neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 1:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα σε όλους,

οι Έλληνες πιλότοι των καναντέρ είναι πραγματικά ήρωες.

εγώ μετά την ολοκληρωτική καταστροφή της Πεντέλης και της Παρνηθας δεν έχω πια άλλα δάκρυα να χύσω.

το χρήμα πάνω από τον συνάνθρωπο, πάνω από την ομορφιά της φύσης , πάνω και από την ίδια την ζωή..

βαρέθηκα να βρίζω και να σιχτηρίζω, γιαυτό δεν γράφω.

καλύτερα να ασχολούμαι με καθαρίστριες ;) ............ στο αραχνιασμένο σπήλαιο

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 2:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Maνωλη .........στο αρχανιασμενο μαλλον δεν ανεβαινουν πια καθαριστριες .......... :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 2:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

να πάρει η ευχή, χάλασε η σπηλιά... :lol: χρειάζεται δουλειά.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 4:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα παίδες.

Δεν υπάρχει χρόνος αυτήν την περίοδο λόγω εργασίας και κινήσεις στην τύχη δεν κάνω ποτέ.

Στην αγορά τώρα.

Θα μπορούσα να πω ότι μπήκα στα χαμηλά και γράφω ήδη κέρδη του 20%.

Δε μου το επιτρέπει όμως ο χαρακτήρας μου.

Όταν μπω στην αγορά δε θα το γράψω μετά από μέρες...

Αλλά άμεσα.

Εδώ και πολλούς μήνες ως γνωστόν είμαι εκτός και απέχω συνειδητά, με αποτέλεσμα να έχω αποφύγει την πτώση και ένα καταστροφικό για πάρα πολλούς κομμάτι της.

Αν δεν πειστώ από την αγορά και το ταμπλό δεν μπαίνω. Ας πάει και πιο πάνω, αρκεί να πειστώ για την τάση από τα δεδομένα που έχω θέσει ως προϋποθέσεις.

Τηρώ αυτά που έχω αποφασίσει απαρέγκλιτα.

Μόλις στις 1288 μονάδες σήμερα ο ΓΔ.

Η [ευτυχής] αποχή του παρελθόντος μου δίνει την ευχέρεια και την ηρεμία να μην αγχωθώ για το αν θα μπω σήμερα ή αύριο.

Ας πάει και πιο πάνω.

Η ρευστότητα είναι διαθέσιμη εδώ και καιρό.

Θα έρθει η ώρα που θα εξαντληθεί και θα ανοιχτούν και τα margin.

Όταν έρθει η ώρα όμως...

Η ώρα που θα χτυπήσει το καμπανάκι των αγορών..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 6:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ σου εβαλα μονάστερο φίλε Δημήτρη για τα μάρντζιν.
Οταν η Ελλάδα θα ειναι στα πάνω της ας καταλάβουν οσοι μας διαβάζουν οτι το μάρντζιν ειναι ενα ιδους δανείου που αν δεν εχει θα σου πάρει ολο το κεφάλαιο΄

Δεν νομίζω να φτάσουμε σε μπούλ αγορά με τέτοιους κατοίκους.

Ολοι θέλουν να κερδίσουν.και εγώ βέβαια....αλλά υπαρχει ενα μεγάλο αλλά.

Οι φίλοι μου ο ενας μετά τον άλλο βάζει λουκέτο.

Οι φίλοι πού τρώμε το μεσημέρι μαζί χάνονται σε γοργό ρυθμό.

Η αγορά εχασε τον κτύπο της. Με πιάνει θλίψη για ολα αυτά τα παιδιά....Με πιάνει θλίψη αλλά απο την άλλη χαίρομαι που δεν ειμαι εγ'ω.

ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ,ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟυ.

σίγουρα δεν ειμαι καλά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 6:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

μια χαρα σε κοβω αν και παραπονιαρη με το δικιο σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 6:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλησπερα παιδια !!!

@υφασματα
Τι εγινε ρε παιδι και τα αρπαξες στο κρανιο ?
Μηπως καποιο ομορφοπαιδο ξερει τον κωδικο σου ?
Απο εμενα παντως δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 05, 2011 7:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε υφασματά αν μιλήσουμε για το κλίμα γύρω μας τότε θα πω άλλα πράγματα.Συμφωνούμε απόλυτα.

Λόγω του επαγγέλματός μου καθημερινά βλέπω οικονομικές και όχι μόνο τραγωδίες να εκτυλίσσονται στο γραφείο μου.

Με αφορμή το μεσοπρόθεσμο αν είχες διαβάσει τα γραπτά μου θα έβλεπες ότι ήμουν από αυτούς που δεν ενδιαφέρονταν για το κέρδος στο ΧΑΑ και ας πνιγούν όλοι οι άλλοι, και ας χρεοκοπήσει η χώρα.

Βλέπω τι γίνεται γύρω μου και είμαι πολύ στενοχωρημένος για την κατάντια της πατρίδας μου και των συμπολιτών μου.

Εδώ έγραψα την άποψή μου μετά από μέρες για την χρηματιστηριακή αγορά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτό είναι που με ενδιαφέρει πρωτίστως.

Άλλωστε όπως ίσως έχεις καταλάβει, αν τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ μου από την αγορά όλους αυτούς τους μήνες την εκμεταλλευόμουν κατάλληλα μέσω των παραγώγων, τα αποτελέσματα θα ήταν άκρως κερδοφόρα για μένα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως είμαι άνθρωπος φύσει αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής, που δεν επιθυμεί να βγάζει κέρδος από τις πτώσεις, τις τραγωδίες και τις καταστροφές.

Κέρδος για μένα νοείται μόνο με αγορά μετοχών σε μια τιμή και την πώλησή της σε υψηλότερη.

Και για να αποφευχθούν άλλου είδους παρεξηγήσεις όταν αναφέρομαι στο άνοιγμα margin μιλάω μόνο με την προϋπόθεση να έχουμε ανοδική αγορά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 06, 2011 8:52 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα καλημέρα, Δημήτρη καλημέρα,

η αλήθεια είναι ότι αυτά τα σκαμπανεβάσματα ανεβάζουν την όρεξη για trading, αλλά και για χάσιμο χρημάτων ........

Για να δούμε, θα υπάρξει κάποιο είδος σταθεροποίηση ή θα είμαστε μονίμως με την αμφιβολία (που το θεωρώ και το πιο πιθανό ......)

Από ότι μαθαίνω και από πολύ στενούς φίλους στην Θεσσαλονίκη, τα πράγματα εκεί είναι χειρότερα, πάντα η Θεσσαλονίκη υστερούσε λίγο στις δουλειές σχετικά με την Αθήνα. Η αγωνία των πατεράδων για το πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους είναι έκδηλη, τυχεροί, μεταξύ αυτών και εγώ, που τα παιδιά μας είναι μικρά και τα έξοδα κοντρολάρονται......
Τι μέλλον όμως θα τους δώσουμε και τι παιδεία ???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 06, 2011 8:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα σε όλους,

Επιτέλους οι Οίκοι Ανοχής :evil: έστειλαν και την Πορτογαλία στα σκουπίδια. Ποιά έχει σειρά? Η Ισπανία :?: Η Ιταλία :?:

Το παιχνίδι χόντρυνε αφού δεν αφορά πλέον μόνο την φουκαριάρα την χώρα μας.

Τώρα θα δείτε πως θα τρέξουν οι Εταίρες μας να μας σώσουν μπροστά στον φόβο Πανευρωπαικής χιονοστοιβάδας......

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: