neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 01, 2011 9:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Η εξοδος απο το ευρώ..προσωπικά το απευχομαι και δεν το πιστευω , αλλα η κυβέρνηση δεν κοβει δαπάνες ουτε απολυσει ΔΥ..ο δε κόσμος ταχει εμ το μνημονιο, που ομως ΠΟΤΕ δεν εφαρμοστηκε, παρα αποσπασματικά. Ειναι και η πολιτικές της Τροικας λαθος την παρούσα χρονικη στιγμή και ηρθε κσι έδεσε.

Η βραζιλία λογω μουντιάλ και ολυμπιάδας σιγουρα θα δεχτεί πολυ μεγαλες πληθωριστικές πιέσεις οποτε καλα κανει..

Σε ολες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ,υπηρξαν τα ιδια θεματα και τα ιδια προβληματα. σιγουρα υπάρχουν πολλα back ups οποτε δεν υπάρχει φόβος. ,,

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 01, 2011 10:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δάντης έγραψε:
Wall Street Journal " οι Ευρωπαιοι είτε θα διασώσουν την Ελλάδα είτε τις τραπεζές τους " ειναι περα για πέρα πραγματικό.

Δηλαδή διάσωση της Ελλάδας και των τραπεζών τους δεν γίνεται ;;;
Δάντης έγραψε:
αλλα αυτο το ντηλ που εγινε με μπερδευει...

Οι μεγαλομέτοχοι κράτησαν ένα καλό ποσοστό όσο για τους καταριανούς μάλλον το τρόπαιο είναι ο έλεγχος της τράπεζας όχι τόσο το κέρδος. Ταπεινή μου γνώμη...

Δηλαδή γενικότερα το παιχνίδι είναι οι τράπεζες και το τρόπαιο ο έλεγχος τους για τα μεγάλα τζάκια ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 02, 2011 9:14 am 
Χωρίς σύνδεση

Από ότι κατάλαβα από τα χθεσινά γεγονότα η κυβέρνηση δε θέλει να αναλάβει σκληρές ευθύνες και η Τρόι(κ)α (Τρόια στα Ιταλικά είναι η ιερόδουλη) άρχισε να κατανοεί σιγά σιγά ότι η πολιτική της αποτυγχάνει. Δηλαδή μετά από δύο χρόνια χαροπαλέματος, μόλις χθες κατάφεραν να καταλάβουν οι νομιμοποιημένοι κλέφτες ότι είναι φύση αδύνατο να υποδουλώσεις έναν λαό. You can fool some people sometimes but you can't fool all the people all the time
Μωρέ μπράβο; Θα ήθελα να ρωτήσω τον Τόμσεν, πόσα χρόνια σπούδασε για να φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα; Μα τόσο ανίκανοι να είναι. Τελικά ο μόνος που είχε δίκιο ήταν ο ΓΑΠ. Το πρόβλημα δεν ήταν δικό μας. Ήταν όλων. Και να σας πω, μπορεί να είναι καταστροφολογικό και καταστροφολάγνο αλλά πολύ θα χαρώ να γίνει ένα τεράστιο μπαμ και να καταρρεύσει η ΕΕ. Πολύ θα χαρώ να επιστρέψουμε στη Δραχμή. Μπορεί να χάσω ότι έχω σε μετοχές, σε ρευστό κτλ κτλ κτλ αλλά μόνο και μόνο που ένα κομμάτι από αυτούς που μας έφεραν ως εδώ θα το πάρω μαζί μου θα είμαι ευτιχσμένος. Τελικά από ότι κατάλαβα δε φταίνε ούτε οι Δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε οι ιδιωτικοί υπάλληλοι ούτε τίποτα. Η αδηφαγία και η απληστία των δήθεν καλοσπουδασμένων επίτηρητών και συμβούλων φταίει. Θέλω να ξέρω πού σπούδασαν και ποιός τους συμβουλεύει. Θέλω να ξέρω, αυτά τα δήθεν σούπερ πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης δημιουργούν open minds ή δημιουργούν χαϊβάνια σαν τον Τόμσεν. Και τώρα που φτάσαμε εδώ θα το πω. Πέστε μου την αλήθεια. Σας εμπνέουν σοβαρότητα τα μούτρα του; Εμένα μου θυμίζει κλασσικό τουρίστα κοιμισμένο που όταν κάθεται στο μπαράκι να τσούξει τα μπυρόνια τις καλοκαιρινές νύχτες η γυναίκα του περνάει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και δοκιμάζει το greek σουτζουκάκι. Πείτε την αλήθεια, τέτοια μούτρα δεν έχει; Και όχι μόνο αυτός.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 02, 2011 9:21 am 
Χωρίς σύνδεση

RE FOUFOUTE KAPOU EIDA OTI EISAI KTHNIATROS, GEOPONOS H KATI TETOIO TELOS PANTWN

MALLON EISAI KAI EPIDOTOYMENOS APO TO KRATOS

DEN PAS NA KOYREPSEIS KANA GIDI LEW EGW?

MIA ZWH TO IDIO O KOUTOFRAGOS O BLAXOS KAI O MAGKAS O ELLHNAS

SAN DIAFHMISI TOU 11880 KATINTISES RE MEGALE

EEEETSI EEEETSI

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 02, 2011 9:25 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Υπερ- εποπτικές εξουσίες για τη διασφάλιση της σταθερότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος παρέχει στην Τράπεζα της Ελλάδος νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή και το οποίο προβλέπει από «σπάσιμο» πιστωτικών ιδρυμάτων σε υγιείς και bad τράπεζες έως υποχρεωτικές αυξήσεις κεφαλαίου οι οποίες μπορεί να γίνουν ακόμα και με παραίτηση των παλαιών μετόχων.
Στις βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου προβλέπονται:

1. Η δυνατότητα της Τράπεζας της Ελλάδος να απαιτεί αύξηση κεφαλαίου πιστωτικών ιδρυμάτων αλλά και η δυνατότητά της να διορίζει επίτροπο, ο οποίος μάλιστα μπορεί σε αρκαίες περιπτώσεις να αναλαμβάνει και τη διοίκηση του ιδρύματος. Στην περίπτωση όπου μια τράπεζα δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τις κεφαλαιακές της υποχρεώσεις, προβλέπεται με την παρέμβαση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας η δυνατότητα η τράπεζα να σπάει στα δύο, μεταβιβάζοντας όλα τα υγιή περιουσιακά στοιχεία και τις καταθέσεις της σε ένα μεταβατικό πιστωτικό ίδρυμα, μια υγιή τράπεζα δηλαδή. Σε αυτήν την περίπτωση, η άδεια του παλαιού πιστωτικού ιδρύματος ανακαλείται και αυτό τίθεται σε ειδική εκκαθάριση. Οι δε παλαιές μετοχές ακυρώνονται.

2. Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει τη δυνατότητα να υποδείξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του πιστωτικού ιδρύματος είτε για λόγους προληπτικούς είτε για λόγους εξυγίανσης. Στην πρώτη περίπτωση, τα πιστωτικά ιδρύματα δύνανται να εκδώσουν προνομιούχες μετοχές (αν και πάλι είναι στη διακριτική ευχέρεια της ΤτΕ να το αποφασίσει), ενώ στη δεύτερη οι μετοχές που εκδίδονται είναι κοινές και κατά την αύξηση κεφαλαίου τα δικαιώματα προτίμησης των παλαιών μετόχων δεν ισχύουν. Σε αυτήν την περίπτωση, προβλέπεται μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων (δικαιωμάτων και υποχρεώσεων) του πιστωτικού ιδρύματος και πάλι κατόπιν απόφασης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx

Να ετοιμαζόμαστε για ΑΜΚ και της ΕΤΕ Dr Δάντη?
"Οι παλιές μετοχές ακυρώνονται..."....."τα δικαιώματα προτίμησης των παλιών μετόχων δεν ισχύουν..."
Μήπως θα έπρεπε να ξεφορτωθούμε ΟΛΕΣ τις τραπεζικές μετοχές ώσπου να ξεκαθαρίσει το τοπίο?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 02, 2011 9:47 am 
Χωρίς σύνδεση

CSA.

1. Εγώ δεν σε πρόσβαλα.

2. Τώρα όμως μου έδωσες πάτημα και σου απαντώ. Εγώ πρόβατα σαν εσένα δεν τα κουρεύω. Έχουν τόσα κέρατα που κορώνει το ψαλίδι μου.

3. Δεν είμαι καθόλου και ποτέ επιδοτούμενος και δεν ζω στο κράτος που με την ψήφο σας εσείς τα πρόβατα το κάνατε μπουρδέλο.

4. Στη ζωή μου μόνο έχω δουλέψει και έχω κάνει από το μηδέν και μόνος μου ότι έχω κάνει και δεν πήρα μία από πουθενά, πόσο μάλλον από το κράτος σας.

5. Αν νομίζεις ότι ο φράγκος δεν είναι κουτόφραγκος τότε να μου πεις για ποιόν ακριβώς λόγο εδώ και περισσότερο από 2 χρόνια (πριν βγει ο ΓΑΠ έγιναν τα σχέδια, ομολογουμένως) ακολουθούν ένα σχέδιο το οποίο οι ίδιοι χθες βράδυ ειδικά αλλά και παλιότερα το χαρακτήρισαν αποτυχημένο και είπαν ξεκάθαρα ότι πρέπει να επέμβει η ΕΕ και να ειδοποιηθούν όλοι οι Υπ.Οικ της ΕΕ για να δουν τί μέλει γενέσθαι. Ωραίες σπουδές έκαναν. Αν τους χρειάζεται τόσος καιρός να καταλάβουν το λάθος τους τότε αυτοί δεν έχουν ιδέα τί θα πει επιστήμη.

6. Ο Αινστάιν δικός τους ήταν. Ας τον ακούγανε, δεν μπορεί να προσπαθείς να φτάσεις σε διαφορετική λύση χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο (αναπροσαρμοσμένο).

Άρα είναι κουτόφραγκοι κι εσύ είσαι προβατίνα.

Υ.Γ. Την υπόλοιπη κουβέντα, αν θέλεις σε πριβέ για να μην ενοχλούμε και τον κύριο Δάντη ο οποίος έχει ανοίξει το θέμα με άλλο σκοπό.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 02, 2011 9:58 am 
Χωρίς σύνδεση

Και συνεχίζω αυτό που έλεγα πιο επάνω. Με συγχωρείτε κ.Δάντη. Ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι κι εγώ υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων εν μέρει. Αλλά έχω και τις ενστάσεις μου. Δηλαδή γιατί σε αυτό το κράτος φταίει πάντα ο εργαζόμενος; Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, αν οι εργαζόμενοι δεν παράγουν απολύονται αυτοί αλλά ο πρώτος που δίνει λόγο και κατά κανόνα παίρνει πόδι είναι ο διευθυντής. Γιατί στο δημόσιο οι διευθυντάδες μένουν και οι εργαζόμενοι φεύγουν; Αυτό το λέμε συμμάζεμα; Άντε να ξαναθυμηθούμε τον Αινστάιν. Με τον ίδιο αποτυχημένο τσομπάνο δεν θα βοσκήσουν τα καινούρια πρόβατα. Κάνω λάθος σε αυτό; Μήπως τελικά θα έπρεπε να σκεφτούμε ότι πρέπει να λειτουργήσει ο υπάρχοντας νόμος και όχι να δημιουργηθεί καινούργιος; Εγώ, έχοντας εν μέρει ή απόλυτα κατά περίπτωση γνώση των νόμων ξέρω πολύ καλά ότι αν εφαρμοσθούν θα διορθώσουν όλα ως δια μαγείας. Νομίζετε ότι υπάρχει κάποιος άλλος λόγος ο οποίος μας οδηγεί να αλλάξουμε τους νόμους; Εγώ το έχω πει δημοσίως. Πιστεύω πώς αυτό που γίνεται με την ΕΕ είναι ότι θέλει ντε και καλά να περάσει με αυτή την ευκαιρία το Ευρωπαϊκό σύνταγμα που καταψηφίστηκε πριν μερικά χρόνια. Δηλαδή είμαστε πλέον στο the hard way. Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αλλά αν μπορείτε εσείς θα το εκτιμούσα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 02, 2011 12:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

κε Δαντη ακουσα πολυ προσεκτικα την συνέντευξη του βενιζελου

δεν δίνω ούτε 1% να μην προχωρήσουν πια και οι οίκοι σε κατηγορία selective ή κανονικό default για την χώρα.

εκτιμώ ότι αν δεν δοθεί πολιτική πια λύση στις επόμενες δύο εβδομάδες πάμε σε δέσμευση καταθέσεων και παύση πληρωμών εως ότου βρεθεί λύση.
γνωρίζετε οτι ειμαι από τους πιο αισιόδοξους εδώ μέσα.
απ την άλλη σε σχέση και με το μαιλ που σας εστειλα, σαν επαγγελματίας προτεινα με τις εταιρίες που συνεργάζομαι να μην συμμετέχουν στο ρολοβερ.
κραταω την μετοχικη μου θεση ομως, επειδη ακριβως θεωρώ ότι σε σχέση με τις καταθέσεις ειναι πιο εξασφαλισμένη.
Αν θελετε διαβάστε και το νομοσχέδιο που βγηκε και στον τύπο για το κλείσιμο και τον τροπο εκκαθάρισης τραπεζων. Θα μου πείτε ότι είναι εναρμονισμός στην κοινοτικη οδηγία. Ομως μεχρι σημερα απεφευγε το υποικ να την φερει σαν προταση μη και πανικοβάλλει τις αγορές.
θεωρώ επίσης ότι ειμαστε κοντα και στην πρώτη είτε κατάρρευση είτε υπο κρατικοποίησης είτε υπο ορισμου επόπτη εκκαθάρισης σε ελληνικη τραπεζα και αυτη θα ειναι η προτον.
τι λετε?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 02, 2011 4:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

CSA έγραψε:
RE FOUFOUTE KAPOU EIDA OTI EISAI KTHNIATROS, GEOPONOS H KATI TETOIO TELOS PANTWN

MALLON EISAI KAI EPIDOTOYMENOS APO TO KRATOS

DEN PAS NA KOYREPSEIS KANA GIDI LEW EGW?

MIA ZWH TO IDIO O KOUTOFRAGOS O BLAXOS KAI O MAGKAS O ELLHNAS

SAN DIAFHMISI TOU 11880 KATINTISES RE MEGALE

EEEETSI EEEETSI

CSA disabled μέχρι 12/09/2011

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 02, 2011 9:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

Kαλησπερα , παρατηρω οτι (κι αυτο ειναι συχνο φαινομενο σε τετοιες συγκυριες των αγορων) υπαρχει ενταση και ψαχνει καθενας να πιαστει και να αφορισει καθε αλλη αποψη ...ολοι ειμαστε στο ΙΔΙΟ καραβι που λεγεται Ελλαδα και σ αυτο το πνευμα δε μπορει κανενας να θελει καταστροφικα σεναρια ... και μονο επειδη θα την πληρωσει ΠΡΩΤΟΣ ο αδυναμος κρικος που σιγουρα ολοι εχουμε διπλα μας (συγγενεις / υπερηλικες / ανεργοι κλπ) ακομα κι αν δεν ειμαστε εμεις οι ιδιοι ...στο μετρο που δεν ειμαστε καφενειο δεν υπαρχει λογος να προβοκαρει κανεις κανεναν ...και βεβαια δεν παρακαλαω προσωπικα , να παει η ΕΤΕ 2 να αγορασω ...

...ο μπενυ σημερα ειπε αυτονοητα και καλα ειναι να τα πει καποτε ενας απ το γαπο-θιασο στους μαλακοευρωπαιους οτι δε βγαινει προγραμμα με τετοια μετρα ...ειναι λαθος ΤΕΛΟΣ.
Επειδη ο γαπ ειναι κοταρα περασαν 2 μαλ/να χρονια και δεν θιχτηκαν αυτα που επρεπε ...τι θα αντιπροτεινει τωρα στην τροικα δεν ξερω ...πιθανον να ηρθε η ωρα ξεπουληματος διαφορων ασημικων , η μαλλον οσιων και ιερων ...

Υ.Γ.Ο τομσεν ειναι καραγκιοζακος που ο,τι εκανε στη ρωσια θελει να κανει κι εδω ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: