neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 10:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Όταν τις έχεις από ψηλότερα, είναι δύσκολο να τις δώσεις την ώρα της ανόδου επειδή απλά δεν πιστεύεις στη συνέχεια. Απλά αποφάσισα να την πάρω από την αρχή, και μάλιστα με το σκεπτικό που είχα πρωτοξεκινήσει. Όταν περάσει έναν μεγάλο ΚΜΟ. Έτσι είχα μπει τότε (7/2010) αλλά δεν βγήκα έγκαιρα και έκανα μία αρρωστημένη σχέση μαζί της! Έσκασε και η ΑΜΚ και με έσκισε πανάθεμά την, αθώο και άβγαλτο παιδί. Τώρα όμως η σχέση θα ξεκινήσει σε καθαρές βάσεις, και με προγαμιαίο συμφωνητικό παρακαλώ ;)

Πω πω φίλε, μόλις είδα το γράφημα του Άβακα και μου έφυγε η ούγια :shock: :o
Έτοιμο σε βλέπω να παραγγέλνεις φεράρι. Σου εύχομαι καλή συνέχεια, να είναι τόσο εκρηκτικό όσο δείχνει! Γουστάρω :idea:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

φφφφ...φίλε το μαμήδι πήγε 0,68 και εγώ τον έχω 1,30. Αν η μτκ ήταν κάτω απ το ευρώ ή κοντά στο ευρώ οκ. Αλλά είμαι αρκετά πολύ μακριά...μεσα σε 1 μήνα έχασε περίπου 40%,. Αν αγοραζα με την ρευστότητα που είχα θα το πήγαινα 1,16! Αλλά.....κώλωσα. Το αντίθετο απο την ΕΤΕ, που και κάτω απο τα 5 πήρα καλό χαρτί....
για να ακούσω και μια δεύτερη γνώμη, τί είδες ωρε στο χαζόχαρτο;; που μου χει σπάσει...τα.........., άντε να πάρω και κανα μέρισμα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τα στοιχειώδη φίλε που μπορεί να δει ένας ψάρακας! MACD, RSI και CCI να δίνουν ταυτόχρονο σήμα, μεγάλο όγκο στα πράσινα, διστακτικό στα κόκκινα, κλεισίματα στα ψηλά ημέρας, άγρια υπερπουλημένο RSI, θετική απόκλιση του CCI, ξέρω γω; Ζωγραφιά μου φαίνεται. Δεν ξέρω βέβαια και τα χούγια του χαρτιού, όσο και να μου αρέσει αυτό που βλέπω, θα ήμουν διστακτικός να μπώ αύριο, αλλά θα το σκεφτώ! Βρε λες να το έχουν ζωγραφισμένο για κάτι αφελείς σαν εμένα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

χμμμμμμ.....να σου πω την αληθεια, αυτά έβλεπα προ ολίγου κ έλεγα μην έβαζα αύριο κανα χαρτί........δν αποκλείεται τίποτα φίλε να είναι και παγίδα για κόσμο..πάντως ΑΝ το ΧΑΧΑ πάρει πραγματικά τα πάνω του η λογιστική αξία της μετοχής με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι 3,87!! . Η αλήθεια είναι ότι σε 1 μήνα έφαγε τέτοια πτωση που δνε την.....πήρα χαμπάρι.......απο τα 1,10 πότε έφτασε 0,68, σε χρόνο dt!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ο κλάδος πάντως είναι λίγο φοβητερός γαμότι μου. Δεν ξέρω να διαβάζω και τα θεμελιώδη, πάλι γαμότι μου. Πόσο δραστηριοποιείται εκτός Ελλάδος?
Τα ψηλά του 07 και του 09, αφορούν την ίδια εταιρεία ή έχει γίνει κάποια δραστική αλλαγή;

Πάντως αν την είχα από ψηλά, χθες θα έβαζα όσα κομμάτια μου επιτρέπει η ρευστότητά μου με όσο σφιχτό stop loss μου επιτρέπει η συμπεριφορά της, όχι για να φτιάξω το μέσο όρο, αλλά για να τα διώξω μόλις καλύψουν ένα μέρος της απόστασης με το ΜΟ της κανονικής μου θέσης.

Τελευταία επεξεργασία από Αφρικανός και Τρί Ιουν 21, 2011 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Έχει μεγάλο κομμάτι που παίζει στο εξωτερικό. Κοίτα να δεις...στις κατασκευαστικές, 3 εταιρείες θα μείνουν. ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΑΒΑΞ!
Ο Αβαξ έχει ανεκτελεστο περίπου στο 1δις ευρώ, έχει έσοδα απο συμβασεις με το δημοσιο ως παραχωρησιούχος..δες εδώ σχετικά
http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id= ... 108&lang=1

***σκέφτηκα αυτό που λες. Και αυτό που λες είναι και το λογικό. Να έμπαινα φουλ για φουλ και όταν πήγαινε σε όριο....κοντά στο μ.ο να την έκανα για να φύγω με τις όποιες ζημιές μου και να τις βγάλω απο αλλού......δεν το κανα, ήθελα ο άπληστος να μπώ λίγο πιο κάτω για να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα κόμμάτια και ερχόταν και το μέρισμα..και να την κάνω...αλλά μου την έφερε ΤΟ ΆΤΙΜΟ..

***αν λυθεί το θέμα χρέους, και οι τράπεζες αποκαταστήσουν ρευσότητα με συγχωνεύσεις κλπ.., και η Ε.Ε μας δώσει κονδυλια όπως υποσχέθηκε ή τελος πάντων είπε για τις δημόσιες επενδύσεις χωρίς να είναι απαραίτητη η εθνικη συμμετοχή του 25% επειδή....."λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν"...η μτχ θα φύγει σφαίρα προς την εσωτερική της αξία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δεν εννοούσα να φύγεις εντελώς από το χαρτί. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να του έχεις αδυναμία, έχω και εγώ την ίδια με τον ΜΥΤΙΛ. Δεν τον έδιωξα στα 5.4 που έλεγε το σύστημά μου, και τελικά βρέθηκα να μαζεύω πακετάκια στο 4.99 και 4.55 (έχω 4.81 ΜΟ). Στόχος των "πακετακίων" είναι να φύγουν στο +10% (πρώτα ο θεός) και να μου κατεβάσουν το ΜΟ. Αυτή τη στιγμή δηλαδή στον ΜΥΤΙΛ έχω κλεισμένα περισσότερα χρήματα από όσα λέει η τακτική μου. Στόχος είναι να αποδεσμευτούν το συντομότερο δυνατό, στόχος όμως είναι και το χτίσιμο μακροπρόθεσμης θέσης. Κάτι τέτοιο εννοούσα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

οκ, κατάλαβα.....φίλε, να τα λέμε...15/7 θα περάσω. Πάντως ο ΧΟΧ για μένα δάσκαλος..έμαθα πράγματα απ αυτόν, και έφαγε μπαν μόνιμο. Απ τους πλέον ευγενείς με άποψη λόγο επιχειρήματα. Ο Παρις διάβασα κι αυτός τον μπαναραν....φφφφφφ.....τεσπα....προσοχή στην γκιλοτίνα. Καληνύχτα φίλε, έφυγα για ύπνο..είμαι κ με πυρετο καλοκαιριάτικα μγμώ την ατυχια μου... :evil:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καληνύχτα και από μένα. Πολύ χαζολόγησα σήμερα και η δουλειά τρέχει. Περαστικά.

Καληνύχτα Βλάχο, καληνύχτα σε όλους :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 7:05 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλημερα στην Στανη !!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: