neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 6:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σάλα, μέχρι πρότινος ο Λεωτσάκος έγραφε για στόχο Γενικού Δείκτη στις 880 μονάδες. Και σήμερα πανηγυρίζει (με το δίκιο του) ότι το πέτυχε. Και πλέον έθεσε νέο στόχο τις... 550 μονάδες!

Διάβασα κι άλλα άρθρα σε άλλα sites, που μεταξύ άλλων μιλάμε για σημαντικές αυξήσεις κεφαλαίων από τράπεζες, με τα νέα χαρτιά να δίνονται σε νέους μετόχους, οπότε οι τωρινοί μέτοχοι θα υποστούν στην ουσία μηδενισμό της επένδυσής τους!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 6:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

@Cerberus
Ασε τον κοσμο να γραφει οτι θελει, οποιος εχει χαρτια ξερει τι να κανει, οι αχαρτοι μια ζωη θα ειναι κατα φαντασιαν κερδισμενοι.
Αλλο να πει καποιος δεν παιζω ΧΑΑ, τα εχω κλειστα για τοσο χρονικο διαστημα και βαζω τοσα στο παντελονι, αυτο ειναι σεβαστο.
Αλλο πραγμα ομως το να αγοραζεις παντα στον πατο και να πουλας παντα στην κορυφη, αυτοι για εμενα ειναι και θα ειναι παντα αχαρτοι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 6:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Muradeen έγραψε:
Σάλα, μέχρι πρότινος ο Λεωτσάκος έγραφε για στόχο Γενικού Δείκτη στις 880 μονάδες. Και σήμερα πανηγυρίζει (με το δίκιο του) ότι το πέτυχε. Και πλέον έθεσε νέο στόχο τις... 550 μονάδες!

Διάβασα κι άλλα άρθρα σε άλλα sites, που μεταξύ άλλων μιλάμε για σημαντικές αυξήσεις κεφαλαίων από τράπεζες, με τα νέα χαρτιά να δίνονται σε νέους μετόχους, οπότε οι τωρινοί μέτοχοι θα υποστούν στην ουσία μηδενισμό της επένδυσής τους!

Μακαρι να ηξερα φιλε που την πανε την δουλεια, καπου βεβαια παει το μυαλο μου, αλλα δεν μπορω να εκφρασω γνωμη για κατι που δεν ειμαι σιγουρος.
Στην τελικη τζογο παιζουμε ... η θα μας κατσει η οχι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 6:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κρατάμε και τα λεφτά μας...Και τα χαρτιά μας...και οι κάθε είδους Λεωτσάκοι να κόψουν το λαιμό τους...!!!
Καλό βράδυ σ όλους φιλαράκια μου...Και πάλι καλό χειμώνα...!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 6:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τζόγος, ε; Δεν έχεις καθόλου άδικο! :( Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ΧΑΑ, το 1998, αγόραζα μετοχές με μοναδικό κριτήριο το μέρισμα που δίνανε κάθε χρόνο. Αγοράζοντας μετοχές, ένιωθα ότι αποκτούσα ένα μέρος της εταιρείας και συμμετείχα στα κέρδη και μου άρεσε αυτή η μετοχική ιδέα.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια, το ΧΑΑ κατάντησε χειρότερο κι από ένα παιχνίδι ΚΙΝΟ ή Πάμε Στοίχημα. Κανείς πια δεν κοιτάει θεμελιώδη, κέρδη ανά μετοχή, προοπτικές ή ακόμα και το όραμα της διοίκησης μιας εταιρείας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 6:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλα βρε Κωστα ... ετσι μας αφηνεις, χωρις ανεκδοτο ...
Ελεος !!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 6:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Άντε...Με κατάφερες...!!!
Ήταν μία ομάδα από Εβραίους και είχαν πάει διακοπές στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Αουσβιτσ. Όλα ήταν καλά, ώσπου ένα βράδυ, καθώς γύριζαν στο ξενοδοχείο τους, το λεωφορείο που τους μετέφερε χαλάει μέσα στη μέση του πουθενά. Τι να κάνει ο οδηγός, κατέβηκε κάτω, μήπως και μπορέσει να το φτιάξει. Μάταιος όμως κόπος!

Κοιτάζει γύρω του, να βρει κάποια βοήθεια και προς καλή του τύχη, υπήρχε ένα σπιτάκι λίγο πιο πέρα. Πάει λοιπόν και μην έχοντας άλλη επιλογή, χτυπάει την πόρτα. Του ανοίγει μια γριούλα :

- Συγνώμη που σας ενοχλώ, αλλά έχω μείνει στη μέση του πουθενά με ένα λεωφορείο γεμάτο Εβραίους και έξω κάνει παγωνιά. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με κάποιον τρόπο;

Τον κοιτάει καλά καλά η γριούλα και του λέει :

- Τι να σου κάνω εγώ γιόκα μου, δυστυχώς έχω μόνο ένα μικρό φουρνάκι!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 6:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Muradeen έγραψε:
Τζόγος, ε; Δεν έχεις καθόλου άδικο! :( Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ΧΑΑ, το 1998, αγόραζα μετοχές με μοναδικό κριτήριο το μέρισμα που δίνανε κάθε χρόνο. Αγοράζοντας μετοχές, ένιωθα ότι αποκτούσα ένα μέρος της εταιρείας και συμμετείχα στα κέρδη και μου άρεσε αυτή η μετοχική ιδέα.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια, το ΧΑΑ κατάντησε χειρότερο κι από ένα παιχνίδι ΚΙΝΟ ή Πάμε Στοίχημα. Κανείς πια δεν κοιτάει θεμελιώδη, κέρδη ανά μετοχή, προοπτικές ή ακόμα και το όραμα της διοίκησης μιας εταιρείας.

Λαθος κανεις φιλε, εγω νομιζω το αντιθετο, ο κοσμος που παιζει πλεον στο ΧΑΑ δεν ειναι της ιδιας ποιοτητας με το 1999 και τα βλεπει ολα.
Θα μπορουσα και εγω να εγραφα το τι χαρτια εχω στο μπαουλο και σε ποιες τιμες περαν των τραπεζων και μου δινουν μερισμα, αλλα δεν το κανω γιατι νομιζω οτι ειναι μια πολυ προσωπικη υποθεση.
Γραφω ομως για τις τραπεζες που γινεται παιχνιδι ...:-)

Κωστα ... Θεος ... :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 7:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

O SUNNYJOHN ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ???

ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ??Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕBANΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ???

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Ο ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ.

EΔΩ ΣΤΟ NEOFORUM ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ NEOFORUM ....

ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ....ΤΟ 550 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΑΝΤΕ..ΜΠΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΡΟΙ...... ;) ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΤΕΞΑ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 26, 2011 7:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλως τον Σταυρο !!!
Γιατι βρε φιλε τοσο μεγαλο ενδιαφερον για τον Ιωαννη, εμεις δεν σου κανουμε δηλαδη ...:-)
Να σε δω να αγοραζεις και δεν θα το πιστευω, ολο απο εβδομαδα εισαι ... :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 78 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: