα ζητήσω ευρύτερη συναίνεση μάλλον 180....μπορεί και να πάω...σε εκλογές;;;"
"Μηδένιση του ελλείματος σε 18 μήνες"
"Επανεκκίνηση και μείωση φορολογίας".....αλλά κουβέντα για μείωση κρατικών δαπανών απο που και πώς.
"Οι ευρωπαίοι γαμώτο μου βαλαν δάκτυλο....ο Παπαντρέο φταίει"
"Τί θα κάνω τώρα;;..να πάω τη χώρα στη δραχμή;..πώς θα διορίζω τα παιδιά απ την Καλαμάτα;
"Ευρωδραχμή".......χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
"Θα αποσύρω την Κοινουλευτική ομάδα για να πάμε σε Εκλογές"
"Άμα είναι μπορεί και να κάνω συγκυβέρνηση εθνικής ενότητας.
"Να μην πληρώσουμε το χρέος"...ά ρε Τσίπρα με τα ανέκδοτά σου....
"Αντεπίθεση"....με το ΚΚΕ να κάνει του κόσμου τις απολύσεις στην Τυποεκδοτική
Περιμένετε χαϊρι απ αυτούς;;;

...τέτοια ακούνε κ βλέπουν στην Ε.Ε και στην Αμερική κ έχουν πάθει την πλάκα τους οι άνθρωποι με τους καραγκιόζηδες που έχει ετούτη η χώρα σαν πολιτικό δυναμικό και κόμματα.