neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1004, 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 6:39 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

02 09 2011

Συνημμένα:
cac 40_6.gif
cac 40_6.gif [ 95.3 KiB | 3811 προβολές ]

Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 9:47 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα και καλο Σ/Κ.

Ενα σχολιο θελω να κανω στον χρηστη μου μοναστερωσε το παραπανω ποστ μου.... με την
ευκαιρια να πω και γω δυο παπαριες...... δυο αμπελοφιλοσοφιες ....που λενε.

Συμφωνω απολυτα με το μοναστερο φιλη-φιλε.
Εξου και ο αστειος χαρακτηρας που εδωσα ....στο παραπανω βιντεακι.
Η πραγματικη ουσια του βιντεο .....δεν ειναι θρησκευτικη για εμενα.
Ειναι αλλη μια προπαγανδα και μαλιστα Γερμανικη στο να ειμαστε
ΠΡΟΒΑΤΑ
Προβατα σε μια περιοδο μεγαλης αλλα στημενης κρισης... με οικονομικο χαρακτηρα...
με αλλες προεκτασεις.
Το μυνημα που θελει να μας δωσει .......... ειναι ο ΦΟΒΟΣ του προβατου πριν την σφαγη.

Αυτα με συνοδεια ενα ενδιαφερον αρθρακι ...... απο ενα Αγνωστο..... που ετυχε
να βρω

.................................................................................................................................................................................................................................

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Λοιπόν αρνάκια τι κάνατε σήμερα ?

Πως πήγε η μέρα αρνάκια? Πέρασε όμορφα χωρίς να μας πλησιάσει ο φόβος του τσοπάνη? Κάνατε τα προκαθορισμένα? Ολα αυτά τα απλά και στριμωγμένα που εξασφαλίζουν μια ημέρα με τους λιγότερους κινδύνους? Με το λιγότερο ρίσκο ανατροπής τις ισορροπίας από την σκλαβωμένη ζωή σας μέσα στο μαντρί?

Φαντάζομαι πως ναι , φαντάζομαι ότι πάλι δεν είπες καλημέρα στο γείτονα, φαντάζομαι πως απάντησες αυτοματοποιημένα σε ένα τι κάνεις? ενός συναδέλφου, φαντάζομαι ότι την τελευταία φορά που είπες σε αγαπώ με πάθος στον σύντροφο σου ήταν τότε που φοβηθηκες να μείνεις μόνος, φαντάζομαι ότι κλειστήκες ποιο πολύ μέσα στο καβούκι του φόβου σου..προσέχοντας πολύ να μην ξεχωρίζεις από το κοπάδι .
Φοβασε πολύ αρνάκι έτσι δεν είναι? Έμαθες να ζεις με αυτό τον φόβο και αυτός ο φόβος κατέληξε να είναι ο καλύτερος σου φίλος και σύμβουλος! Μονο που βγάζει μια άσχημη μυρωδιά ο φόβος σου και για αυτό το κοπάδι - κοινωνία σου είναι τόσο βρωμερά σιχαμένη.
Μονο που ο ατομικός σου φόβος αρνάκι εμποδίζει την εξέλιξη προς την ελευθερία ! Δεν θες να είσαι ελεύθερο αρνάκι και δεν θες γιατί φοβάσαι τόσο γαμημένα πολύ! Θες να ζήσεις έστω και αν αυτό που ζεις είναι μια κόλαση. Έχεις τόσο πολύ συνδεθεί με τον φόβο που ξέχασες οτι η ζωή δεν είναι ένα σπίτι , ένα αμάξι και μια πιστωτική. Δεν είναι ένα μόνιμο προσκύνημα στα μεγαλύτερα αρνάκια . Δεν είναι καν η γνώση σου για τον κόσμο , ζωή είναι να είσαι ελεύθερο , να μπορείς να δεις στα μάτια τον κακό το λύκο , να μπορείς να κάνεις έρωτα σαν να είναι η τελευταία σου φορά , να ανασαίνεις όπως ανασαίνει η γη, να προσφέρεις χαρά , να δέχεσαι αγάπη !
Είναι άδικο αρνάκι μου να είσαι χεσμένο από τον φόβο και ταυτόχρονα να δηλώνεις λιοντάρι , έτσι σε παρεξηγούν τα άλλα αρνάκια και μυρίζουν πιο πολύ αυτή την μπόχα του φόβου.
Ξέρεις αρνάκι όταν έρθει η αναπόφευκτη ώρα που θα δεις τον τσοπάνη να σε στριμώχνει στην στρούγκα δεν θα σκέφτεσαι τον θάνατο άλλα όλα όσα δεν τόλμησες να πράξεις για να ζήσεις ελεύθερα!
Ξέρεις αρνάκι είναι αλήθεια ότι ο τσοπάνης που και που σφάζει τους μπροστιν ους σου, είναι αλήθεια ότι δεν θες να το δεχτείς το απορρίπτεις ως μη γεγονός!!
Περιμένεις πολλά χρόνια τώρα αρνάκι , πολλές γενιές πριν από εσένα βρέθηκαν σε αυτή την θέση , ένα μεγάλο μυστικό είναι ότι τελικά όλες οι προηγούμενες γενιές έφθασαν στον τσοπάνη στριμωγμένες στην στρούγκα! Όλοι οι συγγενείς σου έφθασαν εκεί ενώ είχαν πράξη όλα τα πρωτόκολλα σωστά...και αυτοί φοβόντουσαν και αυτοί έσκυβαν κεφάλι...ακολουθούσαν όλους τους κανόνες , όλα τα αναγκαία μονοπάτια του μη , όχι απαγορεύεται...έκαναν πράγματι τα πάντα καλά όπως είχαν εκπαιδευτεί άλλα το τέλος ήταν πάντα το ίδιο ..ο τσοπάνης τα στρίμωξε στην στρούγκα!! Δεν θέλω να στεναχωρηθείς με αυτό το μυστικό που σου είπα άλλα είναι η αλήθεια ο τσοπάνης δεν θυμώνει μαζί με σένα η με κάποια άλλα προβατάκια από το κοπάδι απλά είναι η εξέλιξη σου ..είσαι φοβισμενο για να πας αναγκαστικά προς τα εκεί ..προς την στρούγκα!!

Ξερής προβατάκι όλα όσα σου έχουν μάθει είναι για να μπορέσεις να μπεις πιο εύκολα μέσα σε αυτό το στενό δρομάκι που περιμένει ο κύριος με την κόκκινη ποδιά!! Προβατάκι νομίζω ότι φέτος αυτός ο κύριος θα έρθει πιο γρήγορα και όχι το πασχα , θέλω την βοήθεια σου λοιπόν, θέλω να σταματήσεις να βοσκάς, να σταματήσεις να δίνεις το γάλα σου , να σταματήσεις να βελαζεις , να σταματήσεις να εργαζεσε , να σταματήσεις να δίνεις ...θέλω από εσένα να σπάσεις σαν γρανάζι μέσα στην μηχανή και θέλω να το κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται!!
Θέλω να σηκώσεις τα μάτια ψηλά και να νοιώσεις ασύγκριτος , αδέσμευτος , θέλω να μπορέσεις λίγο πριν τον τσοπάνη να κοιταξης τον κακάο τον λύκο και να του δειξης τα αρχίδια σου!!! Θέλω να κάνεις έρωτα σαν την τελευταία σου φορά, να νοιώσεις το αίσθημα του ηρωισμού και της θυσίας, θέλω να ανατριχιάσεις ολόκληρος από το άδικο που έκαναν τόσα χρόνια σε όλο το κοπάδι , θέλω να διψάσεις για ζωή πράγμα που σημαίνει να διψάσεις τώρα για εκδίκηση , θέλω σταθείς για λίγο και να γειωθείς με την μάνα σου την γη , να κατανόησης ότι δεν θα σου λείψει πότε τίποτα ότι όλα είναι εν καλοστημένο παραμύθι για να είσαι μόνιμα σε φόβο!

Τι λες μπορείς ? Μπορείς για λίγο έστω και στα ψέματα να υποδυθείς το άφοβο αρνί? μπορείς έστω για λίγο να δείξεις ότι κατάλαβες ? ότι αποδείχθηκες τον ρόλο σου και τώρα διεκδικείς? Τουλάχιστον αν το κάνεις όταν έρθει η στιγμή θα ξέρεις ότι έκανες όλα όσα η φύση σου μπορούσε να κάνει ...και ξέρεις κάτι αρνάκι ? αν κάνεις όλα όσα μπορούσε η φύση να κάνει θα πεθάνεις σαν ένας ελεύθερος αετός !!! Που θα έχει προλάβει αν δει όλα τα τοπία του κόσμου..που θα έχει πετάξει ελεύθερα και ευτυχισμένα στο μακρινότερο ταξίδι της γης . Στο ταξίδι της ελευθερίας του ανθρώπινου είδους !! Τι λες πετάμε μαζί?

STRANGER

Και κατι αλλο................ υπαρχει και μια ενοτητα-μιτος στο νεοφορουμ του φιλου Lestat για τα ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.

viewtopic.php?f=204&t=7584&p=71478#p71478

Και παλι καλη-μερα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 9:49 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παράθεση:

ΕΛΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ-ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!

ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ!ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΟΥ!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Συνημμένα:
ETE.jpg
ETE.jpg [ 49.86 KiB | 3782 προβολές ]

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 11:00 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

manos69, μη δίνεις σημασία στον γραφικό μοναστεράκια (κάθε φόρουμ έχει το δικό του, όπως κάθε χωριό έχει το δικό του τρελό), ούτε χρειάζεται να δικαιολογείς τις δημοσιεύσεις σου επειδή αυτός άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει από το να βάζει μονάστερα εδώ και στο κάπιταλ.

Ο καθένας έχει το δικό του χόμπι...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 1:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΜΑΝΟ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ .ΚΑΙΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΑΣΤΕΡΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΟΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ :!: :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 1:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κουίζ: Σε ποιον παρουσιαστή πρότειναν μηνιαία αμοιβή 3.500 ευρώ για εκπομπή που πέρσι κόστιζε 80.000 ευρώ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΤΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΥΑΡΙ :!: :!: ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 7:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αξικε και Muradeen................... δεν με πειραζει το μοναστερωμα καθ αυτου........ αλλα θα μου αρεσε να μαθω που διαφωνει ο αλλος με το μηνυμα..... και ποιος. :idea:

Ειμαι 2.5 και χρονια στο νεοφορουμ και μολις τωρα ειδα-καταλαβα οτι μπορεις να ψηφιζει καποιος και χωρις συνδεση.... και να ξαναψηφιζει με συνδεση.

Πατωντας το ενα αστερι να δω τι σημαινει (κακιζων,πονηρο,προσβλητικο) στο προτελευταιο μυνημα του Αξικου.......... το πηρε σαν μοναστερο.
Κοιταω κατω και βλεπω Google [Bot] εεε λεω καποιος μπηκε με αποκρυψη θα ετυχε να ψηφισε και ηταν συμπτωση
Ξαναμπαινω να δω τι εχετε πει γιατι εγραφα στο wordpand παταω στο μηνυμα του muradeen να δω την εξηγηση των αλλων αστεριων ........... βλεπω παλι μοναστερο.
Τα επαιξα.Κοιταω παλι κατω Google [Bot]........ ρε λεω παλι συμπτωση :?:
Παω στο διαγραμμα του Χρηστου (που δεν αστερωνω διαγραμματα γιατι δεν τα καταλαβαινω) πενταστερωνω .... και βγαινει.Παλι τα επαιξα.Κοιταω κατω.....
παλι τα ιδια.Ρε λεω κατι δεν παει καλα.Παω σε ενα δικο μου μηνυμα πισω....... χωρις αστερωμα ........ κανω το ιδιο τα παιρνει.............. :roll:

ΟΛΑ αυτα χωρις συνδεση.

Κανω συνδεση .........................παω παταω στον muradeen πενταστερωμα .......το παιρνει.
Δεν μου λεει οτι δεν μπορει να αλλαξει η αξιολογηση. τα ξαναπαιζω
Παω στον Αξικο κανω το ιδιο................ τα ιδια :idea: ......... ξαναπαταω στον μιταρχη πενταστερωμα τα ιδια ......... τα πηρε σαν δέυτερα

άλλα ηθελα να γραψω άλλα εγραψα τεσπα.....

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :idea:

ΠΡΟΣ ADMIN

Το συστημα ψηφου εχει προβλημα ......... (ή αν εγω τωρα το πηρα χαμπαρι.)
Καλο θα ηταν να φαινεται το νικ που ψηφιζει............. για να ξερουμε με ποιους συμφωνουμε και ποιους οχι........ γιατι ολοι το θεωρουμε σημαντικο .
Με αυτο τον τροπο θα μαθουμε και τους μοναστεριστες κατ εξακολουθηση... :idea:
Ειναι σπαστικο......
Για κοιταξε το......... :idea: ....... και αν βρεις χρονο ...δωσε μια απαντηση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 7:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παμε στα του ΧΑΑ .......... που δεν δειχνουν καλα. :!:

Eτοιμάζονται για τα χειρότερα: Νομοσχέδιο για την διάσωση των καταθέσεων από πτωχευμένες τράπεζες!

Tη δημιουργία ενδιάμεσης Τράπεζας (bridge bank) για την προστασία των καταθετών σε τράπεζες που πτωχεύουν αλλά και αυξημένες εποπτικές αρμοδιότητες στην Τράπεζα της Ελλάδος προβλέπει το Νομοσχέδιο που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος. Ο νέος νόμος παρέχει τη δυνατότητα στην Τράπεζα της Ελλάδος να ζητά ακόμη και προληπτικά από κάποια τράπεζα που εμφανίζει πρόβλημα στα κεφάλαια της να προχωρήσει άμεσα σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με προνομιούχες μετοχές και εκπόνηση σχεδίου εξυγίανσης.

Επίσης, η ΤτΕ θα μπορεί υπό προϋποθέσεις να διορίζει επίτροπο σε κάποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα αν διαπιστώσει, παραβιάζει κανονισμούς για προβλέψεις ή κεφαλαιακή επάρκεια ή απλώς δεν μπορεί να φέρει σε πέρας από μόνη της τα απαραίτητα μέτρα εξυγίανσης.

Η Τράπεζα της Ελλάδος θα μπορεί να υποχρεώσει μια τράπεζα μεταβιβάσει περιουσιακά στοιχεία σε άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο για όσο καιρό ορίσει, ενώ ορίζονται οι προϋποθέσεις βάσει των οποίων η ΤτΕ μπορεί να λάβει μέτρα εξυγίανσης με σκοπό τη διατήρηση της εμπιστοσύνης του κοινού.

Όσον αφορά στο θεσμό της μεταβατικής τράπεζας (bridge bank) προβλέπεται ότι μία τράπεζα πριν τεθεί σε διαδικασία πτώχευσης θα μπορεί να μεταβιβάζει υγιή περιουσιακά στοιχεία (κυρίως καταθέσεις αλλά και δάνεια) σε ένα άλλο εταιρικό μόρφωμα. Στόχος της bridge bank θα είναι η πώληση των υγιών τμημάτων της τράπεζας από την οποία προέρχεται για την κάλυψη των απαιτήσεων του προβληματικού τμήματος της τράπεζας.

Η τράπεζα στην οποία θα μεταβιβάζεται το υγιές κομμάτι των επενδύσεων και των δανείων της «παλιάς» τράπεζας θα μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και να έχει γι' αυτό πιστοποίηση από την Τράπεζα της Ελλάδος έστω και αν δεν πληροί απολύτως τους κανονισμούς σύστασης και λειτουργίας ενός πλήρους τραπεζικού ιδρύματος.

Η νέα αυτή τράπεζα με κρατική εποπτεία θα διαχειριστεί το ενεργητικό και το παθητικό της Τράπεζας η οποία βρίσκεται υπό πτώχευση έτσι ώστε να μην προκληθεί «χάος» το οποίο φέρει σε επισφαλή θέση τους καταθέτες και αντιστρόφως σε πλεονεκτική τους δανειολήπτες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 7:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ενα τελευταιο............. που με εχει βαλει σε πολλες σκεψεις. :!: :?: :idea:

Ο εχθρός είναι πιο κοντά απο οτι νομίζουμε...

http://www.youtube.com/watch?v=KGaZVZVD ... r_embedded

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 03, 2011 7:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

MANO XΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...ME KAMIA ΠANAΓIA...!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΦOΣ HACKER???

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1004, 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 400 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: