neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 18, 2011 6:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πάνοοοοοοο; :o :o :o Πάααααααααανο; :oops: :oops: :oops: Κρυφοπρασινοφρουρός Πάνο; :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 19, 2011 12:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα. Από ότι φαίνεται φτάσαμε σε αυτό που θεωρητικά θα ήταν πολυπόθητο για την οικονομία αλλά φτάσαμε τον λάθος τρόπο και φυσικά θα γίνει μακελειό. Αυτό που είχα κι εγώ πει ότι πρέπει να αποφευχθεί, έγινε. Ασύδοτες απολύσεις στο δημόσιο.

Δεν είναι αυτό όμως το θέμα μου.

Πώς μπορεί να συνδέεται το γεγονός ότι οι Τούρκοι απειλούν ευθέως την Κύπρο και ακόμη χειρότερα την Ελλάδα και στέλνουν πολεμικά πλοία να φέρνουν γυροβολιές στη γεώτρηση με την οικονομική κατάσταση;

Θέλω να πω, η δική μας οικονομική κατάσταση είναι καταστροφική ούτως ή άλλως. α συμφέροντα όμως στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι μόνο δικά μας. Ή καλύτερα, δικά μας δεν είναι ούτε στο 50%. Τα συμφέροντα εκεί είναι χωρών με οπλική και πολεμική ισχύ η οποία είναι αξεπέραστη. Εκτός του γεγονότος ότι η Ρωσσία περιμένει πώς και πώς την Τουρκία να κάνει φάουλ. Εϊναι δυνατόν ο Ερντογάν να μην το σκέφτεται αυτό; Τι μπορεί να παίζει από πίσω; Ούτως ή άλλως και σε πιθανή Ελληνική και συνεπώς ΕΕ οικονομική κατάρρευση τσάμπα θα τα εκμεταλλευτούν τα πετρέλαια και το αέριο σε σχέση με το τί προσφέρουν σε εμάς. Τι κέρδος μπορεί να αποκομίσει η Τουρκία από αυτό; Τσάμπα θα τα έπαιρναν οι άλλοι και τσάμπα θα τα πάρουν. Αλλά δεν πιστεύω κιόλας ότι μπορεί να είναι θέμα απλού τσαμπουκά. Κάτι έχω στην άκρη του μυαλού μου αλλά περιμένω απαντήσεις για να το συγκρίνω με αυτά που σκέφτομαι μιας και ως συνήθως, εγώ, πέφτω έξω ή μέσα πλαγιομετωπικά.

Αν παρθούν αυτά τα μέτρα και τα σηκώσει ο κοινωνικός ιστός, που δεν το βλέπω, δηλαδή αν δεν έχουμε παρατράγουδα, πότε πιστεύετε ότι θα δούμε μια σημαντική ανοδική αντίδραση; Δε μιλάω για τεχνικό μέρος. Μιλάω για μια αντίδραση η οποία θα έχει μέσα της καθαρά το αποτιμητικό στοιχείο. Δεν μπορεί η ΕΤΕ να αποτιμάται λιγότερο από τον Ολυμπιακό Βόλου. Άρα στα ίσα της πρέπει να έρθει. Πότε υπολογίζετε ότι θα γίνει αυτό;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 19, 2011 12:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητέ Φουφουτε...
ασυδωτες προσλήψεις έγιναν επι 30 χρόνια στην πλάτη των άλλων Ελλήνων.
Το σπίτι ηταν πετρόχτιστο και θέλει γκρέμισμα για να γίνει με θεμέλια.

Να σου θυμήσω οτι προσωπικά εμενα μου χρωστανε ΦΠΑ απο το 2006.
Δηλαδή κάνω εξαγωγές πληρωνω και ΦΠΑ ετσι για να μάθω τι κάνω/

Εγω βάζω ενα 3% και ο ΦΠΑ σημερα 13%. Τουτέστιν 10% μέσα.

Αντε κάνε εξαγωγές για να σωσεις την χωρα... Ειναι ολοι τους τρελλοί για τα σίδερα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 19, 2011 1:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

fufutos έγραψε:
Δεν μπορεί η ΕΤΕ να αποτιμάται λιγότερο από τον Ολυμπιακό Βόλου. Άρα στα ίσα της πρέπει να έρθει.

Βέβαια ο Ολυμπιακός Βόλου έπεσε στη Δ' Εθνική... σαν να λέμε, η ΕΤΕ θα οδηγηθεί στην κατηγορία... Ειδικών Χρηματιστηριακών Χαρακτηριστικών; Ξέρετε, αυτή με τις μετοχές που η τιμή τους είναι κάτω των 30 λεπτών.

Φυσικά κάνω χιούμορ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 19, 2011 1:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

Pakor

γιατί αγαπητέ ξεκινάς απο το '81.

Βαλε απο το 1974 και ξεκίνα με το ξήλωμα των εφοπλιστών... βλέπε Νιάρχο
Βάλε τον κ. "Ταξι με ανοιχτες της πόρτες" (Παπαληγούρα) που ξήλωσε Εμπορική, Ηρακλή γιατι ΔΕΝ του έδινε χρηματα για την προεκλογική του εκστρατεία ο κουνιάδος του Ανδρεάδης

Βάλε τον γάμο παρτουζα Μητσοτάκης-Φλωράκης-και τον έτερο παρατρεχάμενο

Βάλε τον κύριο Σουβλάκια ή μάλλον τον "Αστο για αυριο"
που προχθές στην Θεσαλλονικη κουνουσε συγκαταβατικά την κεφάλα του στον αρχηγό του... Αίσχος

βάλε τα πργματα σε μια τάξη παρακαλώ...

επισης
επι ΝΔδων ξεκίνησε και η φάμπρικα μη καταβολής ΦΠΑ ή προ-κρατηση για τον επόμενο χρόνο.

οι άχρηστοι ΔΕΝ μπορύσαν να ξηλώσουν τιποτα, ετσι πρόσθεταν κι αλλους και μας πνίξανε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 19, 2011 2:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δεν διαφονω φιλε μου με αυτα που λες,ειναι γνωστο τοις πασει οι 3 οικογενειες που διαλυσαν την ελλαδα. Κοματικα δεν ανηκω σε κανενα αλωστε τα λαμογια κοματοσκυλα μας εφθασαν εδω που ημαστε. Καποτε το 1978 σε ηλικια 15 ετων ημουνα οργανωμενος στη ΠΑΜΚ του ΠΑΣΟΚ πιστευοντας οτι κατι θα αλλαζε σε αυτον τον ερμο τοπο,ευτυχως εφυγα το 1985 γιατι καταλαβα οτι αυτοι που μπεναν στο κομμα ειχαν μυριστει φαγοποτι ενω εγω ο γραφικος πιστευα στη διακηριξη της 3 σεπτεμβρη. Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι 48 ετων εχω μια υγιεστατη επιχειρηση πλατη πλατη με τη συντροφο μου και δεν ξερω αν την επομενη θα επιβιωσω απο τα καθαρματα που μας κυβερνανε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 19, 2011 2:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

XANODOS αν δεις σε προηγούμενες παρεμβάσεις μου θα καταλάβεις τί εννοώ. Δεν είμαι με το μέρος των δήθεν δημοσίων υπαλλήλων αλλά με το μέρος των δημοσίων υπαλλήλων. Προσπάθησε να με κατανοήσεις. Όπως λες κι εσύ επί 30+χρόνια, εγώ σου λέω ότι είναι περισσότερα αλλά ας πούμε 30 έγιναν ασύδοτα και κομματοσκυλικά και αφισσοκολητικά οι προσλήψεις. Αν τώρα γίνουν ασύδοτα οι απολύσεις να έισαι σίγουρος ότι θα γίνουν επίσης κομματοσκυλικά και αφισσοκολητικά. Και αυτό είναι το θέμα μου. Να είσαι σίγουρος ότι αυτοί που θα μείνουν στον Δ.Τ θα είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τα κομματόσκυλα και όχι αυτοί που μέχρι σήμερα ήταν εκεί για να παριστάνουν τον 1, ο οποίος δουλεύει για κάθε 20 (κομματόσκυλα) τα οποία κάθονται. Είναι θέμα δεδομένων, πρέπει να το παραδεχτούμε. Αν το κόμμα, όχι το ΠΑΣΟΚ, το οποιοδήποτε κόμμα, μπορεί να σώσει τη θέση ενός από τα κοπρόσκυλα, θα την σώσει και μάλιστα θα είναι το μεγάλο κοπρόσκυλο γιατί θα έχει μεγάλη οικογένεια κοπροσκύλων από πίσω του η οποία θα δίνει πολλά ψηφαλάκια. Αυτό δεν ήθελα να γίνει και αυτό έγινε.

Επίσης να σου πω και τον καημό μου; Ο καημός μου είναι ότι μέσα σε όλες τις ΝΠΙΔ θέλει να κλείσει αυτές που ασχολούνται έμπρακτα με την ψυχική υγεία. Ναι, εργάζεται εκεί η γυναίκα μου. Όχι, με απασχολεί μόνο σχετικά γιατί έχω άξια σύζυγο που μπορεί να δουλέψει και ως ελεύθερος επιστήμονας-επαγγελματίας. Αλλά θέλεις να μου πεις, όταν αυτοί πληρώθηκαν από την ΕΕ για να κλείσουν τα ψυχιατρεία και να κάνουν τέτοια ιδρύματα, όταν μετέφεραν τους κατάκοιτους ασθενείς εκεί, όταν πλέον δεν υπάρχει ελπίδα φιλοξενίας αυτών αλλού γιατί τα ψυχιατρεία πλέον δεν υπάρχουν, πού θα παν οι ασθενείς; Ελπίζω να σου αρέσει να βλέπεις ψυχικά ασθενείς στο δρόμο κάτω από το σπίτι σου να σου ζητάν έναν καφέ και αν δεν τους τον κερνάς να σου επιτίθενται γιατί δεν παίρνουν τα φάρμακά τους, γιατί αυτό θα συμβεί. Ας προσαρμοστούμε λοιπόν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 19, 2011 3:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

fufutos
οι καλυτεροι θα επιπλευσουν... με τον ένα ή άλλο τρόπο...

Pakor
εχουμε ενα μεγάλο εχθρό. Το δημόσιο.
Αντι να μας υποβοηθεί... μας βάζουν τρικλοποδιές και μας αρμέγουν.
Αυτοί γκαρίξανε τόσα και τόσα χρόνια... εμεις ομως ποτε ΔΕΝ εναντιοθήκαμε.

π.χ.
Με συμβόλαιο που ξεπερνά τα 1,8 εκατ. ευρώ η Μενεγάκη εισέπραξε επίδομα... ΟΓΑ
Η «βόμβα» προκάλεσε καταιγίδα επικριτικών σχολίων, από επωνύμους και μη, με το ερώτημα «ό,τι νόμιμο και ηθικό;» να απασχολεί για άλλη μια φορά την κοινή γνώμη.
και τόσοι άλλοι πλούσιοι και επώνυμοι και πολιτικοί... ΟΧΙ μονο η κυρια.

Και όμως ποτέ κανεις ΔΕΝ ειπε τιποτα... οταν έτρεχε η δανεική μας ρευστότητα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 20, 2011 12:09 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα!
Είδα ένα άρθρο πολύ εξαιρετικό και είπα να το βάλω!
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=382557&cid=6

Τελικά σε περίπτωση πτώχευσης,ελεγχόμενης πτώχευσης κ.τ.λ. οι μετοχές χάνονται?

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 20, 2011 12:09 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα!
Είδα ένα άρθρο πολύ εξαιρετικό και είπα να το βάλω!
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=382557&cid=6

Τελικά σε περίπτωση πτώχευσης,ελεγχόμενης πτώχευσης κ.τ.λ. οι μετοχές χάνονται?

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: