neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 6:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ωραίοι οι ταξιτζήδες. Να δείξουμε λέει στη Μέρκελ ποιός κουμαντάρει σε αυτόν τον τόπο.

Ωραίος και ο Άδωνις. Ο Καρατζαφύρερ λέει είναι στο πλευρό των ταξιτζήδων και των φορτηγατζήδων.

Ωραία και η Μερκελ. Μετά από δύο μέρες μ....ς βγήκε και είπε ότι αποκλείει την χρεωκοπία. (Στα ποντιακά τον χορό αυτό τον λέμε εμπρ'οπίς. Μπροσταπίσω δηλαδή.)

Ωραίος και ο Μπερλουσκόνι. Πήγε να ζητήσει από τους κινέζους να αγοράσουν ομόλογα.(Εμάς μας το απαγόρευσαν ή δε θυμάμαι καλά;)

Ωραίος και ο Λοβέρδος. Μας είπε πρωί πρωί ότι θαύμασε την ανάπτυξη στο Αζερμπαιτζαν όσον αφορά το εθνικό σύστημα υγείας.

Ωραία και η Τρόικα. Της είχε προταθεί να μπει ο φόρος στα ακίνητα ήδη από την αρχή αλλά δεν θέλησαν λέει one step solution.

Μήπως η ΕΕ κατέρρευσε; Μήπως οι αναρχοκομούνες έχουν δίκιο; Μήπως ο Καζάκης έχει δίκιο όταν μιλάει για perpetual debt;

Παρακαλώ κ.Δάντη απαντήστε μου γιατί θα σαλτάρω. Όλα δείχνουν ότι οι αναρχοκομουνιστές (που και κατά τη δική μου γνώμη είναι της πλάκας στην Ελλάδα) είχαν τελικά δίκιο. Αυτά που έχουν ακουστεί από επίσημα χείλη από το πρωί είναι εξωφρενικά. Ακούς εκεί δεν ήθελαν one step solution. Αυτό έχει τρελλές πολιτικές ευθύνες. Αυτό είναι για εκτελεστικό απόσπασμα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 6:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ξανάωραίος ο ταξιτζής. Τον ρώτησε ο δημοσιογράφος -γιατί τον κυνηγάτε αυτόν; -Γιατί ήρθε να κάνει επεισόδια -Δεν είναι ιδιοκτήτης Ταξί; Όχι.

Μετά από λίγο.

Λέει ο ταρίφας στο δημοσιγράφο. - Αυτός εκεί ταξιτζής ήταν. - Α. -Αυτά που λέμε όμως να μην τα λες. -Εντάξει. -Κατάλαβες ρε;.-Ναι

Δηλαδή προβοκάτσια μπροστά στην κάμερα. Και δεν πήρε και χαμπάρι ο Ομάρ Ταρίφ ότι ο δημοσιογράφος ήταν ακόμη live.

Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.....ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 6:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

χαχα..οντως αυτα που ακουμε ειναι τρελα.
Φουφουτε ακου πως εχει με την Τροικα. Δεν θελουν μετρα που δεν ειναι μονιμα. Δηλαδη θελουν περιορισμο των δαπανων και οχι νεους φορους, αλλα ειπαμε η σοσιαλ κυβερνηση κανει οτι και οι σοσιαλ παντου..αυξανει τους φορους..και καλα κανει οταν εχει γκολντεν τσογλανια απεναντι της, αλλα εδω κατι γκολντεν τραπεζο αυτο ειχαμε που τωρα χρωστανε σε ολους..και αλλους φορους???
Ο καρατζ λεει σαχλαμαρες..μονο στο θεμα των μεταναστων το επιασε σωστα ..στα αλλα λεει την μια μ..μετα την αλλη. Οι ταξι ειναι για φυλακη και η Μερκελ ταχει χασει.
Σημειο κλειδι ο Γκαιτνερ...Ο καζακης λεει οτι λεει και η παλαιοκομμουνιστικη αριστερα..Για μενα αριστερα σβαρη ειναι η Α.Σ. μονο και περοτι διαφωνω μονο εκει δινω βαση και επιχειρηματολογω. Για το Καζακη ταχουμε πει..Η ΕΕ δεν θα καταρευσει γιατι τοτε το συστημα θα μπει σε απιστευτη κριση διεθνώς..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 7:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σωστό αυτό με τα μόνιμα μέτρα αλλά συνεχίζει να μην δικαιολογεί το εξής. Από ότι έχει ειπωθεί, η Ελλάδα έχει υπό φορολόγιση κάτι σαν 1-1,5 δις τμ χτισμένα. Αυτά είναι επίσημα από ότι ξέρω, στοιχεία της ΔΕΗ της ίδιας. Αν έβαζε εξαρχής έναν βαρβάτο φόρο στα ακίνητα χωρίς να βάλει τους άλλους ενδιάμεσους φόρους αλλού οι οποίοι είναι παρομοίως προσωρινοι (το πόσο προσωρινοί είναι δεν είναι αποδεδειγμένο αλλά λέμε τώρα εμείς) θα είχε με το μέσο όρο που δηλώνει ο Μπένυ, δηλαδή τα 4ευρώ/τμ κάτι σαν 4-6 δις στο παντελόνι. Με αυτά θα μπορούσε άνετα να πάρει μια τεράστια ανάσα για το 2011 και για το 2012 και στο μεταξύ να κάνει μια πιο ήπια προσαρμογή σε άλλα νέα μέτρα. Αυτό μου κάνει εντύπωση. Φοβάται η τρόικα μην επαναπαυθεί η κυβέρνηση; Μου θυμίζει δημοτικό σχολείο. Άσε που ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ δε νομίζω να έχουν ελπίδες επανόδου στην κυβέρνηση για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια. Άρα δεν έχει και να χάσει. Γι αυτό λέω ότι κάτι δεν κολλάει.

Πάντως αν έχεις χρόνο βάλε την αναμετάδοση από το zougla radio και θα χαμογελάσει το χειλάκι σου πραγματικά. Έχω ακούσει όλα τα τελευταία ανέκδοτα. Θα κάνω new section με ανέκδοτα νομίζω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 7:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ενα πραγμα δεν μπορω να δεχτω...μεχρι και ο Ομπαμα ταχει παρει και στέλνει τον Γκαιτνερ στην ΕΕ. Απειλειται το συστημα ολοκληρο ΕΞΑΙΤΙΑΣ της καλυψης απο τους πολιτικούς των συντεχνιών και των ΔΕΚΟ ...δηλαδή εχουμε και λεμε..

400 χιλ ατομα κρατουν ομηρους 11 εκ Ελληνες και απειλουν 7 δις..

Σε συνθηκες πολεμου πεφτει ατομικη , καθαριζεις με τις 400 ...α, και με τους μονιμως σαχλαμαριζοντες ακροαριστερους και ακροδεξιούς, και σωνεις τους υπολοιπους και το συστημα. Εδω παμε να αλλαξουμε την λογικη του πολέμου...ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ???

οι δε συντεχνιες τωρα που το θεμα τους εγινε διεθνικο, θεωρούν οτι θα την γλυτώσουν???????????????????
οι δε ταξιτζηδες αμα δεν ηρεμησουν υπάρχει λυση..πορτοκαλι φορμιτσες και Γκουνταναμο ..θα κανουν και διαιτα αναγκαστικη μια και ειναι 200 κιλα ο καθενας οι περισσότεροι..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 7:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΚΥΡΙΕ ΔΑΝΤΗ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 7:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

φιλε ΣΤΑΥΡΟ7 αν η κατασταση ηταν αποκλειστικα εξαρτωμενη απο εμας θα ελεγα πως το παιχνιδι ειναι χαμενο, αφου πολλοι δεν εχουν συνειδητοποιησει τι διακυβευεται ..
υπαρχει ομως η πιθανοτητα να εμπλακει ο διεθνής παραγοντας για προφανεις λογους , ειτε αυτός ειναι οι ΗΠΑ ειτε η ΕΕ ειτε καποιος αλλος. ΑΝ πραγματι γινει αυτο τοτε δεν θα φυγουμε απο την Ευρωζώνη , αφου εχουν ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ να επιβαλουν την αποψη τους στους ανατολικολαγνους της χωρας ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 7:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

φιλε ΣΤΑΥΡΟ7 αν η κατασταση ηταν αποκλειστικα εξαρτωμενη απο εμας θα ελεγα πως το παιχνιδι ειναι χαμενο, αφου πολλοι δεν εχουν συνειδητοποιησει τι διακυβευεται ..
υπαρχει ομως η πιθανοτητα να εμπλακει ο διεθνής παραγοντας για προφανεις λογους , ειτε αυτός ειναι οι ΗΠΑ ειτε η ΕΕ ειτε καποιος αλλος. ΑΝ πραγματι γινει αυτο τοτε δεν θα φυγουμε απο την Ευρωζώνη , αφου εχουν ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ να επιβαλουν την αποψη τους στους ανατολικολαγνους της χωρας ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 8:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 2&catid=13

κοιτατε ρε παιδια τι λενε τα ατομα

θα δημευθουν οι καταθεσεις,αλλα οσοι εχουν δανεια θα πληρωνουν

ρε ξυλο που θελετε,και μετα παλι ξυλο.
οτι του ρθει του καθενος στην κουτρα λεει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 13, 2011 8:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

εντάξει ρε ααδαα. Θα τα πληρώσουμε. Λεφτά Υπάρχουν. Πώς κάνεις έτσι; :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: