neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 855, 856, 857, 858, 859, 860, 861 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 9:53 am 
Χωρίς σύνδεση

Financial Times: Πιο επικίνδυνη η διάλυση της ευρωζώνης από το να μην είχε δημιουργηθεί
Η βρετανική εφημερίδα διαπιστώνει αλλαγή πλεύσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με τη αντιμτώπιση της κρίσης χρέους

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09:14

Την προειδοποίηση πως ενδεχόμενη διάλυση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης θα ήταν πιο επικίνδυνη από το να μην είχε δημιουργηθεί ποτέ, απευθύνουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Financial Times.

Η βρετανική εφημερίδα διαπιστώνει αλλαγή πλεύσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με τη αντιμτώπιση της κρίσης χρέους, καθώς η διάχυση των πιέσεων των αγορών και η μεταφορά τους στην Ιταλία, θέτει σε νέα βάση το πρόβλημα.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα μετά από μήνες έντονης προσπάθειας η γερμανική εκδοχή μιας νέας ελληνικής διάσωσης που θα περιλάμβανε ιδιώτες πιστωτές καθώς και δημόσιο χρήμα έδειχνε να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία το Σαββατοκύριακο και το μόνο που χρειαζόταν ήταν λίγες εβδομάδες ηρεμίας στις αγορές για να ολοκληρωθούν οι περίπλοκες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό οι ιδιώτες πιστωτές θα συμφωνούσαν εθελοντικά σε ανταλλαγή ομολόγων με μεγαλύτερες λήξεις, μαζί με κάποια μορφή επαναγορών ομολόγων που θα χρηματοδοτούνταν με δημόσιο χρήμα. Αυτή η ανακούφιση στο χρέος θα ήταν μια σημαντική συμβολή στο συνολικό πακέτο, που θα περιελάμβανε νέες χρηματοδοτήσεις από τα μέλη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ.

«Αν και οι οίκοι αξιολόγησης ίσως ανακήρυσσαν την Αθήνα σε επιλεκτική στάση πληρωμών, θα ήταν μια πολύ σύντομη κατάσταση, ίσως για ένα 15ήμερο, και θα επέτρεπε στην ΕΚΤ να επιστρέψει αμέσως με παροχή ρευστότητας σε ελληνικές τράπεζες», τονίζεται στο δημοσίευμα των Financial Times.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζεται η μετάσταση της κρίσης εθνικών χρεών της Ευρώπης από την Ελλάδα στην Ιταλία και η έξοδος των ομολογιούχων από το ιταλικό χρέος τις τελευταίες ημέρες, αλλάζει τον σχεδιασμό προς μια συνολικότερη λύση καθώς η ιταλική κρίση χρεών θεωρείτο «πολύ απεχθής ακόμη και ως σκέψη».

Μάλιστα, η εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας Χανς Ταιτμάγιερ ο οποίος είχε προειδοποιήσει το γερμανικό κοινοβούλιο ότι τα υπερβολικά χρέη της Ιταλίας και του Βελγίου θα έπρεπε να μειωθούν δραστικά, αλλιώς πολύ σύντομα θα προκαλέσουν προβλήματα στην νομισματική ενοποίηση.

Ο ίδιος είχε προειδοποιήσει ότι η έλλειψη στενότερη πολιτικής ενοποίησης θα υπονόμευε την νομισματική ένωση μακροπρόθεσμα, ενώ είχε επισημάνει πως το να διαλυθεί μια τέτοια ένωση θα ήταν πιο επικίνδυνο από το να μην είχε δημιουργηθεί ποτέ.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times αυτή την κατάληξη ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφανγκ Σόιμπλε αγωνίζεται «μέρα και νύχτα» να αποφύγει.

Εφυγα για το καθηκον. ;) ξερετε ετσι :?: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 9:58 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΡΕ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΑ ΔΕ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ .ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 10:17 am 
Χωρίς σύνδεση

Πάνε για ντιλ ΑΛΦΑ και ΕΤΕ

Αυτό βλέπω και το λέω.

Μπορεί να μην φαίνεται ακόμα έντονα

αλλα είμαι σίγουρος ότι πάμε για ντιλ ξαφνικό εν μέσω θέρους των 2 τραπεζών.

τωρα τι θα γίνει δεν ξέρω αλλά είμαι 100% σίγουρος από τα σημάδια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 10:30 am 
Χωρίς σύνδεση

Που το βλεπεις αυτο Πιξι ;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 10:32 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

pixis100 έγραψε:
Πάνε για ντιλ ΑΛΦΑ και ΕΤΕ
Αυτό βλέπω και το λέω.
Μπορεί να μην φαίνεται ακόμα έντονα
αλλα είμαι σίγουρος ότι πάμε για ντιλ ξαφνικό εν μέσω θέρους των 2 τραπεζών.
Τωρα τι θα γίνει δεν ξέρω αλλά είμαι 100% σίγουρος από τα σημάδια

ΠΙΞΙ ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΕ
ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ REVERSE SPLIT.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ.

Τελευταία επεξεργασία από STAVROS7 και Τετ Ιούλ 13, 2011 10:34 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 10:33 am 
Χωρίς σύνδεση

κάλα ρε όλι στο capital είστε.

Ρε χρήστο ολοκληρο θέμα σου κλείδωσαν εσύ πας ακόμα και τους γλύφεις ρε φίλε

λίγη αξιοπρέπεια να έχουμε

όλα για να μας ακούνε οι πολλοί.

δεν το περίμενα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 10:36 am 
Χωρίς σύνδεση

δες σπύρο τις τιμές.

τις προσεγγίζουν στην αναλογία της αντιοπρότασης της ΑΛΦΑ.

Τα έχουν όλα έτοιμα μετρημένα συμφωνημένα και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία.

ρίξαν και το καπνογόνο με την ΕΥΡΩΒ και την ΕΤΕ και όλα καλά για αυτούς.

Ειμαι πλέον σίγουρος 100% ότι θα γίνει

μένει απλά να επαληθευτώ.

Σπύρο τα ντιλ τα πραγματικά γίνονται όταν κανέις δεν το περιμένει. Βράδυ που λέει και ο λαός.

Νομίζω κάτι τέτοιο θα δώσει ώθηση ουσιαστική στην αγορά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 10:41 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα στην παρέα άργησα σήμερα :D

το μόνο που μου προκαλούν είναι φαγούρα. ;)

καλημέρα και στον sunny.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 10:46 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ντηλ ΔΕΝ υπάρχει. Ούτε με ΕΥΡΩΒ ούτε με ΑΛΦΑ. Ωραία το έπαιξαν το παραμύθι. Πάμε για ένα καλό κουρεματάκι, σιάξιμο, η ΕΤΕ θα δει το 3αράκι μπροστά σύντομα, θα κάνει και μια βαρβάτη ΑΜΚ μετά και ένα επίσης ωραιότατο reverse split και μετά.......κυνηγάτε μάγκες τους αλήτες!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 11:07 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

skoty έγραψε:
Ντηλ ΔΕΝ υπάρχει. Ούτε με ΕΥΡΩΒ ούτε με ΑΛΦΑ. Ωραία το έπαιξαν το παραμύθι. Πάμε για ένα καλό κουρεματάκι, σιάξιμο, η ΕΤΕ θα δει το 3αράκι μπροστά σύντομα, θα κάνει και μια βαρβάτη ΑΜΚ μετά και ένα επίσης ωραιότατο reverse split και μετά.......κυνηγάτε μάγκες τους αλήτες!

KAΛA ENNOEITAI AYTO SKOTY!OYTE KAN ΓIA DEAL!AΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΨΥXΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟN PIXIS.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 855, 856, 857, 858, 859, 860, 861 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: