Ο ΒΑΓΓΛΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 1ο
15/8/11
Ο ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑΣ που ειπε και ο ΓΑΠ
Ειπα να μην ασχοληθω μαζι σου αλλα σου τρωει το κ......ι
Σαν ΒΑΓΓΛΑΝ ανοιγει μιτο για την ΑΛΦΑ και αγοραζει ΑΛΦΑ απο τα 9,5 και σαν ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ σορταρει στα 3
Λέτε να ξαναπάει η ΑΛΦΑ στα 3 ευρώ; Πίσω
5/5/2010 18:32 από βαγγλαν
Έχω ξεκινήσει να αγοράζω ΑΛΦΑ από τα 9.5 ευρώ. Με κάτι απότομα παιχνίδια και συνεχείς αγοραπωλησίες, κάθε φορά που χάνω, ισοφαρίζω τα χαμένα και επανατοποθετούμαι. Αυτή τη στιγμή είμαι φοβισμένα αγορασμένος με μέσο όρο τα 5.3 και χάνω περίπου 1000 ευρώ από το χαρτοφυλάκιό μου. Είμαι σχεδόν πλήρης μετρητών (είναι λίγα τα χρήματα μέσα, λόγω της κρίσης) και ψάχνω ευκαιρία τοποθέτησης.
Θέλω την άποψη μακροχρόνιων παικτών της ΑΛΦΑ. θα πάει το χαρτί στα 3 ευρώ, όπως πέρυσι;
Ποια είναι η γνώμη σας; Αξιολογήστε το μήνυμα:
2 ψήφοι
Απάντηση Σελίδα 3 από 3 < 1 2 3
Δημοσίευση απάντησης
Αποστολή Ακύρωση
Για λόγους ασφαλείας μαζί με το μήνυμα θα καταχωρηθεί και η IP διεύθυνσή σας.
βαγγλαν 1/6/2010 20:00
Σήμερα έγραψε τα 4,42 που πρόβλεψε η ΕΝΑΠ. Τελευταία φορά που μιλήσαμε μου υπέδειξε τα 3 ευρώ και ήταν πολύ μετά το post που έγραψα εγώ.
Σαν ηλίθιος που είμαι, μπήκα και πήρα κι άλλες στα 5,5 ευρώ, ευτυχώς όχι πολλές.
Τώρα περιμένω τα 3 ευρώ και βλέπουμε...
Αξιολογήστε το μήνυμα:
Δεν έχει αξιολογηθεί
alexgermany 30/10/2010 14:46
Το 3 ερχεται... παει χασαμε το 5, σε λιγο παει και το 4... η τραπεζαρα παει για νεα ΑΜΚ. Οσονουπω...στα 2,5 θα ειμαι αγοραστης.
Αξιολογήστε το μήνυμα:
Δεν έχει αξιολογηθεί
trabakoulas [Μόνιμο ban] 11/1/2011 04:57(2)
Τα 3 ευρώ πλέον είναι πολύ κοντά. Σήμερα έκλεισε στα 3,30 με μηδενική αντίσταση σε όλη την διάρκεια της συνεδρίασης.
Μάλλον πάει κι αυτή για ΑΜΚ μετά την Πειραιώς.
Θα τη σορτάρω ... μέχρι τελικής πτώσεως!
χα χα χα χα
Κωστόπουλε! Ετοίμασε κάνα σάβανο εσύ, να φτιάξω εγώ τα κόλυβα...
Αξιολογήστε το μήνυμα:
2 ψήφοι
http://www.capital.gr/messages/showTopi ... 73503&pg=3ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΕΙΝΤΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΑΛΦΑ
ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ