neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 19, 2011 12:30 am 
Χωρίς σύνδεση

FTSE ΧΑ 20 564,80 Μεταβολή +27,21 +5,06%
17:20 - 17/6/2011

Ιστορικά Στοιχεία Δείκτη
Διάστημα ''''Ελάχιστη τιμή ''''Μέγιστη τιμή Μεταβολή %
Τελευταίων 7 ημερών 532,40 573,31 +1,15 %
Τελευταίων 30 ημερών 532,40 618,18 -6,49 %
Τελευταίων 3 μηνών 532,40 765,57 -25,47 %
Τελευταίων 6 μηνών 532,40 829,25 -20,88 %
Τελευταίων 12 μηνών 532,40 884,59 -21,81 %

πότε θα πάρομε ανάσα :)

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 11:54 am 
Χωρίς σύνδεση

Ειμαι πραγματικα περηφανος που μεσα απο αυτη την χολερα του ονομαζεται ΧΑΑ γνωρισα αξιολογους και σωστους ανθρωπους ............

Ανθρωπους που στην καθημερινη ζωη δυσκολα θα τους εντοπιζες ...... Βεβαια υπηρξαν και εξαιρεσεις (οι παλιοτεροι καταλαβαινουν τι εννοω .... )

Σχετικα νωρις ειχα εντοπισει οτι το ταξιδι θα ειναι χωρις γυρισμο και οτι ο βηματισμος θα ηταν ενα βημα μπροστα και δυο-τρια βηματα πισω ...

Ειμαι και εγω Μανωλη αρκετα αγανακτισμενος και αηδιασμενος με αυτο το μπορδελο η αλλιως τον Οικο του Χρηματος της Ευημεριας και Αναπτυξης .......
Ομως ................................................................................................................................
Εγω δεν θα το βαλω κατω ...καποιοι μου εκλεψαν τις οικονομιες μιας ζωης....και δεν ειμαι διατεθημενος να τους χαρισω ουτε μισο ευρω .........Η ζημιες μου αναλογικα ειναι τεραστιες
Ομως .................................................................................................................................
Θα τους περιμενω ....σε καθε βημα τους θα τους παρατηρω ...........ας χασω και τα ελαχιστα που εμειναν

Δεν εχω αλλη επιλογη απο το να αγωνισθω για μενα και αυτους που περιμενουν απο εμενα .......

Και αυτο θα κανω .....

Δεν εχω ελπιδα .........δεν εχω χαμογελο ..........,δεν εχω οραμα ..........., δεν πιστευω σε μια καλυτερη μερα ......

Ειμαι ομως ζωντανος ,και προς το παρον υγειης........ Οσο εχω αυτα τα δυο θα περιμενω .....

ΥΓ....Στον φιλο μου Μανωλη και στα υπολοιπα παιδια της παρεας

http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 12:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

iraclis

Aκριβως τις ιδιες σκεψεις κανω και εγω.Δεν ειμαι ο Μανωλης .......... που αναφερεις αλλα στην ιδια μοιρα και σκεπτικο.
Συμφωνω απολυτα στις διαπιστωσεις σου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 2:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλή εβδομάδα σε όλους. Χρόνια πολλά και από εδώ κ. GANT!!

Μανώλη μου σε καταλαβαίνω, αλλά διαφωνώ με την αποχώρησή σου.Δικαίωμά σου απόλυτο, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός τους..

Να τα πάρουν όλα και να τα πάρουν τζάμπα.

Και μακάρι να ήταν μόνο αυτό...

Είναι η διάλυση της ψυχικής και πολλές φορές και της σωματικής υγείας, που δεν αναπληρώνεται ούτε με 10 συνεχόμενα limit-up...

Είναι το σπάσιμο των νεύρων, που φτάνει επίπεδα ρεκόρ.

Είναι το σκωτσέζικο ντους που εδώ και μήνες μας κάνουν σαν έθνος, ότι τη μία μέρα σωζόμαστε και την επόμενη χρεοκοπούμε...

Αλλά και στο εσωτερικό μας δεν πάμε καλύτερα, όταν στις 3 το μεσημέρι σου δίνουν την εντύπωση οι ίδιοι οι κυβερνητικοί βουλευτές ότι σκοπεύουν να ρίξουν την κυβέρνηση και στις 6 της ίδιας μέρας ζητωκραυγάζουν και χειροκροτούν όρθιοι τον πρωθυπουργό που πριν λίγες ώρες είχαν απαξιώσει με το χειρότερο τρόπο!!!

Σε αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο -γιατί πρόκειται περί ψυχολογικού πολέμου- εμείς θα σταθούμε όρθιοι.

Θέλει πολύ μεγάλες ψυχικές δυνάμεις..Αλλά τις έχουμε...

Δε θα αντέξουν πολλοί...Αλλά λίγοι...

Κι εμείς θα είμαστε μέσα σε αυτούς...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 4:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ηρακλή θέλω να σου πω ότι τα λόγια σου είναι λόγια αληθινά...λόγια ψυχής...

Και σε αυτά τα λόγια είμαι σίγουρος ενσωματώνονται και οι σκέψεις και τα συναισθήματα πολλών άλλων εδώ μέσα...

Ζούμε μια πολύ άσχημη περίοδο..

Αν αντέξουμε τα χειρότερα όμως όλα θα μας φαίνονται πιο εύκολα αργότερα.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να περιμένουμε τη σωτηρία από τους πολιτικούς μας, το ανάστημα των οποίων είναι απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ...

Απλά θα ακολουθήσουμε τα σχέδια των εταίρων μας...Τα οποία μας έχουν ήδη θέσει σε καθεστώς ξένης υποδούλωσης...

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 4:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

FTSE ΧΑ 20
550,57 Μεταβολή -14,23 -2,52%
17:20 - 20/6/2011
Ιστορικά Στοιχεία Δείκτη
Διάστημα '''''''Ελάχιστη τιμή '''Μέγιστη τιμή Μεταβολή %
Τελευταίων 7 ημερών 532,40 573,31 -2,65%
Τελευταίων 30 ημερών 532,40 610,37 -4,68%
Τελευταίων 3 μηνών 532,40 763,95 -26,95%
Τελευταίων 6 μηνών 532,40 829,25 -19,73%
Τελευταίων 12 μηνών 532,40 884,59 -27,64%

φίλε Δημήτρη δικαιώνεσαι καθημερινά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 5:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπερα κι απο μενα

εχετε απολυτο δικαιο σ αυτο που λετε για νευρα σπασμενα και ψυχολογια ευθραστη..
Κι αν κρινω απο τον εαυτο μου τα εχουν καταφερει σε μεγιστο βαθμο...

Τωρα Δημητρη καλο θα ηταν να υπαρχει αντιδραση απο δω που ειμαστε γιατι ακομα πιο κατω μπορει να ειναι δελεαστικοτατες οι τιμες αλλα δεν θα υπαρχουμε ΕΜΕΙΣ σαν χωρα και σαν ανθρωποι....
μπορω να κατανοησω οτι ολα γινονται στο βωμο του κερδους αλλά στο τελος θα ζησουμε ροκ καταστασεις
ΖΟΥΓΚΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
Και τοτε αμφιβαλλω στο που θα βρουμε καταφυγιο να κρυφτουμε και φτωχοι και πλουσιοι..

Ειναι κατωτεροι των περιστασεων και οι πολιτικοι μας και οι αλλοι οι κ@λοτουμπες!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 5:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

@ φιλε iraclis

διαβαζοντας το παραπανω ανθρωπινο μηνυμα σου ...

Δυστυχως τα χρηματιστηρια δεν εχουν ΟΙΚΤΟ!!!!
Καιεγω χανω αρκετα και οχι λογιστικα....
Εχω μεινει με ελαχιστα εφοδια...
Δεν ξερω αν αξιζει να τους τα χαρισω κι αυτα.
καποτε μου ειπε ενας φιλος μου, στειλε τα λεφτα σου συστημενα σ αυτους παρα να τα χανεις λιγα λιγα....
Εγω πεισμωσα ακομα περισσοτερο και το αποτελεσμα ειναι να χανω και χρηματα και χρονο και να απομακρυνομαι απο αγαπημενα προσωπα.....
Ετσι ειναι η ψυχολογια του χαμενου..

Δεν θα μας παρει ομως απο κατω!!!!!
Παιξαμε λεφτα και χασαμε!!!!
Μας περιμενουν και ακομα δυσκολοτερες καταστασεις!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ..

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 6:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Στην ζωή υπάρχει ισορροπία θα μου το θυμηθείτε δεν ξέρω πότε θα έρθει αυτό αλλά θα γυρίσει δεν μπορεί τα πράγματα να είναι συνέχεια μαύρα.
Υπομονή , επιμονή ,προσήλωση στους στόχους μας, ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα και θα γυρίσει αργά ή γρήγορα που θα πάει.
Όχι άλλα χρήματα στο ΧΑΑ μέχρι να έχουμε απτά σημάδια αναστροφής……
ΗΡΑΚΛΑΡΑ , ΜΑΝΩΛΗ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

http://www.youtube.com/watch?v=eGPhUr-T6UM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 20, 2011 8:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ τους φιλους που αυτες τις δυσκολες ωρες εμψυχωνουν αυτους που κουραστηκαν ;)

Καποιοι πρεπει να σταθουν στα ποδια γερα για να βοηθησουν τους πιο αδυναμους

Μου θυμιζουν ηρωες απο ιστορικες μαχες, που αν και χαθηκαν ,στο τελος του πολεμου βγηκαμε νικητες :!:
Τα συγχαρητηρια μου σε ολα τα παιδια

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: