Στα δύο χρόνια που λειτουργεί αυτό το forum, δυστυχώς ελάχιστοι χρήστες αντιλήφθηκαν το νόημα των... αυτοκτονικών τάσεων του Capital και των συντελεστών του, να διαγράφουν δημοφιλείς χρήστες, να κλειδώνουν θέματα με χιλιάδες σελίδες, να μιλούν απότομα στους... "πελάτες" του site κλπ.
Πάρα πολλοί χρήστες, στον μικρόκοσμο του thread τους ή της μετοχής τους, συχνά εμποτισμένοι από τον εγωισμό του δοκησίσοφου ή το θυμό του χαμένου στο Χ.Α., πέρασαν ευχάριστες ώρες διαπληκτιζόμενοι με άλλους ομοιοπαθείς, με απώτερο στόχο την ανάδειξη του μέγιστου γκουρού ή του μέγιστου ψεύτη.
Ο παιδονόμος του Capital παρεμβαίνει εκεί που αντικειμενικά δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι δεν τηρούνται οι κανόνες του forum. Αν ο κανόνας λέει όχι YouTube τότε σβήνει τα YouTube. Αν ο κανόνας λέει όχι "καλησπέρα, τι κάνεις", τότε το chat διακόπτεται κλπ.
Δυστυχώς δεν έχουμε βρει ακόμα κάποιον παντογνώστη που να ξέρει πότε ένας χρήστης παπαγαλίζει παραπλανητικά και πότε λέει αλήθεια. Αλλά και να τον βρίσκαμε δεν θα μπορούσαμε να τον κάνουμε moderator γιατί τότε θα είχαμε λογοκρισία. Σταματήστε επομένως να διαμαρτύρεστε γιατί κόβουμε τη λέξη "μαλάκας" ενώ αφήνουμε έναν χρήστη να προπαγανδίζει μια μετοχή. Αυτό είναι το σωστό όσο και αν ακούγεται παράδοξο. Σε τελική ανάλυση δεν είμαστε αυτοί που ανοίγουμε σεντόνια συζητήσεων με τον κάθε λογής παπαγάλο αλλά οι χρήστες που δίνουν με τον τρόπο αυτό αξία στον χρήστη που κατά τ΄ άλλα χλευάζουν.
Τα υπόλοιπα θέματα τα έχουμε εξαντλήσει. Επιτρέψτε μου, κλείνοντας την παρέμβασή μου, να βάλω κι εγώ ένα YouTube, το έχω απωθημένο
Όσοι λοιπόν αισθάνεστε καταπιεσμένοι από την πολιτική διαχείρισης του forum
http://www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhgΘα σας περιμένουμε πίσω και είμαστε βέβαιοι ότι επιστρέφοντας θα έχετε αντιληφθεί καλύτερα γιατί το μονάδικό χρηματιστηριακό forum που λειτουργεί είναι αυτό του Capital.gr.
H.Τ
http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... 4661&pg=15------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΚΟΥΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;