Οτι θελει μπορει να πει, πατριωτακι ειναι ...

Πάνω σ' αυτό Χρήστο - έχω, να πώ πολλά, μά πάρα πολλά.
Διάβασε μερικά γιατί μ' αυτό που έγραψες μ' άγγιξες την ψυχή μου ......
2 χρόνια ζούσα μόνο απο το ΧΑΑ (πριν 14 χρόνια να πώ περίπου). Θεωρούσα τις μετοχές εμπόρευμα .... αγόραζα - πουλούσα και αυτό συνεχιζόταν ...... Είχα πεί ο,τι είμαι παλιά και ο,τι σας διάβαζα για πολυυυυυυυυυ καιρό και επειδή διάβαζα πολλά κουφά και ήθελα, να πώ και εγώ την αποψη μου, κακώς-καλώς, δεν ξέρω.... αποφασισα και εγώ να μιλήσω ...... και φυσικά να προσπάθησω, να μάθω και τα καινούρια τεκτενόμενα. Με συγκίνησες εσύ πολύ με την υποδοχή σου, ο σημαιοφόρος και ο καλός μου Βλάχος και μετά τ' άλλα παιδιά και τώρα κόλησα μαζί σας, δεν ξέρω για πόσο, αλλά χωρίς να σας γνωρίζω σας αισθάνομαι φίλους - όλους μά όλους!!!
Συνεχίζω .....
Είδαν πολλά τα μπιρμπιλωτά μου μάτια

- όπως και όλων σας

. Δεν θέλω να μακρυγορήσω, γι' αυτό θα μείνω σ' αυτό που είπε ο καλός μου Βλάχος - δίπλα - ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ;;; ΠΟΙΟΣ Θ' ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ;;; ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ (που θάρθει κάποια στιγμή) ΔΕΝ Θ' ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ .....
Οταν κατεβαίνει, εγώ προσωπικά δεν στενοχωριέμαι, χτίζω θέση, σιγά-σιγά, το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ -ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ;;; ΟΧΙ ΧΡΗΣΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕ 18% ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ, ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ. Ο σκοτυ γράφει - θα πουλήσω στις 5.000 μονάδες . ΕΓΩ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 5000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ.... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΟΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΝΓΚ, ΕΓΩ ΑΥΤΑ Τ' ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ......
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙΑ .... ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ - ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ....
ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΑ
.... έχει συνέχεια ...... σαν τα σήριαλ