Τραμπακουλας έγραψε:
Πέρυσι με τον Χρίστο ήσασταν καμμιά δεκαριά. Τσερόκι, Μουραντήν, Σάννυ κλπ κλπ να μην τους αναφέρω όλους...
Αρχίζετε δηλαδή να επιβεβαιώνετε αυτό που λέω... Δεν υπάρχει καμμία απάτη. Αυτό είναι μέσα στο μυαλό σας γιατί έτσι θέλετε να πιστεύετε....
Ανάλογα με την οικονομική ευρωστία του κάθε ενός... ένας ένας εγκαταλείπετε το τρένο. όσο περνάει ο καιρός ξεπουπουλιάζεστε γιατί πως να το κάνουμε.... υπάρχουν και οι ανάγκες του ανθρώπου που πρέπει να ντυθεί να τραφεί κλπ κλπ.
Μπορώ να ρωτήσω με ποιο δικαίωμα ο "κύριος" Τραμπάκουλας επικαλείται την "περσόνα" μου για κάτι που δεν ισχύει;
Από πού κι ως πού ήμουν "μαζί με τον Χρίστο πέρυσι"; Υπάρχει κάποιο σχετικό γραπτό;
Κι επίσης πώς ο "κύριος" Τραμπάκουλας βγάζει το συμπέρασμα ότι "έχουμε ξεπουπουλιαστεί και εγκαταλείψει το τρένο"; Εδώ είμαστε, απλώς δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ελεύθερο χρόνο που έχει στη διάθεση του κι ο Τραμπάκουλας για να τρολάρουμε ολημερίς στα φόρουμς.
Προσωπικά εγκατέλειψα το Κάπιταλ γιατί με είχανε κουράσει οι εξυπνάκηδες και οι είρωνες και τώρα μετά λύπης μου βλέπω ότι έχουν μεταφερθεί και στο neoforum.
Περιμένω μια συγνώμη από τον Τραμπάκουλα, τον οποίο δε θυμάμαι να τον έχω προσβάλλει ποτέ δημόσια, ούτε αναφέρθηκα στην "περσόνα" του έτσι υποτιμητικά. Λίγη ευγένεια δε βλάπτει.