neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 9:43 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

sunnyjohn1009 έγραψε:
καλημερα
βρε συ rotten νομιζεις οτι υπαρχουν πολλοι που μπορουν να παιζουν και να επηρεαστουν απο τα λεγομενα του καθε Κωστακη που ψαχνει για πελατακια?
και μονο που βλεπεις την κερκιδα του να φωναζει respect φτανει!

Νομιζω πως ναι φιλε.
Οταν μπαινεις σε ενα χρηματιστηριακο φορουμ για πρωτη φορα δεν ξερεις ποιος ειναι ο σοβαρος και ποιος ο φαφλατας και νομιζωντας οτι εχεις μπει σε ενα σοβαρο φορουμ, γιατι ετσι διαφημιζετε στους απεξω, πανικοβαλεσε τουλαχιστον με αυτα που εγραφαν μερικοι χτες το βραδυ.

Ευτυχως βρεθηκε ο etrader και τους τα εψαλε.

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 9:51 am 
Χωρίς σύνδεση

ενταξει αν μπαινεις για πρωτη φορα ...μπορει
αλλα και παλι ο καθενας ειναι αξιος της τυχης του!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 9:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

"Αυτή τη στιγμή μετά το χθεσινό κλείσιμο (stop loss) των long ΣΜΕ στην ΕΥΡΩΒ-πατσαβούρα, είμαι σε άλλους λογαριασμούς μου long και σε κάποιους άλλους short. Όποιος σπάσει, θα ενισχύσω τον άλλον"

XAXAXA
H Πυθεια του σαπιταλ.
Φανταζομε να βουταει η ΕΥΡΩΒ και να ανεβαινουν οι αλλες τραπεζες.

Τωρα που ειναι long kai pou short κανεις δεν ξερει.

:lol: :lol: :lol:

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 9:55 am 
Χωρίς σύνδεση

και εδω παει και κατι για τον Παρη που θα το διαβασει!
του ειχα γραψει οτι αλλαξε...εννοουσα οτι μπορει να μην το κανει προσωπικα αλλα η υποστηριξη του στην <ομαδα τρομος> ειναι εμφανεστατη!
και δεν μιλαω για τιμες μετοχων μονο....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 10:04 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα σε όλους.Rοττ, είσαι φίλος και τα έχουμε πεί και κατ΄ιδίαν.Εγώ την γνώμη μου καταθέτω, εσύ θα την καταλάβεις, ο sunny δεν μπορεί είμαι βέβαιος.Να σου πώ πρώτα πώς σε έχω κρίνει, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αν δεν είναι σωστά αυτά που θα σου πώ, διόρθωσε με.Είσαι έμπορος, που σημαίνει βλέπεις παραπάνω.Είσαι ντόμπρος, οξύθυμος και παίζεις με πάθος.Αλλάζεις αποφάσεις αν χρειασθεί κατά την κρίση σου και καλά κάνεις, και δοκιμαζεις γιατί σου αρέσει να ρισκάρεις.Παίρνεις τα ρίσκα σου.Τώρα με τον Κώστα Α. έχεις λάθος τοποθέτηση αλλά αυτή είναι η γνώμη μου καθαρά.Εμένα με έχει βοηθήσει με τον τρόπο του, μπορεί να φταίει ότι έχουμε την ίδια γνώμη για το ΧΑΑ.Οταν κάποιος ακούει έναν που τον θεωρεί γκουρού και χάνει, ποιά η δοαφορά ανάμεσα σε έναν που λέει για ανόδους και πυραύλους και στον άλλον που λέει κάτω.Δεν βλέπεις εσύ διαφορά?Υπάρχει φίλε.Τώρα εδώ και μέρες είναι Long γιατί έτσι το βλέπει.Ο dell που έτρωγε ban κάθε τρείς και λίγο με ευγενική χορηγεία των 'καλών παιδιών' είχε άδικο?Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό σε αυτά που γράφει κάποιος, ναι, θα γίνει πιστευτός.Από εκεί και πέρα, αν δεν έχει μυαλό κάποιος, ότι και να του γράψεις, θα είνα άξιος της τύχης του.Οσα και να πει κάποιος για οποιονδήποτε, τα γραπτά μένουν. Και δείχνουν κάτι.Δές το πιό χαλαρά αν μπορείς.Εντάξει, δίνω συμβουλές εγώ...τέλος πάντων, σκέψου λίγο με την δική μου την σκοπιά.Μπορεί να μην συμφωνούμε αλλά φίλοι θα μείνουμε.Στο τέλος η τσέπη λέει και την αλήθεια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 10:10 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ρε ποιος εβγαλε την πριζα και αποσυνδεθηκε παλι απο τα ξενα το ρημαδι?

Να την βαλει πισω.

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 10:14 am 
Χωρίς σύνδεση

καλα ο sunny δεν καταλαβαινει....
καλυτερα ετσι...
οταν επεσες στο λαθος Παρη να μιλας με σιγουρια οτι καποιος παιζει τα λεφτα του πεθερου για να τον μειωσεις,τοτε χανεις την εξωθεν καλη μαρτυρια!
και αυτο γιατι σε παρασυρουν αλλοι και δεν εχεις την αποψη σου!
και σε καλω παλι να το βρεις, ποτε εγω το εγραψα και να το ποσταρεις.διαφορετικα ποσο διαφορετικη σκεψη εχεις απο καποιον που βγαινει με 700 ονοματα και πουλαει συμβουλες με αρλουμπες!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 10:16 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

rotten έγραψε:
Ρε ποιος εβγαλε την πριζα και αποσυνδεθηκε παλι απο τα ξενα το ρημαδι?

Να την βαλει πισω.

Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ενώ χτες η Ευρώπη γκρεμίστηκε κατά -5%, εμείς τη γλυτώσαμε "φτηνά" με -2%, οπότε σήμερα δίνουμε τα ρέστα.

Βέβαια, τους προηγούμενους μήνες που η Ευρώπη κατέγραφε διαδοχικά υψηλά, εμείς κατηφορίζαμε σταθερά... τί να πει κανείς;

Έχω την εντύπωση ότι για να αλλάξει οριστικά η τάση στο ΧΑΑ, θα πρέπει να "ξυπνήσει" η ΕΤΕ. Κι αυτό θα συμβεί:

1) Όταν η τιμή της περάσει πάνω από τον Κινητό Μέσο 200 ημερών της (έχει να συμβεί πολλούς μήνες αυτό)
ή
2) Όταν η τράπεζα ανακοινώσει τη διανομή μερίσματος για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 10:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Παρη τα εχουμε ξαναπει.

Ο ανθρωπος απλα δεν ξερει τι του γινετε.Δες τι εχει γραψει ποιο πανω.Ειναι παντα μεσα.Ποτε χαμενος οτι και να γινει.
Ε αν εσυ το βρισκει λογικο αυτο τι να πω?
Αυτο που μου την σπαει περισσοτερο ομως ειναι οταν χλευαζει τους αλλους για την επενδυτικη τους τακτικη το δασκαλιστικο υφος και τα αλλαθητο του παπα.

Οσο για τα υπολοιπα δεν αναφερομουν σε σενα αλλα στα χθεσινοβραδυνα σχολια που εφερναν την καταστροφη και πολλοι θα εχασαν τον υπνο τους.
Οσο για μενα δεν ρισκαρω, τα κεφαλαια που παιζω ειναι ασφαλισμενα ακομη κι αν χαθουν μεχρι δεκαρας.
Ποτε δεν ηθελα να ειμαι τρειντερ.Ειμαι παραδοσιακος μπαουλατος επενδυτης.
Απλα οταν βλεπεις οτι μπορεις να τα παρεις και παρακατω γιατι να μην το κανεις η οταν ειναι για ενα καλο γρηγορο κερδος γιατι οχι.
Παιχνιδι να γινετε.

Τωρα οσο για το φιλοι αυτο μην το ξαναπεις.
Αλλο οι αποιψεις που εχει ο καθενας και αλλο οι πρωσοπικες σχεσεις.
Ισα ισα οταν διαφωνεις με καποιον και διαλογος μπορει να γινει και να μαθεις κατι απο τον αλλο που δεν ειχε περασει απο το μυαλο σου.

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 11, 2011 10:25 am 
Χωρίς σύνδεση

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ομάδα τρόμος.Ζεις σε άλλο κόσμο sunny.Δικαίωμα σου.Αν νομίζεις ότι 5-6 από το site μπορούν να κάνουν τον δείκτη από τα 1800 να πάει 950, τι να σου πώ.Απατάσαι οικτρά.Εχεις μιά φιλοσοφία ότι θα γυρίσει και θα κονομίσεις.Αφου σε βολεύει έτσι, και την βγάζεις, μιά χαρά, αλλά μην έχεις και την απαίτηση να γίνει δεκτή από εμένα.Και το σταματώ εδώ, δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω.
Οσο για το άλλο, θα το βρω, γιατί το έχω διαβάσει.Αν έχει χαθεί πιό μπροστά με το κόψιμο του μίτου...δεν θα το βρώ.
Πάντως και άλλος το έχει διαβάσει.

Τελευταία επεξεργασία από pariss και Πέμ Αύγ 11, 2011 10:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 350 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: