neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα και από την αφεντιά μου γοργόνες και μάγκες!

Τα σέβη μου φίλε Σάλα, για να δούμε τι θα βγει αύριο από το καπέλο...
Όχι ότι περιμένω και κάτι, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας (χρηματιστηριακώς) αφού δεν έχω σπεύσει να ποντάρω σε άνοδο.
Έχω κάτι καβούρια στις τσέπες τελευταία, με κάτι δαγκάνες νααα (μετά συγχωρήσεως)
Συνεχίζω την προσφιλή μου τακτική, αγορές στα πράσινα, και τα πράσινα είναι είδος υπό εξαφάνιση τελευταία :D

Καλώς τη φιλενάδα τη sarah, κεφάλια μέσα ε; Γμτ, ποτέ δεν είναι αρκετές οι διακοπές :(

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

δεν ξερω τι εχω κανει αλλα ειμαι μη ενεργος παλι αλλα εδω θα ειμαι για αλλο λιγο :oops:

ναι οντως τωρα ζεσταθηκε αρκετα το παιχνιδι αλλα δεν ξερω , τους εχω ικανους για ολα ... οποτε θα δουμε και εγω ελπιζω τουλαχιστον στο θεμα του επιτοκιου να γινει κατι :roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αφρικανε εδω εισαι :P :!: :?: ναι τελος οι μεγαλες διακοπες τωρα κανενα 2 ημερο αν βγει που και που :D η παω σπετσες φετος η θα σκασω :mrgreen:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φιλε Ομπαμα,
Το θεμα δεν ειναι εαν καποιος ειναι αγορασμενος η οχι, το θεμα ειναι το μελλον μιας ολοκληρης χωρας και των παιδιων μας.
Εγω ας τα χασω ολα, δεν θα πονεσω και πολυ μιας και παιζω οπως πολλες φορες εχω πει απο το περισσευμα, τι θα γινει ομως με τα παιδια μας, αυτο ειναι που με απασχολει στην παρουσσα φαση.
Εαν παλι βγαλουμε και κανενα ευρουλακι, ακομα καλυτερα θα ειναι .... :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σάλα, αυτό ακριβώς εννοούσα όταν έλεγα "...αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας (χρηματιστηριακώς) "
Το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο από το αν θα βγάλουμε ένα ευρουλάκι από το παλιομάγαζο.
Φυσικά, αν τα πράγματα εξελιχθούν προς την κατεύθυνση που θα ωφελήσει τα παιδιά μας, τότε και το μαγαζί θα πάρει μπρος, από την άλλη, ποιος ξέρει αν η άνοδος αρχίσει από τις 1100 ή τις 110 μονάδες;

Όσο για την άνοδο, κακά τα ψέματα, για να την εκμεταλλευτούμε πρέπει να έχει διάρκεια. Με αυτή την έννοια, δεν θεωρώ καλή τιμή τα 3 για την ΕΤΕ, αλλά τα 5,3.
Για να θεωρήσω καλή τιμή τα 3, πρέπει να έχει δει πρώτα τα 2,6.
Γι' αυτό λοιπόν, έχω μειώσει τα τραπεζόχαρτά μου στο μη περαιτέρω.
Ρευστότητα και υπομονή. Μακάρι να αγοράσω ξανά στα 5 και όχι στα 3.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Θα αγορασεις φιλε και στα 5,30 που λες και στα 6,30 και στα 10,30 ... ολα ομως στην ωρα τους.
Ο συμμαχος ενος μικρου και ψιλοασχετου παιχτη ειναι παντα ο χρονος, αυτος και μονον αυτος ειναι που μπορει και δινει την δυνατοτητα του ρεφαρισματος η του κερδους.
Οτι και να κανουν οι κερδοσκοποι, απο την στιγμη που καποιος μπορει και κραταει τα χαρτια του δεν εχει να φοβαται τιποτα.
Δεν μιλαω φιλε για πατσαβουροχαρτα, μιλαω για ΕΤΕ, πιστευω να καταλαβενεις το μεγεθος και την σημασια που εχει για την χωρα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Think bigger and bolder

There are good reasons to make the private sector pay. Taxpayers should not bear the whole cost of bondholders’ losses—after all, investors received higher returns for their risk-taking (if not high enough). But the present policy brings the worst of both worlds: too little money from creditors to make a big difference to Greece, too much turmoil to make the effort worthwhile.

Explore our interactive guide to Europe's troubled economies
It is time to think differently. If there is to be a default, then it might as well be a big one, with a large haircut on creditors that gives Greece relief and a greater chance of recovery. Even then, Greece will need help for years to come. And some banks will have to be recapitalised. One useful means of allaying the panic might be for euro-zone countries to issue part of their debt as joint bonds. Jointly guaranteed bonds sold to raise money for the current bail-out funds are being eagerly snapped up by investors.

This may make financial sense. But the near-insurmountable obstacle is, as always, political: there is huge resistance to what would become a more overt “transfer union”. In a group of democracies, where big decisions are taken by unanimity, consensus is hard to come by and takes time. Hence, leaders have acted only in the face of impending disaster, and then with half-measures. Markets operate on a faster timetable. They will not wait for Europe’s leaders, like Churchill’s Americans, to do the right thing after having exhausted all the alternatives.

Economist.com/blogs/charlemagne

from the print edition | Europe
Recommend
134

inShare
25
View all comments (136)Add your comment
Related items

TOPIC: German economy »
Italy and the euro: On the edge
Deutsche Bank: Boardroom battles
Deutsche Bank's succession: After Ackermann
TOPIC: European economy »
Europe's banks: Ignoring the obvious
Sovereign debt: A few things to remember

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλησπέρα παίδες. Πάντως είναι ευρυτατα διαδεδομένο τελευταία και χθες κ σήμερα ακούγεται απο ξένες πηγές πως το παλαιό δάνειο + το νέο απο ΔΝΤ +ΕΕ θα επιμηκυνθεί εκ νέου(30έτη :o ) και το επιτόκιο επίσης θα κατέβει μεταξύ 2,5-3%! Την σουπερ ουαου λύση για την Ελλάδα δν την αναμένω αύριο, αλλά πιστεύω πως πλέον θα παρθουν αποφάσεις τουλάχιστον για ΕΜΑΣ!, να τελειώνει η αβεβαιότητα, και επιπλέον θα αρχίσουν να δημιουργούν γραμμές άμυνας για τους ελέφαντες της ευρωζώνης Ισπανία Ιταλία και.....Γαλλία γιατί τα πραγματα χόντρυναν.
Μέχρι πριν δύο εβδομάδες αν με ρώταγε κανείς θα συμφωνούσα 100% με την άποψη του βασιλιά των σόρτερς Dell που έλεγε πως δεν περιμένει κάτι παρα αοριστολογίες ασαφείς καταστασεις κ αναβολές. Ναι..αυτό θα εισπράταμε, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν απο τη στιγμή που μπήκε...ή έβαλαν για χαρη μας στο πιάτο την Ιταλία Ισπανία και για ορντεβρ Γαλλία. Είναι τεράστια τα διακυβεύματα πραγματικά... ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και να σας πώ κάτι ......'άσχετο. Ο εκτελεστής της 17Ν Βασίλης Ξηρός αποφυλακίστηκε μετά απο 9 χρόνια εγκλεισμού. Δε σωνόμαστε..δλδ το κράτος είναι......να του ρίξεις μια μπόμπα και να μη μείνει κανείς π...στης όρθιος εκεί μέσα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 20, 2011 9:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

εδω η κριση ξεκινησε πιο αργα , συνεχιζει να υπαρχει και σε αλλα κρατη, το μονο που ελπιζω η λυση να ειναι μια για ολους και μη μας πουν ειμαστε διαφορετικη περιπτωση παλι......

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 79 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: