neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 858, 859, 860, 861, 862, 863, 864 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 4:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

Oι πιό πολλοί βλέπουν αντίδραση εδώ και καιρό που δεν έρχεται.Τεχνικά μπορεί να δείχνει ότι θα πρέπει να την κάνει.Το ότι δεν την κάνει οφείλεται στα τραγικά οικονομικά δεδομένα που όλοι τα βλέπουν.Σήμερα γράφτηκε για αποκλειση 4,5 δις στα έσοδα και στις δαπάνες για το εξάμηνο.Αρα εμείς δεν έχουμε ούτε μία ελπίδα να σωθούμε από μόνοι μας.Στηριζόμαστε λοιπόν σε τι?Στο απλωμένο χέρι σαν τους ζητιάνους.Οσο και να το παίζουμε λιοντάρια, είμαστε κότες.Και όσο δεν υπάρχει λύση χωρίς κάποιος να πονέσει πολύ, το κάτω θα έχει και άλλο κάτω.Τώρα αν δείχνει φθηνή η τιμή της, αυτό είναι υποκειμενικό.Πάντως αν ήταν φθηνή, δεν μπορεί, κάποιος θα την αγοράζε μετά μανίας.
Αρα μάλλον κάτι άλλο βλέπουν οι μεγάλοι και δεν.Τώρα πιό πολύ για κάτω το νομίζω ότι θα πάει παρά το πάνω.Οπως και να το κάνουμε, εγώ προσωπικά δεν τρέφω ελπίδες για σοβαρή άνοδο, όποτε είμαι έξω και περιμένω.Μπορεί να το χάσω, αλλά έχω άλλη γνώμη.Χθές ήταν το 4,32 σήμερα το 4,30.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 4:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

Και για να συνεχίσω με τα μυστήρια που συμβαίνουν:

Πώς είναι δυνατόν να πτωχεύει η Ελλάδα και αυτοί (ευρωπαίοι- αμερικανοί) να είναι πάνω 1%;

Πώς γίνεται να μη γκρεμίζεται το ευρώ με την πολιτική ηλιθιότητα που δέρνει τους ευρωπαίους;

Γιατί οι Γερμανοί αγόρασαν τον ΟΤΕ, αφού η Ελλάδα θα είναι σε μακρά και βαθιά ύφεση;

¨Οσο για την Ιταλία, εκτιμώ ότι δεν θα την αφήσει να καταρρεύσει η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, που είναι η Μαφία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 4:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

Pariss, η προσέγγιση ήταν σύμφωνα με τα τεχνικά στοιχεία που βλέπουμε, μέχρι στιγμής.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 4:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΞΟΡΚΙΖΑΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ.ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΠΡΟΣ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΕΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑι εγω ειδικοσ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 4:42 pm 
Χωρίς σύνδεση

Οποιος έχει πάει Ιταλία, ακόμη και στο Ναπολι, θα έχει καταλάβει ότι δεν ισχύει το una fatsa una ratsa ούτε για πλάκα.Να μην πώ για από Ρώμη και πάνω.Αρα χώρα με βαριά βιομηχανια, εξαγωγική και με την μαφία που λές, ποιός ο λόγος να τραβάει αυτά που τραβάμε εμείς.Οι Αμερικανοί έχουν την μηχανή ανοικτή και τυπώνουν.Και αφού το πουλάνε, ποιό είναι το πρόβλημα.Το παιχνίδι του euro/$ είναι απλά παιχνίδι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 4:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αξος,
είμαστε ενήλικοι άνθρωποι και θεωρητικά ώριμοι. Είναι βαθιά ανώριμο άτομο, όποιος χαίρεται με τη χασούρα του άλλου και μάλλον θα πρέπει να κάνει ένα δώρο στον ευατό του και θα πρέπει να το κοιτάξει.
Αυτοί που αναφέρεις, δε βλέπω σε τι διαφέρουν από τους Γερμανούς που δημοσίευσαν την Αφροδίτη πριν από λίγους μήνες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 4:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Έζησα στην Ιταλία και είναι όπως τα λες.

Σαφώς και δεν έχουμε τίποτε κοινό.Τα δικά μας τα λαμόγια είναι ψιλικατζήδες στη σκέψη και οι κυβερνήτες μας τα υπαλληλάκια τους.

Και μια και μιλάμε για την Ιταλία, ο Γκράμσι (ιταλός μαρξιστής) έλεγε: Τέτοιος λαός, τέτοιο κόμμα, τέτοια κυβέρνηση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 4:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΤΟ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ .ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 5:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αξος, αν ήταν θεοί θα ήταν σε καμμιά παραλία εξωτική, θα έβρεχαν τα πόδια τους στη θάλασσα και θα έπιναν τα κοκτέηλ τους. Δεν ξέρω σε ποιούς αναφέρεσαι, αλλά δεν θα έγραφαν για να τους διαβάζουμε εσύ κι εγώ....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 13, 2011 5:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μεγάλη απογοήτευση να βλέπει κανείς Dow και Ευρώπη να τρέχουν στο πράσινο κι εμείς να βουτάμε ακόμα πιο χαμηλά.

Κι έχουμε και τη Λούκα Κατσέλη, αυτή την τεράστια υπουργάρα, να δηλώνει πως το πιστόλι πρέπει να σημαδεύει προς τους κερδοσκόπους.

Σηκωθείτε φύγετε τώρα κυρία μου, εσείς και οι συνάδελφοί σας. Κι αν θέλετε ακόμα καλύτερα, βάλτε το πιστόλι να σημαδεύει τα κεφάλια σας. Αρκετά με τις ανοησίες σας!

Υ.Γ. Α, και να μην το ξεχάσω: ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΧΑΜΕΡ ΣΤΟ ΛΑΟ... και το έδωσαν... :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 858, 859, 860, 861, 862, 863, 864 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 108 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: