neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 955, 956, 957, 958, 959, 960, 961 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 10:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

OKTVB-NOEMB ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΕ.

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 11:16 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ-ΣΕΣ

"ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 12:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

οι βασικές αρχές της Κυματικής Θεωρίας του Έλιοτ
H Κυματική Θεωρία του Έλιοτ (Elliott Wave Theory), αν και έχει διατυπωθεί εδώ και 70 χρόνια, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως από τους traders για τις συναλλαγές τους στις αγορές. Η επιτυχής εφαρμογή των αρχών της θεωρίας θεωρείται από πολλούς πως μπορεί να αποδειχθεί κερδοφόρα.

Το βασικό της πρόβλημα στην εφαρμογή της θεωρίας έγκειται στον εντοπισμό της σωστής μέτρησης των κυμάτων και στην απεικόνιση τους σε ένα διάγραμμα τιμών.

Η Κυματική Θεωρία του Έλιοτ βασίζεται στη συλλογική ψυχολογία των συμμετεχόντων σε μια αγορά, η οποία μεταβάλλεται διαρκώς ανάμεσα στην υπερβάλλουσα απαισιοδοξία και την αλόγιστη αισιοδοξία.

Τέτοιες συναισθηματικές συμπεριφορές έχουν ως αποτέλεσμα συγκεκριμένους σχηματισμούς τους οποίους ακολουθούν οι τιμές.

Οι σχηματισμού αυτοί περιγράφηκαν για πρώτη φορά από τον Ralph Nelson Elliott το 1938.

Οι δύο κύριες αρχές της Κυματικής Θεωρίας είναι η κυρίαρχη τάση και η διορθωτική τάση. Προφανώς, η κυρίαρχη τάση είναι ανοδική σε μια ανοδική αγορά και καθοδική σε μια καθοδική. Τα αντίστροφα ισχύουν για τη διορθωτική τάση. Η κυρίαρχη τάση σχηματίζεται από πέντε (5) κύματα, ενώ η διορθωτική τάση από τρία (3) κύματα.

κυρίαρχη τάση

τα πέντε (1-5) κύματα της ανοδικής τάσης της Κυματικής Θεωρίας
Τα κύματα της κυρίαρχης τάσης χαρακτηρίζονται συνήθως από έναν αριθμό από το 1 ως το 5.

Το πρώτο κύμα (1) θα πρέπει να ακολουθεί μια σχετικά ισχυρή καθοδική τάση.
Ο όγκος συναλλαγών μπορεί να αυξηθεί στο κύμα αυτό, ωστόσο δεν πρέπει να διαφέρει πολύ από το μέσο όρο.

Τα θεμελιώδη στοιχεία θα πρέπει ακόμη να συνηγορούν στη συνέχιση της καθοδική τάσης.

Το δεύτερο κύμα (2) είναι μια διόρθωση του κύματος 1, δεν πρέπει όμως να υποχωρήσει κάτω από το σημείο εκκίνησης του.

Συνήθως σταματά κοντά στο επίπεδο Fibonacci 0,618 του κύματος 1.
Ο όγκος συναλλαγών θα πρέπει να είναι χαμηλότερος από ότι στο κύμα 1.
Τα θεμελιώδη στοιχεία εξακολουθούν να μην είναι ισχυρά.

Το τρίτο κύμα (3) είναι η συνέχιση της κύριας ανοδικής τάσης του σχηματισμού.
Μπορεί να ξεπεράσει το επίπεδο Fibonacci 1,618 από το τέλος του κύματος 1 και γενικά είναι το μακρύτερο κύμα όλου του σχηματισμού.
Ο όγκος συναλλαγών αυξάνεται σημαντικά κατά τη διάρκεια αυτού του κύματος.

Τα θεμελιώδη στοιχεία συνήθως είναι αδύναμα στην αρχή του κύματος και βελτιώνονται καθώς το κύμα εξελίσσεται.

Το τέταρτο κύμα (4) είναι μια δεύτερη διόρθωση.
Δεν υποχωρεί πέρα από το επίπεδο Fibonacci 0,382 του κύματος 3.
Το πέμπτο κύμα (5) είναι το τελευταίο κύμα της κυρίαρχης τάσης.
Ο όγκος συναλλαγών είναι χαμηλότερος από εκείνον του κύματος 3.
Τα θεμελιώδη στοιχεία είναι πολύ καλά κατά τη διάρκεια αυτού του κύματος. Σπάνια ξεπερνά το μέγεθος του κύματος 3.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 12:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

OKTVB-NOEMB ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΕ.

///////////////

Κι αυτό θυμάμαι ... όπως θυμάμαι ότι δύο χρόνια τώρα μιλάς περί ανόδων συνεχώς κι άνοδοι δεν έρχονται...

Και τον Οκτώβριο θα σε θυμηθώ... Δεν θα σε ξεχάσω... Ούτε εσένα ούτε τον Σάννυ... Όπως είδες και του Σάννυ από τα 7 ευρώ του υπενθυμίζω κάθε του μήνα που βρίκσεται η Εθνική....

ήταν τότε που ο Χρίστος έλεγε γαι χιλιοστή φορά πόσο τζάμπα είναι η Εθνική στα 7 ευρώ και σύστηνε αγορές... Και μου λεγε ότι είχα λάθος που πούλησα με στοπ λος...
Κι είχα πει τότε πως κάθε μήνα θα υπενθυμίζω την τιμή σε διένεξη που είχα με τον Σάννυ... Τα γραπτά μου εκεί είναι... Υπάρχουν.

Και η τιμή από 7 έχει πάει 4 με το ζόρι....

Κι αφού έχω επιβιώσει τόσα χρόνια στις αγορές, θα επιβιώσω και τώρα. Και τον Οκτώβρη εκεί θα είμαι και τον Νοέμβρη..., αλλά καί τον Οκτώβρη του 2020 εκεί θα είμαι...

Κι αν γίνει αυτό που λες, θα το δω πιο μπροστά από σένα και θα αγοράσω νωρίτερα, όπως και θα πουλήσω νωρίτερα... Όχι εικονικά... Με αληθινό χαρτοφυλάκιο...

Όχι παπαρίτσες του τύπου, ' ναι αγόρασα χτες κι εγώ στα 4 ευρώ και λέω σήμερα να πουλήσω στα 5!'... αλλά την ώρα που γίνονται οι πράξεις...

Εσύ δεν ξέρω που θα είσαι.... Εμείς μπορεί να λέμε ότι θέλουμε αλλά ο νόμος της αγοράς είναι ο χρόνος... Θα δείξει ο καιρός...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 4:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αν ηξερες ποιος ειμαι δεν θα τα εγραφες αυτα.
ΓΙ'αυτο σου ειπα στειλε πμ να μαθεις.
Ξερεις τοτε τον ΟΚΤΩΒ ΝΟΕΜΒ τι θα σου δειχνει η Τ/Α?
Γκρεμους.

Και για κανε μια συγκριση ποσες φορες επιασα την αγορα στο γυρισμα της και ποτε.
Ειναι εκει γραμενα στο μιτο του κωστακη με τις αρκουδες και τους ταυρους.
Και βρες ποτε μιλαγα για αγορες ΑΛΦΑ και μολις το ελεγα το χααχα βουταγε.

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 4:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΠΙΣΩ ΣΟΡΤΑΚΗΔΕΣ
Αυτο το βλεπεις?
Ξερεις πριν ποσο καιρο το εχω γραψει και εγινε πραγματικοτητα πριν 1 εβδομαδα.

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 5:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Η ΕΚΤ αγόρασε ομόλογα αξίας 22 δισ. ευρώ που εξέδωσαν χρεωμένες χώρες της ευρωζώνης
Ομόλογα αξίας 22 δισ. ευρώ αγόρασε η ΕΚΤ την περασμένη εβδομάδα
Mavro Provato Breaking News, Οικονομικές ειδήσεις Aug 15, 2011

Στα 22 δισεκατομμύρια ευρώ έφτασε το ποσό για αγορές ομολόγων, κυρίως της Ιταλίας και της Ισπανίας, που διέθεσε την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα.
Είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγορών από τον Μάιο του 2010 όταν η κρίση του ελληνικού χρέους βρισκόταν στο αποκορύφωμα της και κράτησε τα επιτόκια σε χαμηλότερα επίπεδα αποτρέποντας την κλιμάκωση της κρίσης.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 7:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ο ΒΑΓΓΛΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 1ο

15/8/11

Ο ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑΣ που ειπε και ο ΓΑΠ
Ειπα να μην ασχοληθω μαζι σου αλλα σου τρωει το κ......ι

Σαν ΒΑΓΓΛΑΝ ανοιγει μιτο για την ΑΛΦΑ και αγοραζει ΑΛΦΑ απο τα 9,5 και σαν ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ σορταρει στα 3

Λέτε να ξαναπάει η ΑΛΦΑ στα 3 ευρώ; Πίσω

5/5/2010 18:32 από βαγγλαν
Έχω ξεκινήσει να αγοράζω ΑΛΦΑ από τα 9.5 ευρώ. Με κάτι απότομα παιχνίδια και συνεχείς αγοραπωλησίες, κάθε φορά που χάνω, ισοφαρίζω τα χαμένα και επανατοποθετούμαι. Αυτή τη στιγμή είμαι φοβισμένα αγορασμένος με μέσο όρο τα 5.3 και χάνω περίπου 1000 ευρώ από το χαρτοφυλάκιό μου. Είμαι σχεδόν πλήρης μετρητών (είναι λίγα τα χρήματα μέσα, λόγω της κρίσης) και ψάχνω ευκαιρία τοποθέτησης.
Θέλω την άποψη μακροχρόνιων παικτών της ΑΛΦΑ. θα πάει το χαρτί στα 3 ευρώ, όπως πέρυσι;
Ποια είναι η γνώμη σας; Αξιολογήστε το μήνυμα:
2 ψήφοι

Απάντηση Σελίδα 3 από 3 < 1 2 3

Δημοσίευση απάντησης

Αποστολή Ακύρωση
Για λόγους ασφαλείας μαζί με το μήνυμα θα καταχωρηθεί και η IP διεύθυνσή σας.

βαγγλαν 1/6/2010 20:00
Σήμερα έγραψε τα 4,42 που πρόβλεψε η ΕΝΑΠ. Τελευταία φορά που μιλήσαμε μου υπέδειξε τα 3 ευρώ και ήταν πολύ μετά το post που έγραψα εγώ.
Σαν ηλίθιος που είμαι, μπήκα και πήρα κι άλλες στα 5,5 ευρώ, ευτυχώς όχι πολλές.
Τώρα περιμένω τα 3 ευρώ και βλέπουμε...
Αξιολογήστε το μήνυμα:
Δεν έχει αξιολογηθεί

alexgermany 30/10/2010 14:46
Το 3 ερχεται... παει χασαμε το 5, σε λιγο παει και το 4... η τραπεζαρα παει για νεα ΑΜΚ. Οσονουπω...στα 2,5 θα ειμαι αγοραστης.
Αξιολογήστε το μήνυμα:
Δεν έχει αξιολογηθεί

trabakoulas [Μόνιμο ban] 11/1/2011 04:57(2)

Τα 3 ευρώ πλέον είναι πολύ κοντά. Σήμερα έκλεισε στα 3,30 με μηδενική αντίσταση σε όλη την διάρκεια της συνεδρίασης.

Μάλλον πάει κι αυτή για ΑΜΚ μετά την Πειραιώς.

Θα τη σορτάρω ... μέχρι τελικής πτώσεως!

χα χα χα χα

Κωστόπουλε! Ετοίμασε κάνα σάβανο εσύ, να φτιάξω εγώ τα κόλυβα...

Αξιολογήστε το μήνυμα:
2 ψήφοι

http://www.capital.gr/messages/showTopi ... 73503&pg=3

ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΕΙΝΤΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΑΛΦΑ
ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 8:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 2ο

βαγγλαν 6/6/2010 18:59(1)
Προς xaraalex

είσαι σχετικά ενημερωμένος με τεχνική ανάλυση, θεωρία κυμάτων;
Άνοιξέ μας τα μάτια!
Δώσε μου τις κορυφές που λες, γιατί εγώ μόνο τη θεωρία έχω διαβάσει, το βιβλίο δεν μπορώ να το βρω με τίποτα, έχει κλείσει ο εκδοτικός οίκος...
Αξιολογήστε το μήνυμα:
1 ψήφος

http://www.capital.gr/messages/showTopi ... st_1720016

http://www.capital.gr/messages/showTopi ... 19924&pg=4

Κοιταξτε βρε εναν ειδικο της τεχνικης αναλυσης

ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΒΡΕ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΙΜΙΟΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ

ΤΡΙΚΙΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΧΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 15, 2011 8:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 955, 956, 957, 958, 959, 960, 961 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 390 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: