neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 30, 2011 7:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Horizon έγραψε:
Kι ας μου πει κάποιος, τι έχουν κάνει και για τις λεγόμενες αποκρατικοποιήσεις?? Ποιες θετικές προοπτικές δημιουργούν για το μέλλον των ΔΕΚΟ??

Έσοδα για το κράτος και μελλοντική αποφυγή πληρωμών των υπαλλήλων τους. Αυτός είναι ο στόχος και τίποτε περισσότερο. Και σιγά μη βρεθεί κορόιδο να τις πάρει στην καμπούρα του για να χρυσοπληρώνει αργομισθίες κομματικών στρατών.

Ο Ρέππας όντως μοιάζει θαρρείς και είναι βγαλμένος από μια άλλη, προ πολλού ξεπερασμένη εποχή. Ή μήπως είναι καλύτεροι κάτι κουρασμένοι τύποι όπως ο Σηφουνάκης, η Κατσέλη, ο Χυτήρης, ο Παπουτσής κλπ;

Ο ΓΑΠ πέτυχε αυτό που πριν 2 χρόνια φοβόμουν ότι θα κάνει: Να φέρει μιζέρια στην οικονομική ζωή του τόπου, αδρανοποιώντας κυριολεκτικά τα πάντα. Ίσως αυτή να είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος για να διαλύσει τον εγχώριο δήθεν-καπιταλισμό που έχουμε και να εγκαθιδρύσει τελικά το σοσιαλισμό που ο ίδιος ονειρεύονταν από μικρό παιδί;

Το τραγικότερο όλων είναι ότι μετά τον ΓΑΠ θα μας κατσικωθεί ο Σαμαράς, και σειρά στην "επετηρίδα" έχουν οι Βενιζέλος και Ντόρα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία ελπίδα και κανένα όραμα σε αυτό τον καταραμένο τόπο. Και καθόμασταν χτες να πανηγυρίζουμε για ένα deal που έγινε με τις τράπεζες των οποίων η τιμή έχει ξεφτιλιστεί στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας 15ετίας. Μιζέρια και θλίψη!

Ο πρωθυπουργός τον οποίο "πήγαινε" περισσότερο το ΧΑΑ ήταν ο Σημίτης της πρώτης τετραετίας, με δεύτερο τον Καραμανλή. Κάτι πήγε να γίνει με τον Μητσοτάκη, αλλά τότε πέσαμε στην τριετία με την πιο λαϊκίστικη αντιπολίτευση και συνδικαλισμό ever!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 30, 2011 8:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπέρα στην παρέα.
σήμερα δεν έχει καφέ. εχει ΨΑΡΙΑ
εχθες το βράδυ 7.5kg σε λιγότερο απο 2 ώρες.
Παρακαλώ όπως ειδοποιήσετε το σαλα οταν κάνει λογκ ιν γιατι του το είχα τάξει.
κυρίως γόπες αλλά και ένα καλό μουγκρι-λαβράκι-μουρμουρια-κεφαλόπουλα
ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΟΛΙ ΡΕΝ

υγ προσεξτε πως γυαλίζουν τα ματάκια τους.
είναι τρελά σαν και εμένα. :D :D :D
από αυριο σχολειο χωρις βιβλία και με μείωση που μαλλον θα φθασει τα 346 το μήνα (ως το τέλος του χρόνου λόγω αναδρομικών κρατήσεων). Εχω γαμώ τα κέφια αφού σκέφτομαι να αρχίζω να στρίβω μέσα στην τάξη :twisted: :twisted: :twisted:

Συνημμένα:
psaria1.jpg
psaria1.jpg [ 1.15 MiB | 2827 προβολές ]
Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 30, 2011 8:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

bkanenas έγραψε:
από αυριο σχολειο χωρις βιβλία ...

Επίσης και χωρίς καθαρίστριες, αφού δεν έχουν προχωρήσει ακόμα οι ανανεώσεις των συμβασιούχων.

Ίσως βέβαια είναι μια καλή ευκαιρία για να αρχίσουν τα παιδάκια να μαθαίνουν να καθαρίζουν από μόνα τους ότι λερώνουν! Μήπως και μάθουν να μη πετάνε τόσο εύκολα σκουπίδια όπου τους καπνίσει, αρκετά τα έχουμε καλο-κακομάθει.

Πάντως, τη μέρα του αγιασμού είμαι σίγουρος ότι θα τύχει να περνάω έξω από ένα σχολείο κι όταν αντικρύσω τις μαυρισμένες, χαρούμενες φατσούλες θα αναστενάξω λυπημένος που τα χρόνια τα παιδικά περάσανε σαν καπνός! Μετά όμως πάλι θυμάμαι έναν όμορφο στίχο τραγουδιού που λέει:

"You can't turn back the clock you can't turn back the tide
Ain't that a shame
I'd like to go back one time on a roller coaster ride
When life was just a game
No use in sitting and thinkin' on what you did
When you can lay back and enjoy it through your kids"

Είσαι πραγματικά ευλογημένος που έχεις μια τέτοια δουλειά αγαπητέ. Καλή χρονιά. :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 30, 2011 8:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλα και καθαρίστριες που είχαμε δε ζύγωναν στο εργαστήριο που έκανα μάθημα γιατι φοβόντουσαν και ετσι καθάριζα μόνος μου.
επίσης για τα λεφτά αν και τσούζει και ερεθίζει αφού τα ρετιρέ δεν τα πειράζουν δε θα μου μειώσουν την απόσωση γιατι το ακροατήριο είναι εντελώς αθώο για να πληρώσει αυτό τα σπασμένα.
αλλα με τα βιβλία θα έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα. το υπουργείο είπε οτι θα στείλει γύρω στα 30βιβλια και τα περισσότερα στα δημοτικά. Εστω οτι τα 15 είναι του δημοτικού και αν θεονομάζουν τα άλλα 15 στην γ λυκείου.Δηλαδή δε θα έχουμε κανένα βιβλίο σε όλες τις τάξεις. :o :o :o Αυτό εννοούσε λέγοντας ψηφιακό σχολείο η βλαμένη?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 30, 2011 8:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φοβάμαι ότι φέτος οι δάσκαλοι και καθηγητές που αγαπάνε αυτό που κάνουν θα βάλουν χρήματα από την τσέπη τους για να πληρώσουν για φωτοτυπίες.

Κάποια στιγμή θα φτάναμε και σε αυτό το σημείο. Και φταίμε όλοι μας, με πίκρα ακόμα θυμάμαι ότι ποτέ μου δεν επέστρεφα τα σχολικά βιβλία μου για ανακύκλωση, αλλά τα... πετούσα. Μάλιστα, ένα από αυτά (την Ιστορία της Δ' Δέσμης) το έκαψα από άχτι, το θυμάμαι και ντρέπομαι σήμερα. Βέβαια, τότε ήμασταν παιδιά, και ούτε το Υπουργείο, ούτε οι καθηγητές μου δείχναν να έχουνε καμία σκασίλα να μας πείσουνε να τα επιστρέψουμε. Ή τουλάχιστον να μας αναγκάσουν (π.χ. να μην περνάς την τάξη αν δεν επιστρέψεις για ανακύκλωση τα μισά τουλάχιστον βιβλία σου).

Η μάνα μου επίσης μου έλεγε ότι όταν πήγαινε σχολείο, ο δάσκαλος τους ανάγκαζε να διατηρούνε τα βιβλία σε άριστη κατάσταση ώστε την επόμενη χρονιά να τα πάρει η επόμενη τάξη!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 30, 2011 8:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

π.χ. να μην περνάς την τάξη αν δεν επιστρέψεις για ανακύκλωση τα μισά τουλάχιστον βιβλία σου

Εξαιρετική ιδέα. Ετσι θα μπορείς να κρατάς και 2-3 που τα χρειάζεσαι για να τα συμβουλέυεσαι και τις επόμενες χρονιες. (εγώ τα μαθηματικά και φυσική β-γ λυκείου τα ανοίγω ακόμα και τώρα μετά απο 15 χρόνια)
τα άλλα περι επαναχρησιμοποίησης είναι ανέφικτα γιατι είναι τεράστια ευκολία να σημειώνεις πάνω (κατι που ipad και σια δεν προσφέρουν).
ανακύκλωση και μάλιστα όχι για οικονομικούς λόγους (νομίζω θα είναι αμελητέο το κέρδος αν βάλεις και έξοδα μεταφοράς στην επαρχία) αλλά για παιδευτικούς.

υγ για λεφτα απο την τσέπη μου και να ήθελα δεν παίζει. Θα ξυστώ για να βρώ πλεον για φωτοτυπίες έστω 2/ατομο. Κάνω σε εκατό άτομα σε μερικά δυο μαθήματα οπότε βάλε 140*2=280φωτοτυπίες κάθε μήνα(τι μπορείς να χωρέσεις σε 2 φωτοτυπίες το μήνα? θεωρία? ασκήσεις?). Το κόστος για μένα που θα παίρνω μάλλον πλέον κάτω απο 1000 ευρώ και μένω στην επαρχία πληρώνοντας νοικι ειναι πλέον αδύνατο. Εδώ δεν θα μπορώ πλεον να καλύπτω τα έξοδα του αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 30, 2011 10:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Θυμίζω στοιχεία Μαρτίου 2010

ΟΣΕ. Τζιρος 100εκ ευρώ.
Μισθοδοσια 400 εκ.ευρώ
Εξοδα λειτουργιας 400εκ
Χρεη 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ !!!!!!
Καθε μερα λειτουργίας φεσώνουν τον ΄Ελληνα φορολογουμενο 25,5ευρω/δευτερολεπτο ή 2,2 εκατομμύρια ευρώ /ημερα. Το 90% των υπαλλήλων ειναι αργόσχολοι ......χωρίς πραγματικό αντικείμενο.

Αυτά τότε..πόσα άλλαξε ο.. Ρέππας? Αλλα ναι, ήταν μοναδικός στις μετατάξεις, άπαιχτος!
Καθημερινά καταβαραθρώνουν τη χώρα. Κι η νέα τους επινόηση..ΦΠΑ 23% στην εστίαση. Εχουν πάρει ό,τι πιο αντιαναπτυξιακό μέτρο υπάρχει.
Πώς να συνελθει το ΧΑΑ? Βρίσκεται και θα βρίσκεται σε κώμα. Με ΓΑΠ, Παπουτσή, Ρέππα, Παπαϊωάννου, Κατσέλη και λοιπούς απλά δεν πάμε πουθενά.

Τελευταία επεξεργασία από Horizon και Τρί Αύγ 30, 2011 10:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 30, 2011 10:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλα.... :o
Αυτος ο μιτος γεμισε Χρησταδες και εκπαιδευτικους????? :lol: :lol:

καλο σας βραδυ και καλη σχολικη χρονια στους συναδελφους...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 30, 2011 11:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μή με τρελαίνετε :roll:

Αύριο είναι - σήμερα δηλαδή 31 Αυγούστου :roll: Από 1 Σεπτέμβρη ξεκινάμε :!: :!:

Υδροχόε και εσύ εκπαιδευτικός ;;;; :o :)

Βκανένας, είδε τα ψάρια σου ο άνδρας μου και τρελάθηκε :!:
Πού τα ψάρεψες και πώς ρωτά - αν θές ν' απαντήσεις με π.μ. να μήν αναλώνουμε και το χώρο εδώ - ευχαριστώ

Καληνύχτα σας :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=AdEn3G9V67M

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 31, 2011 5:34 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα κι απ εδώ μαριδάρες μου...!!!τα λέμε το μεσημέρι, λόγω υπηρεσίας...!!!
Σχολείο σήμερα...!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 124 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: