neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1036, 1037, 1038, 1039, 1040, 1041, 1042 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 2:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Γιατί εχεις πεί πολλά.Και κανένα δεν έχει βγεί.Και δεν μιλώ για μετοχές...όποιος σε άκουσε έχει χάσει τα μαλλιά της κεφαλής του από τις ζημιές.Ναι...τις λογιστικές.Για το euro?Εχεις πεί προσφάτως για....1-2,5 , αφήνω το oil γιά πόσα?Για DOW?Καλά που δεν μασάνε ορισμένοι που τώρα τελευταία ούτε καλημέρα δεν λένε.Αλλά και τι να πούν.
Μέχρι και συμβουλές έδινες εσύ και ένας ακόμη στα...25 της ΕΤΕ να μην πουλήσει, γιατί ήταν φθηνός.Και έμεινε ο φουκαράς στο περίμενε.
13/3/2009 και γραμμένο πόσες φορες που έχω χάσει το μέτρημα...
'μηπως καποιος θυμαται
καποια κριση που να πληρωσαν τη νυφη αυτοι που χρωσταγαν?

δεν υπαρχει καμοια αλλη λυση για το συστημα

το μονο ερωτημα ειναι αν το κανουν απευθειας
ή
εαν προσπαθησουν να κανουν οτιδηποτε αλλο,
τους κρεμασουμε,
και μετα το κανουν.
Αργεντινή σου λέει κάτι?Ουγγαρία?Την νύφη την πληρώνουν πάντα αυτοί που χρωστάνε.Πάρτο χαμπάρι.
.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 2:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ επιστολή ενός κάτω των 55 απόστρατου:"Σας φτύνω...επώνυμα"

Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας .

Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα ,με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου , δεν 'έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο .

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ..

Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου ..

Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφου σας 

Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους( 3 )τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες

Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !!

Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος ,λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου που εσείς είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .

Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμία πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου .

Επειδή κάποιοι τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ 

Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου ,νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή .. υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού 

Υ.Γ

Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .

Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος μπορεί να με χρειαστεί 

Γνωρίζω Αγγλικά ,γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα όπλα ατομικά και ομαδικά ,μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα , μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων ,μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών ,μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε .Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ότι αυτό συνεπάγεται .

Μακρυγιάννης Χρήστος 

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ .ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΥΛ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ :!: ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ -ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ-ΟΥΚ-ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ :!: ΣΟΥΒΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΚΕΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 2:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εμ, εγώ είμαι παπαγάλος...εσύ που έχεις γράψει ότι εργάζεσαι στον χρηματοοικονομικό τομέα, αν ακολουθούσε το τμήμα σου τις υποδέιξεις που κάνεις και τις τιμές που λές, θα είχε πάθει πανωλεθρία κύριε, πώς λέγεσαι?Υποθέτω ότι αυτά που λές εδώ και δυστυχώς έχεις πάρει στον λαιμό σου πολλούς, δεν λαμβάνονται υπόψιν σοβαρά από τον εργοδότη σου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 2:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΑΞΟΣ, ακόμη και αν είναι αλήθεια αυτό, δεν λέει κάτι πέραν από την αγανάκτηση και την συγκίνηση.Προσπέρνα και στάσου ότι αυτός είναι η ισχνότατη μειοψηφία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 2:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

Για γράψε κανένα καλό για τον ΔΟΛ.Για ΑΝΕΚ που ενδειαφέρεται ένας φίλος, τι λές, θα πάει πάνω?Για ΑΤΕ?Αστο καλύτερα, γράψε για ΤΤ.Η για ΕΤΕ?Να σε αφήσω να ζωγραφίσεις πάλι, γιατί σου κόβω την έμπνευση.Θα τα ξαναπούμε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 2:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Η Αργεντινή είναι περήφανη και πρότυπο ανάπτυξης κ.Ε.Βενιζέλο...
22-09-2011 14:47:23

«Παλεύουμε για να μην γίνουμε Αργεντινή" δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ Ε. Βενιζέλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει και πάλι τους πολίτες, μετά τα μέτρα οικονομικής εξαθλίωσης και διάλυσης κοινωνίας και κράτους που ανακοίνωσε χθες.
Καταρχάς καλό θα ήταν να ρίξει μια ματιά σε μια υπηρεσία της αρμοδιότητός του, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το οποίο από σήμερα το πρωί "κατέβασε ρολά" και δεν λειτουργεί λόγω των απολύσεων που γίνονται.

Δεύτερον, καλή η τρομολαγνεία, αλλά... μακάρι να γινόμασταν Αργεντινή: Ακόμα και αυτή κράτησε ψηλά την εθνική της υπερηφάνΕια, πέρασε δύσκολα τον πρώτο καιρό, αλλά σηκώθηκε στα πόδια της, έβαλε αυτή στους πιστωτές της τους όρους της, σήμερα έχει ανάπτυξη +6,5% και τρία χρόνια μετά είχε εγκαταλείψει τον εφιάλτη με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Η Ελλάδα, ούτε σε 15 χρόνια δεν θα σηκώσει κεφάλι με αυτά που μας επιβάλλει η κυβέρνηση Παπανδρέου και ο ΥΠΟΙΚ Ε. Βενιζέλος, καθαρά και μόνο για να πληρωθούν οι ξένες τράπεζες που άπληστα δάνειζαν την Ελλάδα, και την οικονομική ελίτ.

Τι θα γίνει αν δεν πάρουμε την περίφημη 6η δόση; Δεν θα πάρουμε ούτε τις υπόλοιπες και θα πτωχεύσουμε; Ε, και;

Αρνείται κανείς ότι έχουμε πτωχεύσει τώρα; Απλά μας έχουν βάλει σε μία μέγγενη και μας σφίγγουν για να κάνουν τα κόκκαλά μας λάδι. Όπως έκαναν οι Γερμανοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β' Π.Π..

Ας χρησιμοποιήσουμε το χρήμα που δεν θα πληρωθεί από την στάση πληρωμών για εσωτερική ανάπτυξη της οικονομίας.

Χίλιες φορές προτιμότερη η πτώχευση του κράτους (αστεία πράγματα - τα κράτη, ειδικά σαν την Ελλάδα δεν πτωχεύουν. Το μαγαζί είναι γωνία και θέλουν όλοι να έχουν λόγο εδώ. Οι πολιτικοί μας έχουν πτωχεύσει), παρά πτώχευση του Έθνους και των πολιτών. Χίλιες φορές "εκτός αγορών" και με δικό μας νόμισμα, παρά αυτός ο αργός θάνατος του Έθνους και η αποδόμηση της κοινωνίας.

Στην πραγματικότητα, οι μόνοι που κινδυνεύουν με οριστική πτώχευση είναι η πολιτική ελίτ που θα ξεθεμελιωθεί και τώρα απλά ατενίζει την Ελλάδα στο νεκροκρέβ. Αλλά η κατεδάφιση της ελληνική πολιτικής ελίτ δεν είναι κάτι αρνητικό. Είναι ευλογία Θεού...

ΝΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΘΗΜΕΙ ΤΟ ΧΑΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΡΑΚΕΣ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ.ΠΩ-ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. :o :o :o :o :o ΑΔΕΡΦΕ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΖΟΓΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΑΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ..

;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 3:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

VIDEO-ΣOK> http://www.youtube.com/watch?v=qVfjLARX ... r_embedded

Πραξικόπημα η αναβολή της δίκης Τσουκάτου-Καμμένου! Σφοδρές καταγγελίες από τον βουλευτή:"Aλήτες, κλέφτες, απατεώνες..." φώναζε ο κόσμος!

Σήμερα όπως είχαμε προαναγγείλει, εκδικαζόταν η αγωγή που έχει καταθέσει ο Θεόδωρος Τσουκάτος στον βουλευτή Πάνο Καμμένο. Η δίκη είχε ήδη αναβληθεί πραξικοπηματικά την πρώτη φορά, παρά τις έντονες αντιδράσεις του Καμμένου που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!

Αυτό που έγινε σήμερα, ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας. Ενώ ο γραμματέας είχε δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να απεργήσει και οι δίκες διεξάγοντο κανονικά, μόλις ήρθε η σειρά του Καμμένου, ο γραμματέας (κ. Τριανταφύλλου ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ όπως κατήγγειλε ο βουλευτής) ανακοίνωσε ότι…
ΑΠΕΡΓΕΙ!! Ενώ όπως ενημερωθήκαμε, είχε δεσμευθεί ότι θα δικάσει κανονικά!

Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται. Ο κόσμος που παρακολουθούσε εξερράγει μπροστά σε αυτή την μεθόδευση και ακολούθησε χάος (θα ακολουθήσει πιθανότατα και βίντεο). Ο “κατηγορούμενος” βουλευτής επέμενε να διεξαχθεί κανονικά η δίκη όπως και την πρώτη φορά, ενώ ο κόσμος φώναζε “κλέφτες – πραξικοπηματίες” το πράσινο σύστημα που λυμαίνεται την δικαιοσύνη. Εννοείται ότι ο Θεόδωρος Τσουκάτος δεν τόλμησε να εμφανιστεί, ενώ ο δικηγόρος του είχε το θράσος να προκαλέσει και τον Καμμένο με επαίσχυντο τρόπο.

Μόλις αντελήφθησαν ότι αυτή η μεθόδευση δεν θα περνούσε, τι νομίζετε ότι σκαρφίστηκαν οι όποιοι ελεεινοί “δεν επιθυμούσαν την δίκη”; Έκαναν φάρσα για βόμβα για να βρουν πρόφαση και να εκκενώσουν το δικαστήριο!

Ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας και εκβιασμού. Η πρόθεση τους απλή. Να κρατούν τον βουλευτή υπό καθεστώς ομηρίας με συνεχείς αναβολές, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα τον φιμώσουν!!

Συνειδητοποιείτε φίλοι τι συμβαίνει; Κάνουν αγωγή στον βουλευτή, ο “κατηγορούμενος” επιμένει να δικαστεί και η δίκη συνεχώς να αναβάλλεται.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα ασπόνδυλα, οι συνεργάτες των ναζί είναι ότι η λαϊκή οργή έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που σε λίγο θα ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ, αμφίβολο όμως εάν θα τις έχουν.

http://greki-gr.blogspot.com/2011/09/video-ok.html#more

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 4:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Το αφεντικό της Goldman Sachs χλευάζει τα μέτρα και κάνει λόγο για κούρεμα 60%!

Αν και το ελληνικό χρέος δεν αποτελεί παρά το 4% του συνολικού χρέους των ευρωπαϊκών χωρών όλοι θεωρούν την κρίση χρέους της Ελλάδας μέγιστη απειλή. Έτσι και ο πρόεδρος της Goldman Sachs Πίτερ Σάδερλαντ λέει (σε χρόνο όχι τυχαίο) πως η κατάσταση στην Ελλάδα συνιστά μείζονα απειλή για το ευρώ και είναι αναπόφευκτο ότι θα χρειαστεί να δρομολογηθούν ακόμη πιο σκληρές μεταρρυθμίσεις στη χώρα.

«Αναπόφευκτα θα ζητηθούν ακόμη πιο δραστικές μεταρρυθμίσεις από την Ελλάδα για ένα διάστημα», είπε και συνέχισε λέγοντας πως το 20% “κούρεμα” που έχει επέλθει δεν είναι αρκετό εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι...
το λεγόμενο plan B των Γερμανών και το κούρεμα 50-60% είναι η λύση.

“Έχουν ήδη υλοποιηθεί κάποιες μεταρρυθμίσεις όσον αφορά στους ομολογιούχους. Οι μεταρρυθμίσεις, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να γίνουν πιο ουσιαστικές επειδή το χρέος της Ελλάδας αυξάνεται με εκθετικούς ρυθμούς όσο ο περνά ο καιρός”, λέει ο πρόεδρος της Goldman Sachs επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως συζητείται μια λύση που δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για την Ελλάδα αφού κρύβει πολύ οδυνηρά μέτρα.

kourdistoportocali

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 4:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πρόκληση: Το χλιδάτο αυτοκίνητο του Βενιζέλου κοστίζει 750.000 ευρώ!

22/09/2011 16:23

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που σφαγιάζει τους μισθούς και τις συντάξεις στο Δημόσιο, την ώρα που καταδικάζει εκατομμύρια Έλληνες στη φτώχεια, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα…

Ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ εκατομμύρια Έλληνες μετρούν τα ευρώ που έχουν στην τσέπη τους για να «βγάλουν» μία μέρα ακόμη, κυκλοφορεί με την θωρακισμένη BMW 740!

Μέσα στη χλιδή… Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο υπερπολυτελές, με όλες τις ανέσεις (μέχρι και τηλεόραση έχει μέσα ο κ. υπουργός), το κόστος του οποίου, μαζί με το κόστος θωράκισης φτάνει, αν δεν υπερβαίνει, τα 750.000 ευρώ!!!

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει ο προκάτοχός του, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί…

Λίγη αιδώς, Αργείοι…

Αν κοιτάξετε, κ. υπουργέ, έξω από το παράθυρο τις λιμουζίνας σας, αξίας 750.000 ευρώ, θα δείτε στα πεζοδρόμια δεκάδες επαίτες με μικρά παιδιά, θα δείτε πρόσωπα απεγνωσμένων ανθρώπων, θα δείτε ανθρώπους να παραμιλάνε… Και εσείς διαβάζετε αμέριμνος μέσα στη χλιδή, την εφημερίδα σας… Δε θα έπρεπε κάποια στιγμή να απαντήσετε για την ακριβή αξία του αυτοκινήτου;

Εμείς είχαμε συνηθίσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ευαγγελίζονται την «αλλαγή»… Κυκλοφορούσατε με Skoda, Fiat και άλλα μικρότερης αξίας αυτοκίνητα… Τώρα πώς μεγαλοπιαστήκατε έτσι;

Ντροπή!

Και μία τελευταία ερώτηση, κ. υπουργέ: Γιατί τέτοια ανησυχία για έναν υπουργό Οικονομικών και κυκλοφορεί με θωρακισμένη λιμουζίνα, τέτοιας αξίας; Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αλλά και εσείς που το χρησιμοποιείτε, φοβάστε τίποτα; Μήπως φοβάστε την οργή του λαού;

Ντροπή!

Ντροπή για μία σοσιαλιστική κυβέρνηση να παίρνει χρυσό βραβείο στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό…

Και το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος… Ξέρετε ποιος το πληρώνει αυτό το υπερπολυτελές αυτοκίνητο; Εμείς φυσικά!

Ο ελληνικός λαός, που δεν έχει καλά-καλά ούτε να φάει, είναι υποχρεωμένος να πληρώνει και τις χλιδάτες ορέξεις του κάθε κ. Βενιζέλου! Αίσχος, κύριοι… Δεν έχετε πια ούτε τσίπα αξιοπρέπειας πάνω σας;

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο prionokordela.gr

Πηγή: prionokordela.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 22, 2011 4:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δεν το καταλάβατε. Δεν πληρώνετε χαράτσι, ασφάλιστρο κινδύνου πληρώνετε!

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 22, 2011 Λόγιος Ἑρμῆς 0 Σχόλια

Αυτό μας είπε προχθές το βράδυ ο κ. Βενιζέλος.

Το χειρότερο όμως που διαφαίνεται από αυτά που είπε ο κ. Βενιζέλος είναι ότι, το νέο χαράτσι που επέβαλε το ΠΑΣΟΚ στα σπίτια των πολιτών, θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια και όχι μόνο για εφέτος και το 2012, όπως αρχικά μας είχε πει η κυβέρνηση. Αυτό, όπως εκτιμούμε, προκύπτει από τον χαρακτηρισμό που έδωσε στο χαράτσι ο κ. Βενιζέλος.

Το χαρακτήρισε λοιπόν ως ασφάλιστρο κινδύνου, προκειμένου, όπως είπε, να ασφαλιστούν οι αξίες των ακινήτων εξ αιτίας της οικονομικής κατάστασης!!!!.

Και επειδή η κρίση προφανώς δεν θα τελειώσει του χρόνου, αυτό σημαίνει ότι και το «ασφάλιστρο» θα παραμείνει για πολλά χρόνια.

Δηλαδή η κυβέρνηση λέει προς τον λαό ότι «δεν σας παίρνω τις περιουσίες, απλά τις ασφαλίζω».
Αν είναι δυνατόν;;; σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται Θεέ μου;;

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1036, 1037, 1038, 1039, 1040, 1041, 1042 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: