neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 958, 959, 960, 961, 962, 963, 964 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 5:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΓΡΕΚΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=ppJW01Le ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=qSR-xiEK ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=MfeXX2Qzjio

Τελευταία επεξεργασία από xristos 666 και Τετ Αύγ 17, 2011 5:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 5:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΣΟΥΠΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ VKG

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΟΓΚΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ

vkg 22/7/2008 13:35(1)
έχω και γω μια πρόβλεψη...Από χθές παίξε μόνο long να βρέξει! Κ αν βαριέσαι να περιμένεις απλά ότι ο ήλιος θα δύσει απόψε! lol

μα καλά για νέο μας το λές να παίξουμε τον ΟΠΑΠ long? όποιος "επενδύει" στον ΟΠΑΠ έχει πρωτίστως αυτό στο νού του.αν έχεις για τον ερχόμενο μήνα κάποια ένδειξη ΤΑ για το πως θα κινηθεί το χαρτί με μεγάλη μου ευχαρίστηση να σε διαβάσω...
εγώ πάντως αν, λέω αν, με την ανακοίνωση των αποτ.2τριμ. βρώ τιμή ΟΠΑΠ 27-28Ε (όπως και στο 1οτριμ.) σορτάρω σίγουρα τα μισά.εκτός αν έχουμε κανένα θεματάκι απο τουρκία.
Έγινε επεξεργασία στο μήνυμα στις 22/7/2008 2:00 μμ
Αξιολογήστε το μήνυμα:
1 ψήφος

ANGELOS_Χ 22/7/2008 19:28(1)
Σκέφτεσαι να περάσει το νομοσχέδιο του Αλογοσκούφη για φόρο στις υπεραξίες μετοχών...Θα πέσει πολύ γέλιο... Δηλαδή στη πτώση θα μας πριμοδοτήσει το κράτος? Αχα καλό εεεεεε.

Δήλαδή εσύ Vkg τώρα τι θα κάνεις, θα μπεις ΟΠΑΠ για να φτιαχτείς μεσοσταθμικά, το έχεις σίγουρο το 27 μέχρι τέλος έτους?...δυσκολεύομαι να το πάρω απόφαση για τα 23 (θα μου πεις δεν είναι ψηλά, θα μου πεις είναι σίγουρο χαρτί) δε ξέρω ακούγονται πολλά αυτή τη περίοδο. Τι μου προτείνεις... να μπω πάλι στα 23 ή θα μας κάνει τη χάρη για λίγο πιο κάτω?
Έγινε επεξεργασία στο μήνυμα στις 22/7/2008 7:32 μμ
Αξιολογήστε το μήνυμα:
1 ψήφος

vkg 23/7/2008 08:44(1)
αν είναι να παίξεις long, αλλά μιλάμε για ορίζοντα 2-3έτη, τα 23 είναι εξαιρετική τιμή
φέτος θα δούμε τον αριθμό 2 στο προς διαμοιρασμό μέρισμα.(με 30% αύξηση ΚΜΦ το βλέπω γύρω στο 2.2 - 2.3Ε εκτός και αν κάνει κάποια εξαγορά - βλέπε Τουρκία, αν και μπορεί εύκολα να την κάνει με δανεισμό αφού έχει μηδενικό κ να μην επηρεάσει σημαντικά τις χρηματορροές της)
σε αυτό το κλίμα όμως ο ΟΠΑΠ μην ξεχνάμε έχει κάνει ένα χαμηλό γύρω στα 18Ε, ένα πρόσφατο υψηλό με τα αποτ.1Q στιγμιαία στα 27,7Ε και πολλές, μα πολλές διακυμάνσεις σε εύρος τιμών 2-3ευρώ (π.χ προσφάτως από 20,92 μέχρι 24 το οποίο κ εκμεταλλεύτηκα τοποθετημένος στα 21,5Ε και σορτάροντας στα 23,8Ε).Ο χρόνος "κοστολογεί" μια μετοχή.αν την αγοράσεις για 3 χρόνια είναι ελκυστική, ακόμα και αν απελευθερωθεί η αγορά στοιχηματισμού.
αν την ήθελες για 3 μέρες ή τρείς εβδομάδες νομίζω ότι η περιοχή 21-22Ε ήταν ιδανική για τοποθετήσεις.συμφωνώ κατά το ήμισυ με τον αίσωπο ότι βραχυπρόθεσμα, ενοψει και αποτελεσμάτων δύσκολα να ξαναδούμε αυτά τα επίπεδα τιμών.επιφυλάσσομαι για το κατα πόσο προεξοφλείται και μια θετική έκβαση στην διεκδίκηση του τουρκικού λοττο, μια πολύ δύσκολη ομολογουμένως περίπτωση.δεν αποκλείω σε περίπτωση αποτυχίας του οργανισμού κάποιοι τεχνιέντως να πιέσουν το χαρτί.πάντως εγώ δεν βγαίνω από το χαρτί αν δεν δώ επίπεδα 27-28Ε στο ερχόμενο διάστημα.
Αξιολογήστε το μήνυμα:
1 ψήφος

ΟΤΑΝ ΕΧΤΙΖΕ ΘΕΣΕΙΣ ΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΑΓΙΕΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕ
ΧΤΙΣΙΜΟ ΘΕΣΕΩΝ

vkg 15/10/2008 19:17(1)
έχω Μ.Ο ΜΙΓ 5,3Ε έναν σχετικά σταθερό αριθμό τμχ τον οποίο αρνούμαι να ξεφορτώσω κάτω απο 6Ε

αύριο θα φορτώσω για βραχυπρόθεσμο trade...αν κάτσει
Αξιολογήστε το μήνυμα:

1 ψήφος
ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΠΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΟΥΠΙΑ(ΒΙΓΚ) ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2008 ΑΓΟΡΑΖΕ ΣΥΝΕΧΩς ΑΛΑΠΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΤΙΣΙΜΟ ΘΕΣΕΩΝ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010 ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.(50E TOTE H ALAPIS)
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 145 ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 185
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΛΑΠΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
1.ΗΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ(ΛΛ)
2.ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΔΕΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΑΛΑΠΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΣ ΤΡΕΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΤΙ <<ΠΑΙΧΤΗ>> ΜΙΛΑΜΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΕΦΑΓΕ ΜΕΓΑΛΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΜΙΓΚ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΑΠ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 5:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΒΑΓΓΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟ ΜΙΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 5:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

@POKER

Έχουμε πει πως το site δεν είναι για επιθέσεις προσωπικές κλπ...

Επίσης δεν είναι σωστό να αναφέρεσαι σε άτομα που είναι disabled ή δεν συμμετέχουν.

Παρακαλώ σταμάτα να κάνεις copy paste παλαιά μηνύματα από άλλα site κλπ.

Δεν μας ενδιαφέρει τι έγραφαν ή τι γράφουν χρήστες που δεν σου αρέσουν.

Το NeoForum.gr είναι για χρηματιστηριακή κουβέντα και όχι για reviews χρηστών.

Καλή Συνέχεια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 5:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 6:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλησπερα ομορφοπαιδα !!!
Σωστος ο Admin !!!

POKER,
Τσαμπα χανεις τον χρονο σου, δεν αξιζει ...
Ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 6:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τραμπακουλας έγραψε:
Πέρυσι με τον Χρίστο ήσασταν καμμιά δεκαριά. Τσερόκι, Μουραντήν, Σάννυ κλπ κλπ να μην τους αναφέρω όλους...

Αρχίζετε δηλαδή να επιβεβαιώνετε αυτό που λέω... Δεν υπάρχει καμμία απάτη. Αυτό είναι μέσα στο μυαλό σας γιατί έτσι θέλετε να πιστεύετε....

Ανάλογα με την οικονομική ευρωστία του κάθε ενός... ένας ένας εγκαταλείπετε το τρένο. όσο περνάει ο καιρός ξεπουπουλιάζεστε γιατί πως να το κάνουμε.... υπάρχουν και οι ανάγκες του ανθρώπου που πρέπει να ντυθεί να τραφεί κλπ κλπ.

Μπορώ να ρωτήσω με ποιο δικαίωμα ο "κύριος" Τραμπάκουλας επικαλείται την "περσόνα" μου για κάτι που δεν ισχύει;

Από πού κι ως πού ήμουν "μαζί με τον Χρίστο πέρυσι"; Υπάρχει κάποιο σχετικό γραπτό;

Κι επίσης πώς ο "κύριος" Τραμπάκουλας βγάζει το συμπέρασμα ότι "έχουμε ξεπουπουλιαστεί και εγκαταλείψει το τρένο"; Εδώ είμαστε, απλώς δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ελεύθερο χρόνο που έχει στη διάθεση του κι ο Τραμπάκουλας για να τρολάρουμε ολημερίς στα φόρουμς.

Προσωπικά εγκατέλειψα το Κάπιταλ γιατί με είχανε κουράσει οι εξυπνάκηδες και οι είρωνες και τώρα μετά λύπης μου βλέπω ότι έχουν μεταφερθεί και στο neoforum.

Περιμένω μια συγνώμη από τον Τραμπάκουλα, τον οποίο δε θυμάμαι να τον έχω προσβάλλει ποτέ δημόσια, ούτε αναφέρθηκα στην "περσόνα" του έτσι υποτιμητικά. Λίγη ευγένεια δε βλάπτει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 7:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

Muradeen ΣΩΣΤΟΣ

ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

ΟΛΗΜΕΡΑΓΡΑΦΩΣΤΟΥΣΜΙΤΟΥΣΓΙΑΤΙΕΙΜΑΙΑΡΡΩΣΤΟΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 7:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

POKER, κακώς που ασχολούμαστε. Εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι δεν αξίζει. Υπάρχει ένα φορουμικό γνωμικό που διαρκώς το ξεχνώ: don't feed the troll.

Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η χολή... Με δανεικά ή κλεμμένα χρήματα αγοράσαμε μετοχές στο χρηματιστήριο και πρέπει τώρα να δώσουμε λόγο για αυτό;

Και στην τελική, παίζω χρηματιστήριο εδώ και 14 χρόνια επειδή έτσι ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να κάνω και θα γράφω τις απόψεις μου δημόσια όπου και κυρίως ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ, κι όποτε θέλω θα απέχω! Τόσο απλά.

Καλό βράδυ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 8:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

KAΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΩΣΤΑΣ Α -ΒΑΓΓΛΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΤΟ CAPITAL
TA ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ
ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ
ΑΣΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΜΑΚΟΥΛΑΣ
ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΙΛΕ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ
ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤE ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ........
ΩΡΑΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙ ΤΡΙΠΛΩΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΣΑΣ ΔΗΘΕΝ.......ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ
ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Π.Χ. ΔΙΟΝΙΚ ΣΩΛΚ ΜΛΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ?
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.....
ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ......

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 958, 959, 960, 961, 962, 963, 964 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 384 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: