neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 11, 2011 9:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

θα ηθελα να μας πειτε σε περιπτωση κρατικοποιησης της ετε, τι παθαινουμε εμεις οι παλαιοι μετοχοι. ευχαριστω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 11, 2011 10:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ok,ταχουν παρει ολοι με τον Μπεννυ..
Οι ανθρωποι εκαναν εναν εκβιασμο που δεν περασε στους Τροικανούς και αρχισαν οι πιέσεις απο ΕΕ , οτι αν δεν κανετε ακριβώς οτι συμφωνησαμε δεν εχει 6 δοση (= σταση πληρωμων) και εχετε 10 μερες καιρό. Ετσι λοιπον βγηκε ο Μπεν και ειπε τα μετρα που θα οφειλε να ειχε παρει η κυβέρνηση. Αλλα με την υφεση στο 6% εχουμε αποκλίσεις στα εσοδα. Ετσι λειπουν ακομα 2 δις που πρέπει να μαζευτούν.
Οποτε επρεπε να βρεθει ενα μετρο αμεσης αναγκης, δηλ να δωσει κας και μαλιστα σε μερικούς μηνες και να μην εξαρταται απο τους εφοριακούς άμεσα/ Ετσι βρεθηκε η ακινητη περιουσία...Την δεδομένη χρονικη στιγμη ειναι το καλυτερο δυνατο, και επιπλέον ξαναχώνει τους εχοντες ακινητα..Την αποψη μου για το μαυρο χρημα την ξερετε..το 80% παει ακινητα και το 20% Ελβετία.Αν ηθελε να δει το αληθινο ποθεν εσχες , η εξεταση ΕΝΑ - ΕΝΑ στα ακινητα ειναι η πιο σωστη.Τωρα ομως στο παρα μισο, τι κανει? Οτι επρεπε να ειχε κανει πριν 2 χρόνια..
Παιδια οι φοροι αντικαθιστουν τις απολυσεις στο Δημόσιο..
Δεν νομιζω οι ΗΠΑ να ακολουθησουν τον DAX..MAllon to antitheto..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 11, 2011 10:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

Την δεδομένη χρονικη στιγμη ειναι το καλυτερο δυνατο, και επιπλέον ξαναχώνει τους εχοντες ακινητα..Την αποψη μου για το μαυρο χρημα την ξερετε..το 80% παει ακινητα και το 20% Ελβετία.

Δρ Δάντη άριστη η τοποθέτησή σας όπως πάντα.
καλή εβδομάδα από αύριο φίλοι/ες
:)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 11, 2011 10:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Για τα Τεχνικα να δω αυριο τα προγραμματα και να τα ξαναπουμε..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 1:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ,προσωπικά, δεν τα έχω πάρει με τον Μπένυ. Μια διαπίστωση έκανα και μάλλον βγαίνει αληθινή όσο περνάν οι ώρες.

Από την άλλη, όχι για να κάνω τον εξυπνάκια, γιατί ούτε εγώ ήξερα τί είναι τα CDS πριν 3-4 χρόνια... Όμως δε νομίζω ότι είναι προς τιμήν ενός πρωθυπουργού, ο οποίος :

1. Σπούδασε οικονομικά
2. Είπε ότι ξέρει ότι λεφτά υπάρχουν
3. Έγινε πρωθυπουργός και έβαλε, κατά τα λεγόμενά του... τους καλύτερους οικονομολόγους στην κυβέρνηση
4. Έχει άποψη για το πώς θα σώσει την "πατρίδα"
5. Λέει ότι έχει σχέδιο, για να σώσει την "ως άνω" Ελλάδα......

σε ερώτηση δημοσιογράφου ο οποίος του αναφέρει ότι κυκλοφορούν πληροφορίες και υπόνοιες ότι η οικογένειά του είναι κάτοχος για ποσό που αγγίζει τα 22δις... να απαντάει

"Εγώ πριν δύο χρόνια, ούτε καν ήξερα τι είναι τα CDS".

Έλα ρε Γιώργο, πες την αλήθεια, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ, έτσι; Σίγουρα χαβαλέ μας κάνεις. Ήθελες να μας κάνεις να χαμογελάσουμε μετά την εξαγγελία του χαρατσιού, εεεε;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 1:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

SP500 & DOW πραγματικά άψογη συμπεριφορά κ. Δάντη.
Και η διόρθωση που κάνουν, είναι χρηματιστηριακή υγεία κι' επιβάλλεται να γίνεται.
RSI & MACD σε ικανοποιητικά επίπεδα όπως και οι ΚΜΟ 50-200 έχουν απόκλιση ΜΟΝΟ 40 μονάδων.

Αυτόν που έχει πάρει και σηκώσει είναι ο DAX.
ΚΜΟ10-25-50-200 όλοι χάλια και οι ΚΜΟ 50-200 έχουν απόκλιση 700 μονάδων.
RSI χάλια ο MACD πιο χάλια και δείχνει ότι ετοιμάζεται για μεγάλη κωλοτούμπα.
Εγώ προσωπικά μόλις έσπασε τα 5310 τον έχω καρασορτάρει και τον περιμένω στα 4550 ± 25

Το θέμα είναι ότι επειδή είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης, (κακά τα ψέματα)
μη συμπαρασύρει και όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαικούς δείκτες στη κόλαση.

Με εκτίμηση
Eminent

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 1:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παρέμβαση για να συμφωνήσω και να κατανοήσω το εξής...
Οκ εγω ειμαι οικονομολόγος, έχω ένα χ πτυχίο κλπ κλπ ο άλλος γιατρός, ο αλλος γεωπόνος και πάει λέγοντας.

Εσυ που κυβερνάς, έχεις σπουδάσει στα καλύτερα κολλέγια του κόσμου, με προσβάσεις σε τεχνολογία και απόψεις που δεν έχει κανένας απο εμάς.
Και λες "σας έφερα χρήματα"? τη στιγμη που φορολογείς αγρίως τα πάντα? Τη στιγμη που τα χρήματα αυτά πάνε να καλύψουν τις λαμογιές και τα λάθη του ίδιου συστήματος που υπηρετείς εσύ, οι πολιτικοί σου αντίπαλοι και παλιότερα ο πατέρας σου? Μας λες ηλιθίους δηλαδή και μας το χτυπας στα μούτρα?

και κάτι άλλο
Ο Βενιζελος προσπαθει να ανάγει σε πολιτικό ένα θέμα το οποίο δεν είναι πολιτικο, είναι οικονομικό. Και δε νομίζω ότι εχει και την εξυπνάδα να διαγνώσει, ότι από την στιγμή που οι εταίροι μας αντε και του κάνουν το χατήρι και πουν ότι το θέμα είναι πολιτικό, τότε θα ζητήσουν να αναλάβουν και αυτοί πια- ΠΟΛΙΤΙΚΑ- την οργάνωση της χώρας.

Επικίνδυνες ατροποι, δρομοι δυσδιάβατοι, γιατί ναι μεν το πρόβλημα ειναι οικονομικό, οι αιτίες του ομως ειναι βαθυτατα πολιτικές...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 2:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

Κέ Δάντη αυτη τη στιγμη τα spread στις 2100 μονάδες βάσης με έντονη τη φημολογία ότι επίσημα εντός της εβδομάδας πάμε σε στάση πληρωμών σε μισθους και συντάξεις ΔΥ, χωρίς να θέλω να γινομαι κασσάνδριος ή υπερβολικός υπάρχει τέτοια περίπτωση της στιγμη που μιλάμε?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 2:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

τα cd's αυτη τη στιγμη στις 6100 μονάδες και συγεκριμένα στις +3400 πάνω απο τα επίπεδα βάσης. γιατι?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 7:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα , μεσα σ ολα ηρθε και το ατυχημα ...για αγορες ας μην πουμε τιποτα , το μαχαιρι πεφτει και ειναι δικοπο κι ακονισμενο για να σκιζει τριχα ...
Στα δημοσ/κα τωρα , μιλαμε για ξεκαθαρη ομολογια αποτυχιας που ισοδυναμει με παραιτηση που ομως αν γινει θα φερει καταστροφη , αρα ...αρα παλι πληρωνε βλακα κατοχε ακινητου για ανικανοτητες αλλων.
Και αυτοι οι αλλοι ειναι πια ενα μεγαλο κομματι μας που οχυρωμενο πισω απο γραφεια/κατακτησεις/κεκτημενα/κλειστα/διαφθορα/φοβιες/αριστερα τσιτατα κλπ ...τι κανει ? πολεμαει καθε προσπαθεια να λειτουργησει το μπ...λο και να ερθει σε λογ/μο η διαχ/ση ωστε να μην εχει συνεχως αναγκη απο νεα μετρα λογω αποτυχιας των ηδη εξαγγελθεντων και μη (η κακως) εφαρμοσθεντων...
...ετσι και η υγεια και η εισπραξη εσοδων και η παιδεια κλπ κλπ βαινουν ολισθαινουσες και αμεσα θα την πληρωνουν τα χαμηλα εισοδηματα.
Δεν ξερω αν ηταν αδικο το νεο τελος αλλα σιγουρα ειναι δυσβαστακτο για μεγαλο κομματι που δεν ξερει απο που να κοψει για να το δωσει ...αν μιλαμε παλι για τριπλα στην τροικα για να κερδισει μια δοση ...κλαψτε μας:δε θα υπαρξει επομενη , αν πειστουν οτι τους δουλευουμε.
Δεν αναφερομαι στο τσογλανι "γερμανο" υποικ , αυτος μαλλον αναπληρωσε το σοιμπλε σε συνεντευξεις γιατι παρακουραστηκε , δε βαζει γλωσσα μεσα εδω και δυο χρονια.
Η συγκρουση που περιμενετε με συντεχνιες δεν γινεται ουτε στο εσχατο σημειο , δυστυχως λοιπον η αχρηστια του βλακογαπ ειναι πασιφανης και εκτος συνορων , τι μας εμεινε ? ο Θεος της Ελλαδος ισως ???

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: