bkanenas,
ο καθένας έχει την άποψή του, προσωπικά πιστεύω αυτό που έγραψα το πρωί στο Σκέκι του σκεπτόμενου Ταύρου, το οποίο και παραθέτω και εδώ:
..............................................................................................................................
..............................................................................................................................
Ταπεινή μου γνώμη πιξις, - πάντα - είναι η αντίδραση του 1999.... ήξερε κανείς τότε που κάθε μέρα είχε συν 8;;;
.... δεν ξέρω αν θυμάσαι, ή τί ηλικία έχεις .... άλλά και τότε βγαίναν όλοι και λέγαν το μακρύ και το κοντό τους, αλλά τίποτα δεν είχε υπόσταστη.... ότι μετοχή έπαιρνες .... πήγαινε στα ουράνια ..... και μετά άρχισε η κατρακύλα ..... τους θυμάμαι, σαν να ήταν χθές ....
λέγαν για ΟΝΕ νέα, νέα πολλά νέα και θετικά ......
..... αυτό γίνεται και τώρα .... μόνο που είναι το αντίθετο .... οτι και να πάρεις φθηνό, την άλλη μέρα γίνεται φθηνότερο .... και όλοι λένε πάλι τα διάφορα τους ..... κάποια στιγμή θα εκτιναθεί ..... τώρα λένε ΔΝΤ, πτώχευση και πολλά κακά νέα και αρνητικά .....
.... για μένα, αυτό το ονομάζω η ψυχολογία της μάζας .... αυτή είναι η δική μου εξήγηση μέσα απο τις γνώσεις που έχω και την εμπειρία και πάντα επαναλαμβάνω ταπεινή μου γνώμη ....

.......................................................................................................................
.......................................................................................................................
... αυτή είναι η δική μου άποψη για όλη την κατάσταση, και γι' αυτό - επαναλαμβάνω - όσο πέφτει, θα τσιμπάω και απο κάτι .....