neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 9:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σταύρο, εγώ δεν ξέρω....ρωτάω να μαθω, ώστε να μπορώ να σχηματίσω καλύτερα εικόνα για αυτό που διαβάζω. Ευτυχώς για μένα, οι αποφάσεις μου για αγορές, πωλησεις, διακράτηση αφορούν ΜΟΝΟ τον εαυτό μου και ΕΓΩ αναλαμβάνω τις ζημιές όπως και τα ενδεχόμενα κέρδη. Δυστυχώς κάποιοι άλλοι όμως κρέμονται μερικές φορές, απο τα χείλη κάποιου με συνέπειες καταστροφικές οικονομικες ψυχοφθόρες κλπ.
Αν ξέρεις κάτι μιλάς...εγώ έτσι ξέρω, ώστε κάποιος που δεν γνωρίζει και μπαίνει να διαβάσει να μην είναι στην κυριολεξία πρόβατο έτοιμο προς σφαγή.

Καλώς τον Μάνο...ετοιμάζονται για ξύλο Μούντυς κλπ στην Ιταλία;; έμαθες κάτι;;

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 9:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θα το πω μεταφορικα............... :!:

Εμεις γιατι χτυπιομαστε :?: :?: :?: :?:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 9:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εχει δικιο ο μικρος εν μερη.........................
Θα ηθελα να μου βγαλει και τον ΜΟ.

αντε να βοηθησω.............................. με μαρτζιν απο 10.83 κρατημενα. :?:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 9:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μάνο είναι ζήτημα ηθικής τάξης ή δεν είναι ο μιτάρχης, που πιστεύει στο χαρτί στο μπήξε δείξε ρίξε, να μην έχει δηλώσει, ούτε κατά περίπτωση αν έχει καταρχήν την μτχ...;;
Από πότε την έχει; Σε τί τιμή; Αν την ξαναπήρε αν πώλησε; Σε τί μτκ είναι πια το χαρτί του;; Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με μια φιλοσοφία και μια πιστη θρησκευτική που έχει δείξει στην αξία της ΕΤΕ απο τότε πο ήταν 28 ευρώ και μιλάει συνέχεια για πάνω και η μτχ έχει πάει....4,5! Ο κάθε πιστευω συμμετέχοντας δεν πρέπει να γνωρίζει ΑΝ αυτη η πολιτική θρησκευτικής ευλάβειας που ακολουθηθηκε απο τα 28 ευρώ και στην άρνηση της μετέπειτα πτώσης......στα 4,5ευρώ, τηρήθηκε τουλάχιστον απο αυτόν ο οποίος το υποστήριζε;; Αν το υποστήριζε, ας μας πει έχω κάνει διακράτηση απο τα τόσα ευρώ, και την έχω στην τάδε τιμή. Τότε αγορασα τόσα κόμμάτια γιατί πίστευα ότι ήταν καλή τιμή και ούτω ΄καθε εξης. Εγώ έτσι το βλέπω. Μπορεί και να κάνω λάθος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 9:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το μονο που ειναι εκνευριστικο.............................
ειναι να μου λεει καποιος .................οτι θα βγω στο τελος χαμενος.

Η τιμη σε αυτες τις τιμες ειναι ................................για κοττες.
ΕΙΜΑΙ χαμενος .................. λογιστικα ..............καργα.
περιμενω.
Το 10 για μενα φανταζει ονειρο................... αλλα περιμενω.
Προς τι τοσο μισος και αλληλοσπαραγμος :?: :?: :?:
Ποιος φοβατε................ ο χαμενος ................ή ο πολυ εξυπνος. :?:

Ψαχτε την μαγκια ............μονοι σας.
Εγω ακολουθω τα αρχ........ μου και την φιλοσοφια που μου κανει.

Γιατι αυτη η ..................... κοντρα :?: :?:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 10:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αγαπητέ Μάνο..................εκνευριστικό επίσης είναι κάποιος να λέει ότι στο τέλος θα βγει κερδισμένος, μη έχοντας δηλώσει ΤΙΠΟΤΑ, ώστε να χουμε μια εικόνα βρε αδερφέ!
Απο μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει κανένα απολύτως μίσος...καμία κακία καμία εμπάθεια. Δεν έχω κανένα συμφέρον, δεν είχα καμία εμπιστοσύνη στα λεγόμενα του Χρίστου...δεν έπραττα με βάση αυτά. Έπραττα με βαση τα δικά μου πιστεύω,..που και πάλι χαμένος είμαι στην ΕΤΕ με μείον 22% περίπου.
Τα 10ευρώ τώρα ΑΝ τα κάνει,..υπο προυποθέσεις γερες μέχρι τον Σεπτέμβριο Οκτώβριο. Ελπίζω να μη γίνει ακόμα καμιά συγχώνευση γιατί στο καπάκι θα κάτσει και καμιά βαρβάτη ΑΜΚ και βράστα χαράλαμπε θα μας κάνουν την ΕΤΕ, ΑΛΑΠΙΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 10:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

Τι ψαχνεις τοτε ρε skoty ..............................
Tις ιδεες των αλλων που εκανες λαθος εσυ.... :?: :?: :?: :?:

Το λαθος ειναι η ΕΤΕ.... :?: :?: :?: .................. ο Χρηστος................ η Απατη ...............ή η επιλογη σου :?: :?: :?:

Εγω λιγους ειδα στα 18 να λενε ..................... ευχαριστω.. :!: :!: :!: :!: .....ή αν θελεις στα 11.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ .......... ριχνουμε ευθυνες σε αλλους.Το δυσκολο ειναι .............. να διαλεγουμε τις ευθυνες.
Παω στα τραγουδια ........... κουραστηκα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 10:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μάνο, είδες να αποποιούμε ευθύνες για τα ΔΙΚΑ μου λάθη; Για την επιλογή μου; Δε ζήτησα ρέστα απο κανέναν ποτέ και για τίποτα. Έτσι έχω μάθει να πορεύομαι έτσι θα συνεχίσω. Ο Χρίστος όμως...μπορεί να είναι.....το λάθος, η απάτη και η Λαθος επιλογή για άλλους ή οι λάθος ιδέες. ΟΧΙ για μένα Είμαι υπεύθυνος για μένα και ΜΟΝΟΝ 100% και για τα όποια λάθη μου...να μην επαναλαμβανομαι!! Η απάντησή του ντόμπρα θα αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που αναφέρθηκε ή ότι είναι. Τελεία απο μένα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 10:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

Επιλογες..........................κανει ο καθενας :!:
Δεν φταιει η επιλογη............................ αλλα η κριση.

Που θα ριξουμε ............... ευθυνες... :?: :?: :?:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 22, 2011 11:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καμια φορα ............ και η σιωπη .............ειναι απαντηση.. ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 81 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: