καλησπερα
πραγματικος "θανατος " αυτο το μεσοπροθεσμο.... Τελικα παλι εμεις θα πληρωσουμε οι μισθωτοι οι συνταξιουχοι και οι εντιμοι....
Λενε πως και οι ιδιοι πονανε που παιρνουν τετοια μετρα αλλά δεν μπορουν να κανουν αλλιως... Και επειδη δεν ειμαι οικονομολογος δεν μπορω να προτεινω καποια σοφη λυση. Επειδη ομως ειμαι ελληνας και εχω φιλοτιμο , οπως και ολοι οι ελληνες, θα πω το εξης.
Αν, λεω αν,εβλεπα καποιους απο τους πολιτικους ή απο αυτους που τα επαιρναν τα προηγουμενα χρονια να χαριζουν τους μισθους τους υπερ της σωτηριας της Ελλαδας. Αν εβλεπα τις ΠΑΕ-ΚΑΕ που μοιραζουν εκατομμυρια δεξια και αριστερα και που πολλες απο αυτες ειναι χρεοκοπημενες , αντι να παρουν 10 παιχτες να παρουν 9 και το 1δις να το χαρισουν στο κρατος .... Αν εβλεπα να λειτουργει το συστημα υγειας ετσι που να μην θελω φακελακια και να ηξερα οτι και να μην εχω μια , θα γινω καλα... Αν εβλεπα οτι ο δημοσιος τομεας λειτουργει υπερ του πολιτη... Αν δεν εβλεπα καταχρηση εξουσιας απο τα πολιτικα κομματα...(βλεπε διορισμους ρουφετια κτλ) Αν εβλεπα οτι λειτουργει η δικαιοσυνη χωρις διακρισεις οικονομικης φυσεως .... ΑΝ...εβλεπα δεσμευσεις περιουσιων εκεινων που εκλεψαν δημοσιο χρημα ΑΝ... ΑΝ ...... (χιλιαδες αν) τοτε .... ισως δεχομουν ακομα πιο αυστηρο μεσοπροθεσμο.
Τωρα ομως δεν το δεχομαι γιατι δεν εχω ουτε κομποδεμα αλλά γιατι δεν χρωσταω σε κανεναν κερατα!!!!!!!!!! Ουτε εγω , ουτε οι υπολοιποι εντιμοι ,ουτε και η νεολαια που της στερουν το οραμα και την ελπιδα ουτε τα γεροντακια που τραβηξαν τοσα πολλα.
και μια απορια ρε παιδια μεταμεσονυχτια Ο Σημιτης και ο Καραμανλης που ειναι?????? Στομα εχουν και μιλια δεν εχουν!!!!!! καποτε χαλιναγωγουσαν τα πληθη... Τωρα την εκαναν αβαβα???????
|