Μα δεν είμαι....αντιδραστικός!

..σόρι αν σου φαίνομαι μερικές φορές κρανιωμένος, μάλλον φταίει ο τρόπος που γράφω μερικές φορές όταν είμαι πραγματικά κρανιωμένος!
Η ψυχολογία στη μάζα απο κάποιους δημιουργείται κ κάπου την κατευθύνει. Πού την κατευθύνει;; Μή ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, και μετά εντός 10ημερών βαράμε κανόνι....εκτός και αν τρέχουν κουτσοί στραβοί οι ξένοι να μας δώσουν εκλιπαρόντας μας στα γόνατα να πάρουμε τα 12δις μην τυχόν κ καταρρεύσουν κι εκείνοι.
Αλλά,...κάνοντας δουλειά μόνο με τον εκβιασμό πάνω στην παραδοχή του αν εμείς πέσουμε θα πάρουμε και τους άλλους μαζί μας,....αλλά τα κακώς κείμενα στα τέτοια μας δεν μας ενδιαφέρει, θα συνεχίσουμε να ζούμε όπως χθες..και οι ξένοι θα μας πληρώνουν. Αυτη η ψυχολογία δημιουργείται στον κόσμο. Ώπως επίσης ότι το πρόβλημα είναι το ευρώ. Λες και με την δραχμή τα είχαμε λυμμένα;; Γιατί με τη δραχμή δν τα είχαμε λυμμένα; Γιατί το οικονομικό πρόβλημα επί δραχμής ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟ, όπως και ΣΗΜΕΡΑ!
Κοίτα, είμαι...της άποψης,...που μετέφερε ο Κώστας εδώ και μερικές μέρες και εν πολλοίς κατάλαβες ότι αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της αποχής του!
Δεν έχουμε πολύ καιρό..ας γίνει ένα μεσοπρόθεσμο ραλλάκι να το εκμεταλλευτούμε, ΓΙΑΤΙ, αν δεν αλλάξουν διάφορες σταθερές σε παγκόσμιο επίπεδο, π.χ ευρωομόλογο στην Ευρώπη και σταθεροποίηση της καταστασης, η αμερική να βρει τον δρόμο της αναπτυξης, η Κινα να μην επιβραδύνει σημαντικά, και η Ιαπωνία να μην σκάσει σαν καρπούζι.......τοτε είναι βέβαιο ότι το εργάκι του 2008 θα επαναληφθεί και θα ναι παιδική χαρά μπροστά στο οικονομικό μακελειό που θα ζήσουμε.