neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 8:01 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλημερα Βλαχοπουλα !!!
Την μπαλα στο πλεκτο σημερα ...

Για την Ιστορια.
1955: Μισέλ Πλατινί, γάλλος ποδοσφαιριστής, από τα κορυφαία «δεκάρια» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 7:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

εδω στανη καλει προβατα σε λιγο θα εχουμε λυκο στο ταψι

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 8:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

thanos έγραψε:
εδω στανη καλει προβατα σε λιγο θα εχουμε λυκο στο ταψι

Καλησπέρα Φίλε :!: :D

http://www.youtube.com/watch?v=hyMlE3nsIyw

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 8:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τα πρόβατα είναι πολλά και ένας λύκος δεν φτάνει......για λυκο γιουβέτσι, μετά το τόσο τσιβί που χουμε φάει.
Για να δούμε,...ωρέ.....τα πρόβατα να τρώνε λύκους δεν παίζει,...άρα με προσοχή ακόμα κι αν ο λύκος είναι τέζα στο ταψί, πρώτα να τον σκουντήξουμε, και μετά να δοκιμάσουμε χαλαρά το γιουβέτσι...
Έλα ρε στανάρχη, έπρεπε να κάνει η ΕΤΕ τρελό come back για να σε δούμε;; :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 8:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

skoty έγραψε:
Τα πρόβατα είναι πολλά και ένας λύκος δεν φτάνει......για λυκο γιουβέτσι, μετά το τόσο τσιβί που χουμε φάει.
Για να δούμε,...ωρέ.....τα πρόβατα να τρώνε λύκους δεν παίζει,...άρα με προσοχή ακόμα κι αν ο λύκος είναι τέζα στο ταψί, πρώτα να τον σκουντήξουμε, και μετά να δοκιμάσουμε χαλαρά το γιουβέτσι...
Έλα ρε στανάρχη, έπρεπε να κάνει η ΕΤΕ τρελό come back για να σε δούμε;; :lol:

τι να κανουμε φιλε σκοτυ ειπα στον σταυρο να φερει τα μπουκαλια αλλα αυτος τιποτα
πως θα κανουμε παρτυ χωρις μπουκαλια

υποψιν θα εχει κολοτουμπες αλλα ο στοχος ειναι μεγαλος υπομονη και οχι πανικος και προπαντον οχι εθισμο στην ταση

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 8:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Θάνο η μέρα ήταν εξαιρετική, προσωπικά πάντως με τον ΓΔ στις 1275 να χάνω....περίπου 25% στο χαρτοφυλακιο δεν είναι άσχημα. Σε μια μέρα -10%!
Οψόμεθα....αγορές πλέον εδώ γύρω για μένα δεν έχει νόημα για ΕΤΕ,...έχουν γίνει αρκετές. Ρευστότητα πλέον περίπου στο 10% και σε κανα δίμηνο θα φτάνει περιξ του 20% ώστε να μπορώ πιο εύκολα και με λιγότερο άγχος να παίξω μπάλα. Στο φουστη τον ΑΒΑΚΑ παίζει μεγάλη ιστορία πάντως. Εκεί θα μπορούσα να χώσω χαρτί, αλλά τον περίμενα πιο χαμηλά...τίποτα δεν έχει κριθεί ΑΚΟΜΑ!
ΕΤΕ...περιμένω το 5,64 πρώτα να σπάσει, ώπα η ΕΤΕ βγαίνει απο το πτωτικό κανάλι στα 5,19 :o ...μετά 200άρης 6,61!
ΑΒΑΚΑ πρωτα το 0.95 και βγαίνει απο το πτωτικό κανάλι, 200αρης 1,19.
Βλέπουμε...συγκρατημένοι αισιοδοξία, ούτε πύραυλοι, ούτε πηρυνικά καύσιμα, σεμνα ταπεινά συγκροτημένα και ψύχραιμα.....άντε γιατί μας σπάσανε τα ....... :evil:
***περιμένω άλλη μια μεγάλη κολοτούμπα....εκεί ή θα τους μαμήσουμε, ή θα μας μαμήσουν! Μέση οδός δεν θα υπάρχει! Φοράμε τσίγκινα, κάνουμε τους σταυρούς μας, κρατάμε τα φυλαχτά μας....την αισιοδοξία μας...και...βλέπουμε, ελπίζω πιο θετικά. Να μην επαναλαμβάνομαι...μεσοπρόθεσμα! 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 10:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ φίλοι/ες... ;)

Αφήσατε κάνα "κοκαλάκι" ? ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 10:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε skoty, τι χαμπάρια; Χαθήκαμε :)
Ακμαίο το ηθικό; Να που ξαναβρέθηκα με ΕΤΕ από χθες το απόγευμα, και με υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο!
Την έχω μάθει όμως τώρα τι παλιοκόριτσο είναι και θα την έχω σε στενό μαρκάρισμα :D

Σε βλέπω και εσένα όμως προσεκτικό. Μόνο μη χρησιμοποιείς το "σεμνά και ταπεινά", παραπέμπει σε απάτη ;)

Τελευταία επεξεργασία από Αφρικανός και Τρί Ιουν 21, 2011 10:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 10:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κάποιο μνμ ήθελα να σου στείλω τς προάλλες αλλά το ξέχασα ρε γμτ! :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 10:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ρε μαγκίτη, να δεις που ΔΕΝ αποκλείεται να της γίνεις τσιμπούρι και να βγάζεις κέρδος καλό για μερικά λεπτά,...και το παλιοκόριτσο(είδες που παλιότερα την λέγαμε γρια?)...να φεύγει..να φεύγει προς τα πάνω και να λές.......δεν τις κράταγα τις άτιμες τις μτχ και να τις πούλαγα σήμερα όλες μαζί στα...χχ.χχ?

το σεμνά και ταπεινά το εννοώ. Δεν το θεωρώ π.χ για τα δικά μου μέτρα σωστό π.χ να πανηγυρίζει ο 666 που μιλαει για ΕΤΕ στα ....άντε 25ε σου λέω γω τώρα.....και αυτη ακόμα καλά καλά να μην έχει φτάσει τα 5! Έτσι δεν είναι;;
Ο οποίος μάλιστα έχει ΄παίξει άσχημο παιχνίδι σε πολλούς απο τους φαν του! Πού ξέρεις ότι μπορεί να σόρταρε απο τα 28 και να "έφτιαχνε" κλίμα για τους άλλους και καλά ανοδικό;; Χοντρό;; Χοντρόταο ως συλλογισμός ο οποίος είναι αναπόδεικτος αλλά πέρα απο την λογική σεμνα και ταπεινά έχω μαθει κ να είμαι κ καχύποπτος!
Και που να δεις τί....σκηνικά είχαν κάτσει...που έμπαινα για καταδρομική στα 18ευρώ,...και έλεγα θα για κρατήσω για λίγο και θα ξαναπάρω πιο χαμηλά...πούλαγα στα 19-20 κ ξανάπερνα πιο κάτω απο τα 18 π.χ 2 ευρώ και τα ξαναδινα σε αντίδραση. Στα δε 18 μου λεγαν, κοίτα ευκαιρία η ΕΤΕ, δεν θα την ξαναδείς εδώ.......κι η ΕΤΕ στα 4 φίλε!

Τελευταία επεξεργασία από skoty και Τρί Ιουν 21, 2011 10:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 22 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: