neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 847, 848, 849, 850, 851, 852, 853 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 2:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 14:38 Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Για την ανάγκη ταχείας εξεύρεσης λύσης μιλούν Μέρκελ, Θαπατέρο και Γκούρια

«Τώρα, τρέχουμε» για το ελληνικό χρέος

Την ανάγκη να βρεθεί γρήγορα λύση στην ελληνική κρίση χρέους και στον καθορισμό των όρων για το 2ο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα τονίζουν Βερολίνο, Μαδρίτη, τη στιγμή που και ο επικεφαλής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) τονίζει πως ο χρόνος πιέζει.

Η Γερμανία "θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για την υπεράσπιση του ευρώ" επανέλαβε σήμερα η Ανγκελα Μέρκελ, για να προσθέσει ότι χρειάζεται μια ταχεία έγκριση του 2ου πακέτου για την Ελλάδα.

Παρόμοια φρασεολογία χρησιμοποίησε, αναφερόμενος στο ελληνικό πρόβλημα, και ο Ισπανός πρωθυπουργός.

Η ευρωζώνη πρέπει να βρει μια ταχεία λύση στην κρίση χρέους της Ελλάδας ώστε να επιβραδυνθεί η εξάπλωση της μείωσης της εμπιστοσύνης σε ολόκληρη την ευρωζώνη, δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Ροδρίγκεθ Θαπατέρο. «Η ρίζα του ζητήματος είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και θα πρέπει να υπάρξει μια ταχεία αποσαφήνιση. . . σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε μια απάντηση καθώς η έλλειψη εμπιστοσύνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες», συμπλήρωσε ο Θαπατέρο.

Την ανάγκη να υπάρχει μια λύση-εξπρές στο ελληνικό πρόβλημα τόνισε από την πλευρά του και ο Αν. Γκουρία, επικεφαλής του ΟΟΣΑ, που όπως είπε δεν περισσεύει χρόνος για χάσιμο. "Ο χρόνος είναι κρίσιμο για να αποφύγουμε ένα πρόβλημα ρευστότητας που μπορεί να εξελιχθεί σε χρεοκοπία..." προειδοποίησε.

Ο Γκούρια τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής των ιδιωτών στο 2ο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας, σημειώνοντας με έμμεσο τρόπο πως οι επενδυτές θα πρέπει να έχουν υπομονή. "Οι πιστωτές θα πρέπει να συνεισφέρουν με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους τουλάχιστον στην αρχή...

Μετά, ύστερα από λίγα χρόνια θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να αποφασίσουμε αν χρειάζεται μείωση στο ονομαστικό χρέος" σημείωσε.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 2:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

είπαμε έχει ακόμα πολύ δούλεμα.

δηλαδή γιατί πιέζαν τόσο πολύ για το μ εσοπρόθεσμο

αφού και ψηφίστηκε αυτό τα θέματα είναι ακριβώς ίδια μην σας πω και πολύ πολύ χειρότερα.

ας τα δώσουμε όλα κοψοχρονιά.

δεν πειράζει
τραπεζες ενεργεια νερό πετρέλαια αέρα νησιά γη και ουρανό.

δείτε τους τούρκος τους πολώνούς που κοροίδευμε τοςυ σέρβους που τους χλευάζαμε

εμέις εκεί

τα ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ως την τελευταία στιγμή όλα

μηδενική αντίσταση
μηδενική διαπραγμαάτευση
μηδενική εθνική συνείδηση

μόνο κατάθλιψη όλοι μας και όρεξη για ύπνο
για τίποτα άλλο

είμαστε πλέον στο τέλος του έργου της ξεφτίλας

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 2:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

Κάτσε να δείς το διάγραμμα που θα μπεί και μην φοβάσαι τίποτα pixis.Oλα εξηγούνται ένα πρός ένα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 3:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Από την «επιτυχία» του μνημονίου και μετά, άρχισε για το ΧΑΑ μια κίνηση σε ένα στενό εύρος τιμών 1400-1700 μονάδες. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η αγορά μαζεύεται, άλλοι ότι χώνεται και κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα ότι όλο αυτό το διάστημα η αγορά πελαγοδρομεί χωρίς τάση περιμένοντας κάποιο νέο καταλύτη, που θα τη στείλει ή αρκετά χαμηλότερα ή θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες να ξεκολλήσουμε επιτέλους.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα, απέχουμε κυριολεκτικά ένα βήμα από την κατάρρευση και δεν υπάρχει στον ορίζοντα η παραμικρή νότα αισιοδοξίας, όσο για τους κυβερνώντες αποδείχθηκαν πολύ λίγοι.
Aπό την τεχνική σκοπιά τώρα ο ελάχιστος στόχος των 930 μονάδων παραμένει και απ΄ ότι φαίνεται δε θα αργήσει .

Πιστεύω ότι στα παραπάνω επίπεδα θα τελειώσει μία μακροχρόνια ταλαιπωρία, η οποία σε πρώτη φάση εξουδετέρωσε τους μικρούς (1999) και σε δεύτερη φάση τους μεγάλους (2007) και έρχεται η ώρα να μαζευτεί σε λίγα και πανίσχυρα χέρια, που τα επόμενα χρόνια θα την οδηγήσουν σε νούμερα που δεν τολμώ προς το παρόν να αναφέρω. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο καταλύτης αυτής της ανόδου, ούτε το πώς θα μπορέσει να συμμαζευτεί το χάος που επικρατεί στη χώρα μας, ξέρω όμως ότι η κυματική ανάλυση δείχνει την έναρξη ενός πολυετούς και υγιούς ανοδικού σκέλους, το οποίο καμία σχέση δε θα έχει με τις προηγούμενες φούσκες.

Προσωπικά σε επίπεδα πλησίον των 930 μονάδων ΓΔ θα αρχίσω τις τοποθετήσεις με ορίζοντα χρόνων,
και να μην ξεχνάμε αυτό που διδάσκει η παγκόσμια χρηματιστηριακή ιστορία, ότι οι μεγάλες αντιστροφές γίνονται εν μέσω αρπαγής των τίτλων, είτε μέσω ταμπλό είτε μέσω αυξήσεων όπου κανένας δε συμμετέχει, γιατί απλά προέχει η επιβίωση……..

ΥΓ
Η ευημερία του ΧΑΑ δε συνεπάγεται και την ταυτόχρονη ευημερία του ελληνικού λαού.
Λίγα λόγια, μετρημένα και χωρίς πολλά-πολλά.Αλλά είπαμε, δεν διαβάζονται ευχάριστα.
Μεταφορά από ένα παίκτη με άποψη, τον paraskjo.Aλλά ποιός του δίνει σημασία, αυτός είναι αρκούδος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 3:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

pariss η ένσταση μου σε όσα λες είναι το 930

δηλαδή τους χαλέι το 1200

ή και το 1500 πχ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 3:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε, εγώ προχθές μπήκα στα 4,65 περιμένοντας ένα μικρό μέχρι τα 5-5,20 για να φύγω.Δεν το έκανε, έφυγα στα 4,50 σήμερα και πήρα τις ζημιές μου.Τεχνικά εκεί κάτι βλέπουν ορισμένοι.Αν σε χαλάει το 930, τι να κάνω, από ανάλυση βγαίνει, μπορεί να μην πάει τώρα, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα πάει και μάλιστα πολύ πιό γρήγορα από ότι νομίζα μέχρι τώρα.Αυτό για μένα πάντως λέει να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω να παίξω.Κάτω από το 1000 θα βάλω το 60% των διαθεσίμων.Και βλέποντας και κάνοντας.Τώρα που έχασε το 4,5 θα δούμε που θα σταματήσει για μιά στάση.4,2-4,08-4,02-3,9...θα δούμε.Μάντης δεν είμαι, ούτε και σχετικός.Και υπομονή έχω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 3:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα Pariss και σε όλη την παρέα

Αν θέλεις μου λες:

Μετράς 3 στο δεύτερο 4,36 που έκανε για δεύτερη φορά,
4 στα 5,34
και περιμένεις το 5.

Δηλαδή, το θεωρείς δεδομένο ότι θα σπάσει το W στ 4,36. Με προβληματίζουν κι εμένα όλα αυτά. Από την άλλη, το W θεωρείται αρκετά ισχυρός σχηματισμός για να σπάσει.

Μάλλον θα παιχτούν όλα στα νέα που θα ανακοινωθούν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 4:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ναι κάπως έτσι με τις μετρήσεις μέχρι ένα σημείο.Αλλά εδώ παίζουν μέχρι στιγμής κάτι τρίγωνα...σαν να λένε τα κάλαντα maroulahat.Για ποιά νέα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 4:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βλέπω τα τρίγωνα και....ακούω και τα κάλαντα εν μέσω θέρους! Το ζήτημα, λοιπόν, είναι να μη σπάσει τα προηγούμενα χαμηλά, ή τέλος πάντων όχι πειστικά. Μετά αρχίζουμε να μιλάμε για άλλα πράγματα.

Θα ήθελα με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι: Αυτό το κυματάκι από τα 4,36 (τα τελευταία) μέχρι το 5.34 σε ημερήσιο είναι ένα καθαρότατο abc, κόντρα στην κύρια τάσηεις. Εκείνο που με μπερδεύει είναι ότι τα εσωτερικά του κύματα είναι πεντακυματικά. Οι γνώσεις μου είναι πολύ λίγες. Αν, εσύ γνωρίζεις, μου λύνεις την απορία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 5:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

11 07 2011

Συνημμένα:
gd139.gif
gd139.gif [ 55.55 KiB | 2782 προβολές ]
gd140.gif
gd140.gif [ 64.44 KiB | 2784 προβολές ]

Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 847, 848, 849, 850, 851, 852, 853 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 94 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: