neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 11:09 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Cerberus έγραψε:
sala έγραψα ξεκάθαρα για τιμές στόχους μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2012. Αλήθεια λές να κάνει η Alpha την αύξηση έδώ κάτω?

FILE CERBERUS Η ALFA ΕΧΕΙ ΑΜΚ TON OKTΩBΡH....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 11:33 am 
Χωρίς σύνδεση

Σύνολο κεφαλαιοποίησης XAA

32.052.177.168
http://www.reporter.gr/tools/market-outlook

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 11:34 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

-7,3% το ΑΕΠ, 16% η ανεργία τον Ιούνιο από 11,6% πέρυσι... η αποτυχία της κυβέρνησης σε όλο της το μεγαλείο. Κι ακόμα έχουν μείνει στις εξαγγελίες μέτρων που τα έχουνε εξαγγείλει και στο παρελθόν. Προφανώς δε θέλουν να τα εφαρμόσουν, προφανώς δεν θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ.

Ευρώ = μειώσεις και απολύσεις στους Δ/Υ = δυσαρέσκεια = απώλεια εξουσίας για τους νυν κρατικοδίαιτους των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ κλπ.

Δραχμή = αυξήσεις και χρήμα στους Δ/Υ = ευτυχισμένοι Δ/Υ = διατήρηση εξουσίας για τους παραπάνω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 11:53 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ίδιον του φασίστα-ηλιθίου είναι να μην παραδέχεται το λάθος του...!!! ;) ;) ;) ;) ;)

«Δεν φοβάμαι να πω αυτό που θέλω και οι χθεσινές μου παρεμβάσεις είναι η απόδειξη»

Επανήλθε σήμερα, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος επιμένοντας στη δήλωση του για τους δημοσίους υπαλλήλους και τονίζοντας ότι δεν φοβάται να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

«Δεν πιστεύω ότι κανείς μέσα σε αυτή την αίθουσα αμφιβάλλει ότι εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους ή τουλάχιστον προσπαθώ. Δεν φοβάμαι να πω αυτό που θέλω και οι χθεσινές μου παρεμβάσεις είναι η απόδειξη. Η πραγματικότητα πρέπει να κατατίθεται, ώστε τα μέτρα που λαμβάνονται μετά να είναι συνάρτηση της πραγματικότητας κι όχι αοριστολογιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος με αφορμή επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Περλεπέ- Σηφουνάκη για την ψυχική υγεία. :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 12:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

ο Λοβέρδος είπε ότι «στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο άμα είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι σε πεθαίνουν σε 15 μέρες» και πως «ότι έγινε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του εμφυλίου αντιστράφηκε μετά την μεταπολίτευση».
:)
Οι δηλώσεις Λοβέρδου έχουν στόχο και δεν είναι καθόλου τυχαίες.
Το πασοκ ή τουλάχιστον η ηγεσία του , δεν τα πάει καλά με την αριστερά . Στόχος του είναι ο επηρεασμός τμήματος της Κεντρο-δεξιάς.
λέτε ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 12:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγώ σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το πνεύμα των δηλώσεων Λοβέρδου, ότι δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των Δ/Υ έχει επαναπαυτεί στην "ισοβιότητά" της σε βάρος του υπολοίπου λαού. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία, η δημόσια ασφάλεια κλπ όπου οι μισθοί είναι φυσιολογικοί, αλλά σε κάτι εξωφρενικά πάρτι μισθών που λαμβάνουν χώρα σε ΕΡΤ, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, Βουλή, κάτι μυστηριώδεις Επιτροπές και Ανεξάρτητες Αρχές κλπ κλπ.

Θα ήθελα ωστόσο να κάνει και την αυτοκριτική για λογαριασμό του κόμματός του. Για παράδειγμα, ποιος ήταν αυτός που διόρισε τη συντριπτική πλειοψηφία των αργόσχολων που "δουλεύουν" σήμερα στο δημόσιο τομέα; Τους περίφημους διορισμούς με ένα απλό "υπηρεσιακό σημείωμα" τους έχει ξεχάσει; Το ότι δίνονταν σε ημέτερους μαϊμού συντάξεις;

Και την γενικότερη εμπέδωση στον Έλληνα της νοοτροπίας "κάτσε να βολευτώ στο Δημόσιο αδερφέ και μετά να αράξω" την αποδίδω 100% στις πολιτικές ΠΑΣΟΚ.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 12:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

viewtopic.php?f=204&t=7657

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 1:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
Cerberus έγραψε:
sala έγραψα ξεκάθαρα για τιμές στόχους μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2012. Αλήθεια λές να κάνει η Alpha την αύξηση έδώ κάτω?

FILE CERBERUS Η ALFA ΕΧΕΙ ΑΜΚ TON OKTΩBΡH....

Λές? ΑΜΚ τον Οκτώβριο (σε σημερινές τιμές?????????).

Σαν να λέμε ότι θα την αγοράσουν οι Καταριανοί (εδώ γελάμε).

Για να δούμε λοιπόν τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 1:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΛΕΩΤΣΑΚΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΡΑ....ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ....

ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΗΡΕΣ ΘΑΡΡΟΣ....ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ??

ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 500-550...ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ....

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕI:XΡEOKOΠΙΑ ΤΩΝ ''ΟΙΚΩΝ'',CREDIT EVENT,ΑΜΚ & EKΛΟΓΟΛΟΓΙΑ...
ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 6Η ΔΟΣΗ & ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΗΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ PSI....

ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

OΣΟ ΓΙΑ ΤΑ +30% & +22% ΤΗΣ ΕΤΕ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:MAKΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 08, 2011 1:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Γλυκιά μου Σάρα , μήν επιμένεις έχει δίκιο ο Χάρης, ο Σωκράτης το είπε (στο είχα γράψει και παλαιότερα σε ένα π.μ., άν θυμάσαι, για κάτι που μιλούσαμε), όσο για τον Σόλωνα νομοθέτης ισχυρός, πολύ γνωστός για την σεισάχθεια ......κλπ.κλπ
........................................................................................................................................................................................................

Kαλησπερα στους Μαριδεους!

@ Iωαννα

Η ΣΑΡΑ αν και "Φιλοξενουμενη" γνωριζει πολυ καλα και την ιστορια μας,την κουλτουρα μας, και την
φιλοσοφια μας, τωρα εαν κατι την διεφυγε εεε ...

Ευχαριστω για την επισημανση!!!

Φιλικα
xaris pall

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: