pariss έγραψε:
Θυμάμαι ακόμη την τελευταία κουβέντα πρίν φύγω από το καφέ το βραδάκι στο Περιστέρι.Λέει ο ένας φίλος στον άλλο για μένα.Αμαν ρε σύ, αυτός τα βλέπει όλα μαύρα.
Πες ρε Παρη ονοματα δεν ειναι κρυφο ουτε μυστικο.
Ακομη ειπα κι αλλα ...........που ακουσες ή που δεν ακουσες και τα ακουσαν αλλοι ....... τι σημασια εχει τωρα .
Ειπες καποια πραγματα που βγηκαν και μπραβο.
Εγω εχω κανει την αυτοκριτικη μου δημοσια πριν καμιά 15 αρια μερες...... εναι γραμμενο εδω.
Το να χτυπας τον γαιδαρο (εμενα) να ακουσει το σαμαρι ειναι λαθος.
Αμα θες να πεις κατι ........ πες το.
Εγω δεν εχω προβλημα και στο ρητο ..............ειτε για αστειο ειτε σοβαρα
<< πρωτη φορα γινομαστε ρεζιλι....

>>
Στο κατω -κατω δεν ειμαι και ο μονος που εκανε λαθος.
Υπαρχουν παιχτες επαγγελματιες (οπως δηλωνουν) και προσφατα στον capital και μαλιστα τωρα ειναι 2 σε ban
οτι εχουν χασει λεφτα το 99 και εκαναν λαθη........ οπως σιγουρα και αυθεντιες στο ειδος χρηματιστες......
που καποιοι μαλιστα πηδανε απο τα μπαλκονια
Εγω λεω να κοψετε τα πειραγματα και τις κοντρες .............. γιατι μακροπροθεσμα ολοι ειμαστε χαμενοι.
Η ωρα τωρα θελει (καφε) κουβεντα ............ γιατι εγω βλεπω χειροτερες καταστασεις απο το ΧΑΑ να ερχονται πιο σοβαρες................ και εκει πρεπει να ξειξουμε τον εγωισμο μας.
Αν σου αρεσει κι ολας να ακουσεις οτι εχασα αρκετα λεφτα εγω ............... σου το λεω δεν κολλαω.... στην ευχαριστηση του καθενος ειμαι μπολικος............. αλλα στο δουλεμα του καθενος το εσκεμενο και το
χαιρεκακο .........ειμαι αντιθετος.............. να μην το πω οπως θα ηθελα.
Αυτα φιλε Παρη ........ και τωρα τα λεω εγω στον γαιδαρο για να τα ακουσει το σαμαρι.
Αααααα και κατι αλλο ............ Καλη τυχη σε ολους.
Υπαρχουν και χειροτερα.