Καλό βράδυ φίλοι/ες...
Μάλλον καλό ξημέρωμα μιας και την κάνατε όλοι για ύπνο...
Πριν λίγο επέστρεψα και διάβασα για την υποβάθμιση...
Απορία 1η : Η Αμερική σε λίγες μέρες πάει με τη μία για στάση πληρωμών (αν δε τα βρουν) με αξιολόγηση ΑΑΑ
και ασχολούνται μανιωδώς ακόμη με μας !?
Απορία 2η : Χθες έδωσα 5 εντολές με το που έδινα εντολή για αγορά εμφανιζόταν το λιγότερα αλλά 50 σμε στην ίδια τιμή...σε μια εντολή τους "πέρασα στην στροφή" για κλάσματα...σήμερα κάνα μισάωρο που "έπαιζα" από περιέργεια γινόταν το ίδιο...(μάλλον είμαι άτυχος...σε άλλους με τη μία γίνονται τα σμε τους και ας υπάρχουν και άλλα στημένα από νωρίτερα! και ας εκτελούνται στην τιμή λιγότερα απ΄όσα υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή...
Από το μεσημέρακι βέβαια άλλαξε η κατάσταση από μια ματιά που έριξα όταν επέστρεψα ("η εικόνα μου" δεν είναι πλήρης
λόγω απουσίας)
Απορία 3η : Μόνο εμένα χρεώνουν ακόμη προμήθειες?
Απορία 4η : Οι τράπεζες και τα παιδιά δε γνώριζαν τπτ για την υποβάθμιση? (μπράβο εχεμύθεια!)
Πάμε στα στικάκια τώρα!
Το καλύτερο είναι να αγοράσετε ένα στικάκι (θα σας βγει γύρω στα 7€ ακριβότερα, στα 7,2 mbps)
Νομίζω μόνο η cosmote το χει στο πακέτο καρτοίντερνετ (εδώ και λίγο καιρό) σ΄αυτή τη ταχύτητα...οι άλλες είναι στα 3,6
Επίσης είναι κάποια που αν κατεβάσετε τους driver λειτουργούν με οποιαδήποτε κάρτα σιμ εταιρείας
Η wind έχει πακέτο για 7 μέρες 12 giga me 14,70€ (εμένα τα 4 δε μου φτάνουν με τίποτα στο μήνα, θέλω "άπλα"!) (είναι καλύτερο και από του sunny, 30 giga είναι το απεριόριστο με 50€ όπως είπε,,, και κάτι ψηλά νομίζω φίλε!

)
Και τώρα για το καλοκαίρι με κάθε ανανέωση 15€ και πάνω σου διπλασιάζει το χρόνο

Μη ξεχνάτε βέβαια πότε λήγει to 7ήμερο (αν και στέλνει μηνυμα η wind) και σας καταναλώσει τα € που έχετε στην κάρτα χωρίς να το καταλάβετε...
Εκεί που θα πάτε για να είστε οκ, θέλετε 3g σήμα διαφορετικά θα ζοριστείτε! (μας φτάνει το χαα!

)
Πάρτε μαζί σας και μια κεραία για ασύρματο εξωτερικό ίντερνετ (από 15-25€ τα 5dbi,έχει και με που 11 που mamane!

αλλά ξεφεύγουμε ) έχουν πολύ καλή εμβέλεια και μπορείτε να βολευτείτε παίρνοντας "δανεικό"

(εννοείτε αν είναι πολυήμερες οι διακοπές σε μέρη με πολυκοσμία αυτή η κίνηση

)
Καλό ξημέρωμα και πάλι...
Ελλάδα μου με τη φωνή της Αρετής
http://www.youtube.com/watch?v=PBs8biX-s7k&