neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 615, 616, 617, 618, 619, 620, 621 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 9:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

XarisPall έγραψε:

Οι τραπεζες πιστευω μας κρυβουν σκελετους που οι μικρομετοχοι δεν γνωριζουν καν...

Γι'αυτο θα προχωρησουν σε ΑΜΚ για να καλυψουν ενα μερος "Σκελετων" δηλαδη εμεις
οι μικροι θα κληθουμε να πληρωσουμε το μαρμαρο με τον οβολο μας...

Ήδη η ΑΤΕ έχει κάνει σημαντική ζημιά στους μικρομετόχους της με 2 απανωτές αυξήσεις κεφαλαίου! Μήπως θα ήταν καλύτερο αντί να περιμένουμε μοιρολατρικά τη σφαγή μας, να πουλήσουμε τις τράπεζες που τυχόν έχουμε και τα χρήματα να τα τοποθετήσουμε σε άλλες εταιρείες; Ή μήπως ρισκάρουμε να χάσουμε κάποιο ενδεχόμενο ριμπάουντ; (το οποίο κλασικά γίνεται όποτε τυχαίνει να έχω πουλήσει... :roll: )

Όταν πρωτοαγόρασα ΕΤΕ πριν μερικούς μήνες, ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτήν και τα ΕΛΠΕ. Τελικά προτίμησα ΕΤΕ, το έχω μετανιώσει πικρά. :(

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 10:12 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

xaaos@

Aγαπητε μου φιλε, ειμαι και εγω κατοχος ΕΤΕ ΕΥΡΩΒ και μου ειναι πολυ δυσκολο να σκεφθω,
οτι θα πρεπει να βαλω εγω ξενα το χερι στην τζεπη και να πληρωσω αμαρτιες για να μην πω
κατι αλλο...>

Ισoς απο την αλλη εβδομαδα να τις δωσω ολες και να παρω (εχω θεση) ΜΙΓ τουλαχιστoν αυτη
δεν θα κανει ΑΜΚ,βεβαια θα κανει river split .

H MIG ειναι ενα χαρτι που σιγουρα δεν εχει δικαιωση τους μικροεπενδυτες...αλλα ο Βγενοπουλος
ειναι απροβλεπτος η του βαθους η του υψους πιος ξερει...θεωρω οτι η μετοχη ειναι παμφθηνη στα
σημερινα επιπεδα,και το καλο ειναι οτι εχει σημμετοχες σε ολο το φασμα της αγορας,και αυτο ειναι
παρα πολυ σημαντικο για το τσουναμι που ερχετε τουλαχιστον για τα επομενα 10 χρονια...

Αυτη ειναι μια δικη μου σκεψη,και δεν σημαινει οτι ειναι και η ορθη...

Καλο Σ/Κ

φιλικα
χaris pall
.......................................................................................................................................................>
" H doyleia toy filosofoy einai na bohuhsei ton synomilhth
na paragei thn alhueia,na thn anakalycei apo mesa toy"

SVKRATHS

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 12:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Χωρίς σχόλια...Παραθέτω από άλλον "ιστότοπο" την "κραυγή" αγανάκτησης μιας συναδέλφου,την οποία δε γνωρίζω, αλλά συμφωνώ 100%...!

Εγώ, μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων, της Σοφίας Λαμπίκη Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε ότι «το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων, που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».(από τον Τύπο)
Είμαι μία εκ των διαρκώς καθυβριζόμενων Δημοσίων Υπαλλήλων.
Υπηρετώ την Εκπαίδευση 12 χρόνια. Έχω αξιολογηθεί πολλάκις από τους μαθητές μου, τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους μου, τις τοπικές κοινωνίες, όπου δούλεψα, ως τουλάχιστον επαρκής.
Δεν είναι δική μου ευθύνη που το Κράτος είναι ανίκανο, ως αμιγώς κομματικός μηχανισμός που είναι, να θέσει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και μάλιστα αδικούμαι απ΄ αυτήν τη πρακτική.
Έζησα και δούλεψα 4 χρόνια στα Ψαρά που ο υπουργός αγνοεί κατά που πέφτουν.
Έχω δουλέψει πριν το Δημόσιο 16 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα όπου και σε όλες τις εργασίες που έκανα αξιολογήθηκα θετικά.
Πληρώνω κανονικά τους φόρους μου 30 χρόνια, δεν χρηματοδοτήθηκα ως ΜΚΟ, δεν έλαβα κρατική επιδότηση κανενός τύπου όταν έρρεε το χρήμα, δεν πήρα δωράκι από υποβρύχιο ούτε αντάλλαξα λίμνη με τη Μονή Βατοπεδίου.
Έχω εργαστεί σε ΟΛΕΣ τις δουλειές από που πέρασα ,εκτός ωραρίου και πέραν αμοιβής, όταν υπήρξε ανάγκη (στο Δημόσιο δεν είχα ούτε καν την ηθική επιβράβευση).
Δεν έχω κάνει στη θητεία μου στο Δημόσιο ούτε μία ώρα αμειβόμενου ιδιαίτερου μαθήματος σε μαθητή.
Μού έχουν γίνει τους τελευταίους 20 μήνες, 5 περικοπές οριζόντιου τύπου στις αμοιβές μου που ως εκπαιδευτικού είναι οι χαμηλότερες στο Δημόσιο και αυτή τη στιγμή είναι χαμηλότερες του αντίστοιχου συναδέλφου σε ιδιωτικό σχολείο.
Λοιδορούμαι συστηματικά από ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο, ζουν πάμπλουτα και λένε ότι "δεν γουστάρουν να με πληρώνουν πια".
Ο μόνιμος χαρακτηρισμός που μου αποδίδεται είναι "κοπρίτης".
Με το νέο μισθολόγιο θα φτάσω στα όρια της εξαθλίωσης και με την εργασιακή εφεδρεία δεν μου επιτρέπεται καν να απολυθώ απευθείας, να πάρω την αποζημίωση μου καθώς και ό,τι έχω αποδώσει για το εφάπαξ μου και να φτιάξω μια δουλειά δική μου έξω, στην αγορά.
Σήμερα ο Λοβέρδος συλλήβδην με έβαλε στους αποδιοπομπαίους τράγους που ευθύνονται για τα πάντα σ΄ αυτή τη χώρα..
Ο κος υπουργός δεν έχει αξιολογηθεί ποτέ στην Ελλάδα για το έργο το δικό του και των κυβερνήσεων του κόμματός του που διέλυσαν τη χώρα (παρακαλώ να μην μου φέρετε ως επιχείρημα ότι αξιολογείται δια της ανά τετραετίας ψήφου διότι θα καγχάσω)
Κε υπουργέ είμαι σίγουρη ότι εάν τα μέλη των κυβερνήσεων σας έδιναν στον ΑΣΕΠ η πλειονότης ούτε κλητήρες δεν θα διοριζόσασταν.
Όμως , 20 μήνες τώρα, σας αξιολογεί η τρόικα, ο δικός σας ΑΣΕΠ, και σας έχει αξιολογήσει ως άχρηστους αλλά σας διατηρεί στην εξουσία ως βολικούς και ταπεινούς υπαλλήλους.
Αγαπητέ υπουργέ που πάσχετε από σύνδρομο αδικημένου καλλιτέχνη μελοδραματικής ταινίας, θα σας έπρεπε μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και αστική αγωγή για αποζημίωση αλλά οι φοβερές συνδικαλιστικές μας ενώσεις δεν διαθέτουν μήτε τμήμα νομικής υποστήριξης, αφού χρόνια τώρα αποτελούν το αριστερό σας χέρι.
Σας παραδίδω στη χλεύη των σκεπτόμενων ανθρώπων και των έντιμων εργαζόμενων γνωρίζοντας ότι όλοι οι μικροαστοί νοικοκυραίοι θα επικροτήσουν με ζητωκραυγές τις ισοπεδωτικές επικοινωνιακές τακτικές.
Θα σας έλεγα : Ντροπή σας, αλλά η έννοια της ντροπής προϋποθέτει την ύπαρξη Αρχών και Συνείδησης που ως φαίνεται δεν διαθέτετε.
Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω τους δραματικούς λίβελους σας-άξιους δευτεροκλασσάτου ηθοποιού- και θα σας αναμένω όταν θα έχει παρέλθει η Εξουσία απ΄τα χέρια σας και θα φτάσει η ώρα της αληθινής λαϊκής αξιολόγησής σας.
Σοφία Λαμπίκη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 3:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα υφίσταται ακόμη τις συνέπειες της κρίσης του 2007

Νέες ανησυχίες για το χρηματοοικονομικό σύστημα των ΗΠΑ έχει προκαλέσει η κατάθεση αγωγής από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Στεγαστικής Χρηματοδότησης (FHFA) κατά διάφορων μεγάλων τραπεζών για παραπλανητική παρουσίαση των στοιχείων των στεγαστικών δανείων, κατά τη διάρκεια της στεγαστικής φούσκας.

Μεταξύ των ιδρυμάτων που περιλαμβάνονται στην αγωγή είναι η Bank of America, η JP Morgan, η Goldman Sachs και η Deutsche Bank.

Η ιστορία είναι γνωστή. Τα τραπεζικά ιδρύματα παρείχαν στεγαστικά δάνεια σε αγοραστές ακινήτων, οι οποίοι δεν είχαν το εισόδημα για να τα εξυπηρετήσουν. Στη συνέχεια τα δάνεια αυτά τιτλοποιήθηκαν σε ομόλογα και διατέθηκαν σε επενδυτές με υψηλές βαθμολογίες πιστοληπτικής αξιολόγησης, μέσα από τα κανάλια τραπεζικών ιδρυμάτων, όπως η Fannie Mae και η Freddie Mac.

Με τον τρόπο αυτό οι δύο μεγάλοι δημόσιοι στεγαστικοί οργανισμοί των ΗΠΑ έχασαν περισσότερα από 30 δις δολλάρια από τις αγορές τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων, όταν το 2008 ξέσπασε η ‘φούσκα’ των ακινήτων. Οι ζημιές αυτές καλύφθηκαν κατά το μεγαλύτερο μέρος με χρήματα των φορολογουμένων.

Οι τράπεζες κατηγορούνται τώρα ότι δεν έκαναν τον απαιτούμενο έλεγχο ποιότητας των στεγαστικών δανείων που επιβάλλεται από την αμερικανική νομοθεσία και αγνόησαν τις ενδείξεις ότι είχαν παραποιηθεί τα εισοδήματα των κατόχων των στεγαστικών δανείων.

Η Bank of America είναι μια από τις τράπεζες που πλήττεται άμεσα από τα παραπάνω, λόγω της σημαντικής έκθεσής της σε επισφαλή δάνεια. Ήδη τον περασμένο Ιούνιο αναγκάστηκε να προχωρήσει σε νέο συμβιβασμό 8,5 δισ. δολλαρίων με τις Fannie Mae και Freddie Mac για τα προβληματικά στεγαστικά δάνεια που είχε πουλήσει στις κρατικές εταιρείες, μέσω της θυγατρικής της Countrywide Financial, κατά την κορύφωση της φούσκας της αμερικανικής αγοράς κατοικίας, το 2008. Σημειώνεται ότι η Bankof America αγόρασε την Countrywide Financialτο 2008, εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Τα επίμαχα δάνεια, που έχουν πλέον αθετηθεί οριστικά, είχαν συναφθεί με λανθασμένα στοιχεία για το εισόδημα των δανειοληπτών και την αξία των σπιτιών τους.

Οι δύο κρατικές εταιρείες απαίτησαν την επαναγορά τους από την Bank of America, η οποία αρνήθηκε αρχικά. Τον Ιανουάριο του 2011 ωστόσο, προχώρησε στον πρώτο συμβιβασμό 2,6 δισ. δολλαρίων. Με τον νέο συμβιβασμό καλύπτει σχεδόν στο σύνολό τους τις απαιτήσεις των Fannie Mae και Freddie Mac, οι οποίες ανέρχονται σε 12,9 δισ. δολλάρια, συνολικά.

Η Bank of Americaόμως αντιμετωπίζει αγωγές και από άλλους οργανισμούς. Η πιο πρόσφατη προέρχεται από την αμερικανική Bancorp, η οποία ζητά την επαναγορά δανείων που της πουλήθηκαν από την Countrywide Financialτο 2005. Τα δάνεια αυτά ξεπερνούν τα 4000 (!) και είχαν αρχική αξία 1,75 δις δολλάρια.

Στις 8 Αυγούστου, η American InternationalGroup μήνυσε επίσης την Bank of America για εξαπάτηση του ασφαλιστικού κολοσσού, πουλώντας του ενυπόθηκα δάνεια και αξιώνει αποζημίωση 10 δις δολλαρίων.

Τα παραπάνω γεγονότα ενέτειναν τις ανησυχίες για τη δυνατότητα της τράπεζας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, καθώς έχει ήδη πληρώσει σχεδόν 12 δις δολλάρια κατά τη διάρκεια του έτους σε παρόμοιες υποθέσεις.

Ήδη η τράπεζα έχει ανακοινώσει ότι θα προβεί σε 3500 απολύσεις έως τα τέλη Σεπτέμβρη, αποσκοπώντας στον περιορισμό των ζημιών και στην ενίσχυση της κεφαλαιακής επάρκειάς της. Επιπλέον, αποφάσισε να πουλήσει περισσότερο από το μισό της τοποθέτησής της στην κινέζικη εταιρεία China Construction Bank Corp, έναντι 8,3 δισ. δολλαρίων, σε μια προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της κεφαλαιακής της επάρκειας.

Έχοντας απωλέσει κεφαλαιοποίηση περίπου 65 δισ. δολλαρίων από τις αρχές του έτους, δηλαδή περίπου το ένα δεύτερο της αξίας της, η τράπεζα αντιμετωπίζεται ήδη ως μια δυνητική νέα Lehman Brothers.

Δείτε εδώ τη διαφοροποίηση στην πορεία της μετοχής της τράπεζας το προηγούμενο διάστημα, σε σχέση με την υπόλοιπη χρηματαγορά, που προμήνυσε για την δύσκολη κατάσταση που θα αντιμετώπιζε η τράπεζα, η οποία έγινε γνωστή αρκετά αργότερα.

http://www.ezmarket.gr/

οι τράπεζες βλάπτουν σοβαρά τους μικρομετόχους τους στην παρούσα περίοδο ασχέτως πιθανών διακυμάνσεων ..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 3:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

25 χρόνια πριν...Όλα είναι ίδια...!!!

http://www.aixmi.gr/index.php/tipota-de ... kati-allo/

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 4:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

χαιρετώ και εγω την παρεα. απο αυριο και μεχρι την παρασκευη φευγω για επιστρατος στις μαγευτηκες Σαππες της Κομοτηνης :roll: τρελα σκινακια :!: :!:
Δεν θα εχω καμια ενημερωση για ΧΑΑ και γενικοτερα για ολη την κατασταση. Λετε κατι δραματικο να συμβει και να το χασω ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 5:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα σε όλους και καλό ΣΒΚ

Νώε :arrow: στο καλό παιδί μου και να προσέχεις, όσο για το χαα μή στενοχωριέσαι, θα το προσέχεσουμε και για σένα ;)

Χρήστο
Χρόνια πολλά για την μάνα σου και τη κόρη σου

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 6:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλησπερα σε ολους :roll: ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 7:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καληνυχτώ όλους μαριδάκια...!!!Πάντα με αισιοδοξία...με εκλογές ή χωρίς...!!!

Κάποιος αγοράζει πανάκριβο και ολοκαίνουργιο τζιπ. Το βράδι το παρκάρει κάτω από το σπίτι του.
Περνάει πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, τού 'ρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16! Το πρωί ο τύπος τραβάει τα μαλλιά του. Παει στην αντιπροσωπεία, όπου δέχονται να του αλλάξουν το καπό, μια που δεν συμπλήρωσε ούτε μέρα που πήρε το αμάξι...Το ίδιο βράδι ξαναπερνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4 να αστράφτει πάλι, ξαναβγάζει το σουγιά και ξαναχαράζει στη λαμαρίνα =16. Το αλλο πρωί ο ιδιοκτήτης στα πρόθυρα εμφράγματος ξαναπάει στην αντιπροσωπεία.

-" Κοιτάξτε κύριε", του λένε εκεί, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παλιόπαιδα και το ίδιο πρόβλημα τό'χουν κι αλλοι ιδιοκτήτες τζιπ. Για να μην κάνετε συνέχεια αυτή τη δουλειά λοιπόν, εμείς έχουμε φτιάξει μια πατέντα, όπου κολλάμε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο πίσω καπό, το οποίο γράφει 4Χ4=16, με όμορφα καλλιτεχνικά γραμματα. Κι έτσι δεν έχουν πια τι να γράψουν και γλιτώνετε. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πολλά τζιπ με αυτό το κόλπο. Τι λέτε;

Τι να πει... βάζει το μεταλλικό πλαίσιο με 4Χ4=16 και επιστρέφει σπίτι.
Το βράδυ περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4=16 και προβληματίζεται. Ξύνει το κεφάλι για λίγο και τελικά βγάζει το σουγιά και χαράζει στο καπό ακριβώς από κάτω:

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 17, 2011 11:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μόνο ...βρισιές δεν άκουσε ο Βενιζέλος στο Ecofin

"Διώξτε τώρα όσους προσλάβατε πέρσι και φέτος!"

Απίστευτες, δραματικές εξελίξεις φέρνουν οι συνθήκες που αντιμετώπισε στην συνεδρίαση του Ecofin η ελληνική πλευρά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στην Βαρσοβία!

Η επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν πρωτοφανής - μέχρι ύβρεις ακούστηκαν για την Ελλάδα, μεταφέρεται χαρακτηριστικά - καθώς ούτε οι δανειστές ούτε οι εταίροι μας πιστεύουν ότι τα νέα μέτρα που λήφθηκαν μπορούν να αποδώσουν με βάση τους στόχους της κυβέρνησης.

"Είστε τελείως αναξιόπιστοι", "μας κοροϊδεύετε δύο χρόνια τώρα", "έχετε κάνει τους Έλληνες να μην πληρώνουν φόρους" και άλλα πολλά ήταν μερικά από τα πιο ...κομψά που άκουσε η ελληνική πλευρά στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Πλέον οξύς ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Τίμοθι Γκάιτνερ, ο οποίος ήδη από χτες ήταν απολύτως επικριτικός προς τους ηγέτες της ΕΕ για την έλλειψη αποφασιστικότητας καθώς και επιθετικός προς την Αθήνα. Ιδιάιτερα επιθετικός ήταν και ο Γερμανός ομόλογός του ο οποίος, όπως μετέδωσε από το πρωί το protothema.gr επισημαίνει, πλέον, σε όλους τους τόνους ότι η Ελλάδα δεν πετυχαίνει τους στόχους της.

Ουσιαστικά, το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα απορρίφθηκε και, προφανώς, είναι στον αέρα και το νέο δάνειο - συνολικά η απόφαση της 21ης Ιουλίου, για να το πούμε πιο απλά, αφού διαπιστώνεται και απροθυμία συμμετοχής των ιδιωτών στο rollover των ομολόγων.

Και, πλέον, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για νέα μέτρα που τίθενται επί τάπητος, με καθαρά εισπρακτική λογική: νέοι φόροι σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα...

Το, δε, κερασάκι της τόυρτας είναι το αίτημα των εταίρων μας για άμεσες απολύσεις στο Δημόσιο: "Διώξτε τώρα όσους προσλάβατε πέρσι και φέτος" ήταν μία επωδός περίπου ...μόνιμη στα χείλη των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών. Εξ ου και η έκτακτη αποψινή σύσκεψη στο υπ. Οικονομικών, εξ ου και η αυριανή συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής.
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=146209

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 615, 616, 617, 618, 619, 620, 621 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 110 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: