neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 9:15 am 
Χωρίς σύνδεση

Κε Δάντη σχολιάστε μου τα δύο παρακάτω
1. Η χτεσινή δημοπρασία των ελληνικών ομολόγων τελικά απέτυχε. Λόγω αλλαγών τελευταία στιγμή στην παροχή των collaterals των ομολόγων τελικά το κράτος δεν μπόρεσε να εισπράξει τον στόχο και στράφηκε στις μη ανταγωνιστικές προσφορές. Κοινώς χτες ηταν η πρωτη ημέρα, που δημοπρασια βραχυχρόνιων ελληνικών ομολόγων απέτυχε. Αυτά τα χρήματα προορίζονταν καθ όσον γνωρίζω για την μισθοδοσία τομέων του δημοσίου τομέα για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Τι σημαίνει πρακτικά αυτο?
2. Οπως όλοι ξέρουμε εδω και πολυ καιρό και μετα τις 21 Ιουλίου έχει αποφασισθεί το roll over ελληνικων ομολόγων που λήγουν τα επόμενα 10 ετη με αντίστοιχα 30ετιας με εγγύηση EFSF. Με απόφαση γενικης συνέλευσης ΑΔΕΔΥ και του προεδρίου του Ταμείου των Δημοσίων Υπαλλήλων, αποφάσισε το ταμείο να ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ROLL OVER των ομολόγων, προφασιζόμενο κούρεμα 21% και να πάει να εισπράξει μέσα στο έτος.
Μιλάμε για 10 περίπου δις.
Απόφαση ακατανόητη για εμένα και τον λογικό κόσμο.
1. Οταν θα πάει να εισπράξει ουτως η αλλως το ταμείο των Δημοσίων Υπαλλήλων δεν θα πάρει ουτε καν το αρχικό κεφάλαιο
2. Πρόκειται για αποθεματικά και εποπτικά κεφάλαια τα οποία το ταμείο εξασφαλίζει από το ΙΚΑ παρακαλώ.

Και ετσι τιθεται το ερώτημα?
Γιατί το κάνει αυτό, κηφήνες η ηγεσία του Ταμείου σας? Μηπως η χώρα οδηγήτε επίτηδες στην χρεοκωπία? Το επίσημο αιτιολογικό ξέρετε ποιο ηταν παρακαλώ? Οτι επειδη η χώρα θα κυρήξει σταση πληρωμών, κοινώς όλοι εσείς απο 1 Οκτώβρη δεν θα παρετε μία, το ταμείο πρέπει να προστατευθει....

Μήπως τελεικά κύριε δάντη η συντεχνία των ηλιθίων κάνει την τελευταία της αντεπιθεση να σταματήσει οποιαδήποτε προσπάθεια προοδου σε αυτο τον τόπο?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 10:28 am 
Χωρίς σύνδεση

Δάντης έγραψε:
Που ναναι τωρα κατι εργατοπατέρες που ζουν για την επανασταση ?

Δηλαδή συμφωνούμε. Πρέπει να πέσουν τα κεφάλια. Και επαναλαμβάνω, όποιος δεν κάνει τη δουλειά του πρέπει να πάρει πόδι μαζί με τα κεφάλια. Αλλά πρωτίστως τα κεφάλια.

Όσον αφορά τον συνδικαλισμό, θα ήθελα να κάνα κι εδώ τις παρατηρήσεις μου. Διαφωνώ κάθετα με την δαιμονοποίηση. Θέλω να πω, για ποιόν ακριβώς λόγο δεν πρέπει να υπάρχει; Καταργήσαμε τα δικαιώματα του εργαζόμενου και δεν το ξέρω; Δεν μπορεί κύριοι να δαιμονοποιούμε λέξεις και ιδέες επειδή βρέθηκαν κάποια λαμόγια και τις λέρωσαν με τις πράξεις τους. Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να δαιμονοποιήσουμε τον ιδιωτικό τομέα γιατί... είδατε τη λίστα...

Με συγχωρείτε αλλά εγώ αυτό που βλέπω, ως εξωτερικός παρατηρητής γιατί Δ/Υ δεν είμαι ούτε Ι/Υ, είναι ότι κυνηγάμε τους πάντες και το σύστημα μαζί ενώ φταίνε συγκεκριμένα πρόσωπα. Το έχω ξαναπεί ότι αυτή τη λογική την χρησιμοποιεί όποιος ακόμη πιστεύει ότι ο Στάλιν ήταν πραγματικά κομουνιστής, ο Χίτλερ εθνοσοσιαλιστής, ο Μπερλουσκόνι κεντροδεξιός πρωθυπουργός και οι εξόριστοι πήγαιναν διακοπές. Σιγά μη μου πείτε σε λίγο ότι ο Τσίπρας είναι πολιτικός, η Παπαρήγα έχει άποψη και ότι ο Καραμανλής ήταν εθνάρχης. Χαλαρώστε ρε παιδιά. Να δούμε πώς έχουν τα πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουμε υπόψιν μας το "ότι δηλώσεις, είσαι". Έχω αγανακτήσει με αυτό το σκεπτικό. Δεν είμαι κανένας ιδεολόγος της δεκάρας αλλά δεν μπορώ και να βλέπω να εξεφτελίζεται μια ολόκληρη ιδέα στο βωμό του αφανισμού συγκεκριμένων προσώπων οι οποίοι κατέστρεψαν όλο το σύστημα.

Και συμφωνούμε κ.Δάντη. Ένας από τους πρώτους ο οποίος απολύει νέα παιδιά που θέλησαν να μπουν στο συνδικαλιστικό σώμα είναι ο ζουγκλάκιας. Ο μέγας κομουνιστής :lol: :lol: :lol: ο οποίος είναι μονίμως στο ΟΦΟΑ. Ωραίος ιδιωτικός τομέας. Και αυτός ο άνθρωπος προοδεύει. Και δε νομίζω ότι είναι δημόσιος υπάλληλος.

Υ.Γ. Πάντως θεωρώ μεγάλη ηττοπάθεια και παθολογική διαστροφή να αισθάνεται κάποιος ότι χρειάζεται "μουσταφά κεμάλ" πάνω από το κεφάλι του για να δουλέψει. Αν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει στο σημείο να αναγνωρίζουμε μόνο τα δύο άκρα. Ή το λαμογιλίκι του σημερινού Δ.Τ ή το κάτεργο του Ι.Τ. Νομίζω ότι υπάρχει χρυσή τομή. Γι αυτό είπα ότι πρέπει να πέσουν κεφάλια.

Και μια ερώτηση : Δηλαδή εσένα ρε Πάνο, αν σε είχαν στη θέση του ελεγκτή ή του υπουργού ή τελοσπάντων ήσουν ο υπεύθυνος για μια κατάσταση, θα υπέγραφες ασύδοτα; Δε θα έλεγες κάποια στιγμή "φέρε τα χαρτιά να τα ελέγξω". Είναι δυνατόν να έρχομαι εγώ, που είμαι ο γραμματέας σου, να σου λέω "κύριε διευθυντά, έχουμε 1000 ευρώ έξοδα για καφέ σήμερα" κι εσύ να υπογράφεις να πληρωθούν; Δεν θα ήθελες να ξέρεις για ποιόν ακριβώς λόγο πληρώνεις αυτά τα λεφτά; Μόνο "αυτός που ξέρω εγώ" είναι "μαλάκας" και έκατσε και έψαχνε για ποιόν λόγο ήρθε στην υπηρεσία του 83 ευρώ νερό ενώ το νερό το είχαν μόνο για να πίνουν και για την τουαλέττα; Οι υπόλοιποι τίποτα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 10:42 am 
Χωρίς σύνδεση

Φουφουτε πέραν απο πλάκας, να μιλήσουμε λίγο σοβαρά πια...
Καταρχήν μια προσωπική ερώτηση, έχεις ποτέ ανακατευτει έστω και με σπόντα με συνδικαλ(η)στές?
Το έχω βιώσει φίλε μου, στο πετσι μου. Με εχουν απειλησει προσωπικά, όντας εκπρόσωπος εργαζομένων ιδιωτικης εταιριας.

Επειτα συμφωνω σε οποιον δεν κάνει τη δουλειά του να πάρει ποδι.

Τώρα για ελεγκτικούς μηχανισμούς, απέλυσε τους μισούς εφοριακούς, πάρε μανατζερ απο ιδιωτικο τομέα που θα μετράει αποτελέσματα, δώσε βασικό μισθό στον Κρατικό Υπάλληλο ελεγκτη 6.000 ευρω και προστάτεψέ τον... Και μετά να δούμε πως αλλάζει το παιχνίδι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 11:58 am 
Χωρίς σύνδεση

Άντε πάλι με τον Λεστατ.

Διαβάζεις τι γράφω ρε φίλε; Ειλικρινά, κοιτάζω αυτά που γράφεις και νομίζω ότι μιλάω με εξωγήινο.

Παράθεση:
Δηλαδή συμφωνούμε. Πρέπει να πέσουν τα κεφάλια. Και επαναλαμβάνω, όποιος δεν κάνει τη δουλειά του πρέπει να πάρει πόδι μαζί με τα κεφάλια. Αλλά πρωτίστως τα κεφάλια.

Δεν είναι αυτοί οι συνδικαλιστές τα κεφάλια; Και μη νομίζεις ότι μόνο εσύ ως εκπρόσωπος εργαζομένων ιδιωτικής εταιρίας δέχεσαι απειλές. Και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που δουλεύουν δέχονται απειλές. Έχω άπειρα παραδείγματα. Αλλά αν ο "πάνω από όλους" είναι εντάξει, τότε όλα είναι εντάξει. Συμφωνούμε ότι έχει χάσει τα δικαιώματα το αφεντικό αλλά όταν απειλείται ο εργαζόμενος τότε έχει χάσει τα δικαιώματά του και ο ίδιος ο εργαζόμενος. Και όταν αυτοί που απειλούν είναι αυτοί οι "συνδικαλιστές", δηλαδή τα κεφάλια, αυτοί πρέπει να φύγουν. Είναι ότι πιο λογικό. Όμως όταν 1 συνδικαλιστής είναι απατεώνας δεν σημαίνει ότι αυτομάτως ο συνδικαλισμός είναι απάτη. Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι επειδή οι ορκωτοί είναι απατεώνες, η λογιστική είναι απατή. Έλεος. Δεν είναι φιλοσοφική η κουβέντα. Είναι πραγματικά γεγονότα. Δεν είναι δυνατόν να ισχυριζόμαστε ότι επειδή ένας καθηγητής κάνει ιδιαίτερα, πρέπει να καταργήσουμε το σχολείο. Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι επειδή ένας στο ΙΚΑ δε δουλεύει, θα καταργήσουμε την ασφάλιση. Να βρεθεί ο ένας, να βρεθεί και ο μπάρμπας του και να γίνουν καπνός. Αλλά όχι να καταστρέψουμε τους θεσμούς.

Και για να μη νομίζεις ότι εγώ είμαι με το μέρος του δημόσιου κάφρου να σου πω και ότι λόγω του ότι μεγάλωσα σε σπίτι με δύο δημόσιους υπάλληλους έχω άπειρα παραδείγματα. Και δεν είναι προς τιμήν μου αλλά εγώ, ως μικρός και άμυαλος τότε, ήρθα και σε ρήξη με το σπίτι μου κάποια στιγμή γιατί δεν καταλάβαινα για ποιόν λόγο όλοι έκαναν ιδιαίτερα και το δικό μου σπίτι έκανε μπαχτσέ. Δεν καταλάβαινα γιατί όλοι οι συνάδελφοι του πατέρα μου είχαν από δυο εξοχικά στη θάλασσα και ο πατέρας μου έκανε σπίτι στη θάλασσα μόλις βγήκε στη σύνταξη με ότι είχε μαζέψει στα τόσα χρόνια για να έχουμε εμείς μια επένδυση, η οποία τώρα, ενώ είναι το μόνο νόμιμο κτίσμα σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων και χάνει και την αξία του. Και είμαι κι εγώ θυμωμένος. Και είμαι κι εγώ σε εκείνη την κατηγορία που δεν μπορεί να καταγγείλει γιατί θα του κάψουν το σπίτι, το αυτοκίνητο και άλλα πολλά. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι ναι μεν αυτοί που θα το κάψουν θα είναι εργαζόμενοι, δε αυτοί που θα αποφασίσουν ότι πρέπει να καεί είναι οι "από πάνω" τους. Είναι σωστό έχει γηπεδοποιηθεί ο συνδικαλισμός ο οποίος πρωτογενώς θα έπρεπε να υπερασπίζεται δικαιώματα και όχι ασυδοσία. Αλλά δε φταίει ο συνδικαλισμός. Φταίνε τα κεφάλια. Γι αυτό πρέπει να πέσουν. Για να το λιανίσουμε, δεν φταίνε οι πιτσιρικάδες που πηγαίνουν στο Βόλο και καίνε τα πάντα. Φταίνε οι αρχιμάστορες της κερκίδας που τα παίρνουν από την ομάδα για να φανατίζουν τους πιτσιρικάδες οι οποίοι πιστεύουν στη φανέλα και δεν έχουν ιδέα από το πώς πάει το οικονομικό όφελος.

Και για να μην μου πεις ότι θεωρώ τους πιτσιρικάδες χαζούς που δεν καταλαβαίνουν, τσάκω και αυτό. Εδώ ρε 10.000.000 Έλληνες κοιμήθηκαν και πίστεψαν στη φανέλα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ και συνεχίζουν να είναι πρόβατα. Έχουνε μάθει όρους όπως CDS, σπρεντ κτλ που δεν ήξεραν καν τί είναι πριν δύο χρόνια. Πιστεύεις ότι δεν μπορείς να βάλεις στο κεφάλι ενός πιτσιρικά-εργαζόμενου το ότι αν κάψει και σπάσει είναι προς το συμφέρον του; Γι αυτό πρέπει να πέσουν κεφάλια αλλά όχι θεσμοί. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να καταργήσουμε το κοινοβούλιο γιατί το 90% όσων είναι εκεί μέσα τα παίρνουν. Περισσότερο; Με την ίδια λογική θα πρέπει να αφανίσουμε τις ΗΠΑ γιατί οι στρατιώτες τους σκοτώνουν όποιον τύχει για το πετρέλαιο. Περισσότερο; Με την ίδια λογική θα πρέπει να καταστρέψουμε τη γη γιατί ο άνθρωπος στο μεγαλύτερο ποσοστό του καταστρέφει τη φύση ευσυνείδητα και ασυνείδητα. Κι έτσι έφτασα ξανά στο ανέκδοτο που έγραψα πριν μερικές μέρες. Πάνε καμιά 10ρια σελίδες πίσω να το δεις. Είναι αυτό που λέει αυτός σε αυτήν, "θα μου το δώσεις ή πρέπει να καταστρέψω το σύμπαν;".

Αν πιστεύεις ότι ένα τέτοιο μοντέλο θα προχωρούσε, τότε δεν έχω να σου πω τίποτα. Πάντως αυτό το μοντέλο είναι η φωτοτυπία του μοντέλου της Αμερικής προ του 60 με τους μαύρους το οποίο απέτυχε παταγωδώς, όχι γιατί πήραν στο τέλος τα δικαιώματα οι μαύροι αλλά γιατί με το που τα πήραν τα δικαιώματα άλλαξε όλο το οικονομικό ασσέτ. Ο σκλάβος δουλεύει μέχρι κάποια στιγμή φίλε. Μετά κάνει την επανάστασή του. Αν είναι όμως εργαζόμενος με δικαιώματα και ξέρει ότι όσο ΔΟΥΛΕΥΕΙ (όχι τον κόσμο) ανεβαίνει τότε θα βάλει το κεφάλι κάτω μέχρι του σημείου στο οποίο ο ίδιος ικανοποιείται. Δεν είμαι αναρχοκομούνι αλλά σε κάποια πράγματα έχουν δίκιο. Το έχω ξαναπεί, αυτοί εκεί στη Μαριναλέντα με έχουν εντυπωσιάσει. Ζουν την απόλυτη δημοκρατία και όταν μιλάνε για ανάπτυξη εννοούν το σύνολο του πλυθησμού. Όχι τον εξυπνάκια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 12:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Και γιατί πρέπει πρώτα να βάλω ιδιώτες ελεγκτές και μετά να πληρώσω και 6.000 τους δημόσιους; Και ποιός μου λέει ότι ο ιδιωτικός ελεγκτής δε θα τα πάρει για να δώσει ψεύτικα στοιχεία; Και ξέρεις τι επιπλέον παίζει; Ο ιδιώτης ελεγκτής δε ρισκάρει τη θέση του και τη δουλειά του. Και να τον τσακώσουν...έχει κι αλλού περτικαλιές που κάνουν περτικάλια. Αν όμως τον έχω εκεί και ξέρει ότι αν τον τσακώσω θα χάσει τη δουλειά του, θα πρέπει να επιστρέψει τα κλεψιμέικα και με αυτό το CV δεν πρόκειται να βρει δουλειά ούτε στον άγιο Πέτρο, να δεις τι κάλα που συμμορφώνεται. Ρίχτου και την ευθύνη και την ποινή, να δεις πως στρώνει χαρακτήρα. Δε θέλει πολλούς. Έναν θέλει. Κόψε τον κώλο σε έναν, να δεις πώς στρώνουν χαρακτήρα οι άλλοι. Όχι να ξεκινάει έλεγχος από το υπουργείο και να το ξέρουν μια βδομάδα πιο μπροστά ότι έρχεται έλεγχος. Να έρχεται ο έλεγχος ξαφνικά και να είναι από άλλη πόλη, άλλο νομό, αν θέλεις(μιας και μιλάμε για ΕΕ) άλλη χώρα. Ξέρεις τι καλά που θα λειτουργούν όλα; Στην εντέλεια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 12:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εντάξει φιλαράκο, εκτός από άσχετος είσαι και απίστευτος παπαρολογος και εχεις και μυαλο 20χρονου... Σταματώ να μιλώ μαζί σου γιατί αρχίζουν και με πιανουν ζαλάδες, ειλικρινά.
Συνεχίζεις και γραφεις ακαταλαβίστικα πράγματα, ειλικρινα που το ενα αναιρεί το αλλο, σα να κυνηγάς την ουρά σου ενα πράγμα.
Δεν γυρνας στα πρόβατα ή όπου τελος πάντων ειναι να γυρισεις, να τελειώνουμε? Γιατι αν δεν το κανεις επίτηδες μαλλον εισαι για να κοιταχτεις πουθενά
Σορυ Πανο που απαντησα και εγω, αντε τα λεμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 3:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

@lestat και λοιποι...εγω γιατι πρεπει να διαβαζω ολο το κατεβατο αχρηστων εντασεων ? Εχεις αλλα θεματα ανοιχτα και μπορεις να προκαλεσεις εκει το καφενειο ...εχω αδικο ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 3:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

Edo einai Panos dantis section . Anoikste diki sas enotita. Eiste kourastikoi.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 4:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

Συγνώμη. Έχετε δίκιο. Παρεκτραπήκαμε.

Ζητώ μια ταπεινή συγνώμη και από τον κύριο Δάντη.

Υ.Γ. Υπόσχομαι να βάλω τα δυνατότερά μου να μην επαναληφθεί.

Υ.Γ.2 Το καταλάβαμε, ίσως λίγο ετεροχρονισμένα, και πήγαμε αλλού. Ας είναι αυτή η πρώτη δίκαια απόλυση :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 09, 2011 8:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

εχουν αυξηθει οι φωνες για σταση πληρωμων και χρεοκοπία σε Ελλαδα και εξωτερικό. Οι δε αναφορές του Λεστατ γιά την σταση του Ταμείου ειναι φανερό πως χειροτερεύουν το προβλημα, και θεωρω πως γινεται απο ασχετοσύνη , αλλα εχω την εντυπωση πως τιποτε δεν τελειωσε και θα μπουν στο ρολλοβερ..
Οι συγκρισεις με την Αργεντινη ειναι αστειες, δεν εχουμε σχεση με αυτήν, αφου ειμαστε πατεντα μοναδικη ενω οι συνθηκες ειναι διαφορετικές οπως και το οικονομικο περιβάλλον.
Ομως θεωρω πως θα εχουμε μια μερική σταση πληρωμων για να ηρεμησουν οι εσωτερικές εριδες και να χαλαρωσουν οι διεκδικήσεις απο τον χρεοκοπημενο εργοδοτη(ελληνικο κρατος).
ειναι το υστατο οπλο την υστατη στιγμη.
να τονισω εδω πως η ιστορια που τρεχει, δηλαδή η κατασταση στην χωρα μας και ποιον δρομο θα διαλεξουμε, ειναι σκηνικο πολεμου.
Απωλειες θα υπάρξουν , πολλές. Το θεμα ειναι αν θα επιβιωσουμε και ποια στρατηγική ειναι η καλυτερη. Οτι και να γινει , οι απωλειες θαναι πολυ μεγαλες σε κοινωνικο και οικονομικο επιπεδο. Οι οικονομικες ανισοτητες θα μεγαλώσουν πολυ, ενα 10% του πληθυσμού θα γινει πλουσιοτερο επειδή συνολικά το βιοτικο επίπεδο θα πεσει 30-50% απο αυτο του 2008. Η ανεργία θα περάσει το 25% και ο ΙΤ θα διαλυθεί σχεδον. Αυτο θα γινει ειτε με δραχμή ειτε με ευρώ ειτε με..γεν. Το θεμα ειναι αν το παρασιτικο μοντελο παραγωγής παρασιτικου κεφαλαιου και παρασιτικού ΔΥ θα διαλυθει .Αν δεν, θα χρειαστούμε 1 γενιά για να δούμε φώς.

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: