neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 5:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγώ δεν ξέρω καμιά να δωσε λεφτά σε μετόχους...!!!Όλες τις ΑΕΕΧ μέχρι στιγμής τις "έφαγαν" τσάμπα οι τράπεζες...!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 5:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εν τω μεταξύ, η Ευρώπη η οποία το μεσημέρι γκρεμίζονταν, άρχισε δειλά δειλά να πρασινίζει!

Έτσι είναι τα χρηματιστήρια, πέφτουν, όμως συνάμα ανακάμπτουν. Μόνο το μπουρδελοχαα έχει βάλει πλερέζες εβδομάδες τώρα και έχει ξεπατωθεί να πέφτει.

Όμως φταίμε κι εμείς, ο φίλος μου που έγραφα χτες ότι πανικοβλήθηκε, πούλησε σήμερα τις ΕΤΕ του στα 2,75...

Σημαιοφόρε, η Euroline και η Interinvest, και οι δύο θυγατρικές της ΜΑΡΦΙΝ, προχώρησαν σε λύση και εκκαθάριση! Απλώς, δεν γνωρίζω αν όντως οι μέτοχοι πήρανε τα αναλογούντα χρήματά τους ή τους τα παρακρατάνε ακόμα. Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει.

Και δεν τις φάγανε όλες τσάμπα οι τράπεζες, σε 2-3 περιπτώσεις οι μικρομέτοχοι πήρανε καλά χρήματα, π.χ. στις περιπτώσεις των απορροφήσεων της ΑΕΕΧΑ και της ΕΘΝΕΧ. Εξαιρούνται φυσικά αυτοί που αγόρασαν το 1999, έτσι; Η μόνη περίπτωση που αποδείχθηκε ΚΛΟΠΗ ήταν αυτή της ΕΥΡΩΒ - ΔΙΑΣ. Τυχεροί όσοι ξεφόρτωσαν εγκαίρως τις ΔΙΑΣ τους όταν αυτή έγραψε 91 λεπτά. Γιατί σήμερα η μετοχή της θα άξιζε θεωρητικά μόλις 14...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 5:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

Και όμως υπάρχει φως στο τούνελ για την ελληνική οικονομία
Θετικά μηνύματα από τομείς-κλειδιά όπως τουρισμός, εξαγωγές αγαθών, βιομηχανία, γεωργία

"Η" Online 22/9 16:57
σε τομείς-«κλειδιά» εντοπίζει στα τελευταία νέα από το οικονομικό μέτωπο η Alpha Bank.

Όπως επισημαίνεται στο πιο πρόσφατο οικονομικό δελτίο της διεύθυνσης οικονομικών μελετών της τράπεζας, η ανακοίνωση των στοιχείων για το Ισοζύγιο των εξωτερικών πληρωμών της χώρας και των στοιχείων για τις βιομηχανικές παραγγελίες και τον κύκλο εργασιών στη βιομηχανία για τον Ιούλ.'11, επιβεβαιώνουν τη σημαντική βελτίωση της οικονομικής δραστηριότητας σε βασικούς και κρίσιμους τομείς του ιδιωτικού τομέα στη χώρα (τουρισμός, εξαγωγές αγαθών, βιομηχανία, γεωργία) στο 3ο 3μηνο.'11.

Ειδικότερα σημειώνεται:

Η αύξηση των εσόδων από τον εξωτερικό τουρισμό ανήλθε στο 16,7% τον Ιούλ.'11, μετά την αύξησή της κατά 21,7% τον Ιούν.'11, ενώ η αύξηση στο 7μηνο.'11 ανήλθε στο 14,2%. Η εξέλιξη αυτή συνδυάζεται με την αύξηση των αεροπορικών αφίξεων ξένων τουριστών κατά 10,1% στο 8μηνο.'11, ενώ η αύξηση του συνόλου των ξένων τουριστών (με όλα τα μέσα) αναμένεται να υπερβεί το 12% το 2011 ως σύνολο.
Η αύξηση των εξαγωγών αγαθών χωρίς καύσιμα και πλοία κατά 15,6% στο 7μηνο.'11, ενώ η αύξηση του συνόλου των εξαγωγών, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ισοζυγίου Πληρωμών, ανήλθε στο 21,5% σε ετήσια βάση στο 7μηνο.'11, μετά την αύξησή τους κατά 6,4% σε ετήσια βάση στο 7μηνο.'10.
Η πτώση των εισαγωγών χωρίς καύσιμα και πλοία κατά -7,3% σε ετήσια βάση στο 7μηνο.'11, μετά την πτώση τους κατά -9,9% σε ετήσια βάση στο 7μηνο.'10 και κατά -25,5% στο 7μηνο.'09.
Η αύξηση του Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία κατά 18,9% σε ετήσια βάση τον Ιούλ.'11 και κατά 10,1% στο 7μηνο.'11, μετά την άνοδό του κατά 4,3% και στο 7μηνο.'10. Είναι αξιοσημείωτο ότι σταθεροποιείται και ο κύκλος εργασιών της βιομηχανίας στην εγχώρια αγορά, αφού η πτώση του στο 7μηνο.'11 περιορίστηκε στο -0,4% σε ετήσια βάση, από πτώση του κατά -2,3% στο 7μηνο.'10.
Η αύξηση του Δείκτη Νέων Παραγγελιών στη βιομηχανία (σύνολο αγοράς) κατά 2,7% σε ετήσια βάση τον Ιούλ.'11 και κατά 4,5% σε ετήσια βάση στο 7μηνο.'11, από αύξησή του κατά 3,3% και στο 7μηνο.'10. Ειδικότερα, συνεχίζεται η εντυπωσιακή αύξηση των παραγγελιών από το εξωτερικό κατά 28,4% στο 7μηνο.'11, μετά την αύξησή τους κατά 25% σε ετήσια βάση και στο 7μηνο.'10.
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112147206

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 6:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Κουτσομπολιο ...
Οταν το euro2day αποκαλει τον πρωθυπουργο ΓΑΠ, σαν τι να περιμενουμε ακομα ...

ΓΑΠ: Εκλογές θα γίνουν το 2013 ...
http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 6:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ στις μαριδάρες...!!!Το 2013 εκλογές λέει ο Γιώργος...Και θα γίνουν τότε...Αφού πάντα κρατάει το λόγο του...!!! :o :o :o :o

Ένα αγοράκι ξύπνησε στη µέση της νύχτας από έναν εφιάλτη και πήγε στο δωµάτιο των γονιών του για παρηγοριά. Mόλις όµως άνοιξε την πόρτα, είδε τη µαµά του να χοροπηδάει ολόγυµνη πάνω στην κοιλιά του µπαµπά του και, έκπληκτο, έτρεξε πίσω στο δωµάτιό του.
Mετά από λίγα λεπτά, η µαµά µπήκε στο δωµάτιο του µικρού δένοντας τη ρόµπα της.
-Mανούλα, τι έκανες στον µπαµπάκα; ρώτησε στενοχωρηµένος ο µικρός.
-Tίποτα, αγοράκι µου. Aπλώς ο µπαµπάκας πρόσεξε ότι τώρα τελευταία η κοιλιά του άρχισε να φουσκώνει και µου ζήτησε να πηδήξω λίγο πάνω της για να την ξανακάνω επίπεδη, αυτό είναι όλο...
-A, αυτό ήταν; Kρίµα, µανούλα, γιατί χάνεις την ώρα σου προσπαθώντας να του µικρύνεις την κοιλιά.
-Γιατί το λες αυτό, αγοράκι µου; ρώτησε η µαµά γελώντας.
-Nα, γιατί κάθε πρωί που φεύγεις για τη δουλειά, έρχεται η γειτόνισσα και γονατίζει µπροστά στον µπαµπά και του την ξαναφουσκώνει. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 6:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπερα!

Οπως παει το πραγμα σε κανα 2 μηνες θα ειμαστε στης 500 μοναδες...

Τοτε θα βαλουμε και το σπιτι μας μεσα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 7:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ EUROBANK ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ!
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ???

ΝΑ ΤΗ & Η EUROBANK! IKΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ!!!!

sala1729 έγραψε:
Ελεγα να ριξω κανενα Γαλλικο στον φιλο Σταυρο, αλλα την τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη ...

SALOYLINI ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ???

MHΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ CAC ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ 3.000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ??

sala1729 έγραψε:
Καλησπερα Ιωαννα.
Οταν ξεκινησα φιλεναδα ειχα 16.800 ΕΤΕ, εβλεπα οτι το χαρτι ηταν στασιμο και τις εκανα 29.000 ΕΥΡΩΒ η οποια ετρεξε, μετα τα μπερδεψα με ΕΧΑΕ και ΕΤΕ και στο τελος ειχα 18.400 ΕΤΕ περιπου, τις οποιες γυρισα παλι ολες μεσα στην εβδομαδα και τις εκανα 34.000 ΕΥΡΩΒ.
Εαν δεις η ΕΤΕ εχασε πολυ λιγοτερο απο τις αλλες μεσα στην εβδομαδα, ελπιζω η αλλη να ειναι διαφορετικη και να τρεξουν ΕΥΡΩΒ και ΑΛΦΑ.
Σχεση ΕΥΡΩΒ με ΑΛΦΑ 7 προς 5, οι 34.000 ΕΥΡΩΒ που εχω εαν τις κρατησω μεχρι το τελος μας κανουν 24.285 ΑΛΦΑ.
Πιστευω να καταλαβες ... :lol: :lol: :lol:

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ,
ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ 34.000 ΕΥΡΩΒ????
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ!ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ:

sala1729 έγραψε:
Καλημερα και απο εδω.
Φιλε, αυτο το χαρτι μπορει σε μια ημερα να σε παει στα 4 ευρωπουλα.
Με δυο κινησεις μπορει να δουμε τον παραδεισο και την κολαση αντιστοιχα.
Ολα ειναι θεμα χρονου πλεον και για επανω και για κατω.
Επιμενω και λεω για αγορες στα 2,60 με το κακο σεναριο και με το καλο σεναριο πανω απο τα 4,00.
Φραγκα τσαμπα στα τσακαλια ΤΕΛΟΣ !!!

ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 5 PM'S ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ???ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ,ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ:
OTI ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ,ΑΠΛΑ!

ΥΓ:Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΕ ΣΕΝΑ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ SALOYLINAKI!
Stavros 7!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 7:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Και τι θελεις να πεις βρε Σταυρο με τις παραπανω παπαριες ?
Δεν μας φτανουν δηλαδη τα προβληματα μας εχουμε και εσενα να μας κανεις πλακιτσες ?
Ουτε για Γαλλικα εισαι μου φαινεται, γιατι μαλλον αυτος ειναι ο στοχος σου.

Οσο για το ... "ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 5 PM'S ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ."
Κριμα γιατι νομιζα οτι εχω να κανω με ανδρες και οχι με τσουτσεκια.

Σε αφηνω λοιπον να γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι και παω πασο.
Κανε κουμαντα τωρα εσυ με το ωραιο σου στυλακι και οι υπολοιποι που λες οτι μου τα χωνουν να μαζεψετε κοσμο στο neoforum.

Σαν πολυ εκανα την χορευτρια εδω μεσα, ηρθε καιρος να δω το δικο σας ταλεντο.
Καλο βραδυ σε ολους και τα λεμε ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 8:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

sala1729 έγραψε:
Δεν μας φτανουν δηλαδη τα προβληματα μας εχουμε και εσενα να μας κανεις πλακιτσες ?

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ.

ΠΕΣ ΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ,ΑΦΟΥ ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΛΙΚΑ... ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΕΧΩ
,Ο MURADEEN ME M.O ETE 9 ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,
Ο MANOS 69-KATA KOΣΜΟ ΜΑΝΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕ MARGIN ΣΤΑ 10
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝE ΤΡΑΜΠΑ ΜΕ EUROBANK.

Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΕ Μ.ΟΡΟ ΤΑ 13(ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!!!) ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!

Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ??Ο ΘΑΝΟΥΛΗΣ ΧΑΘΗΚΕ...

ΕΣΥ ΣΑΛΟΥΛΙΝΙ,ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΝ ΤΕΜΑΧΙΑ,ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΧΑΣΟΥΡΑ!

ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ!ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ???ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΛΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ.
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ!

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΥΓ:ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ SALAS1729 NA MHN ΠΡOBEI ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ SELL OFF,
ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ...ΟΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΛΚΟΟΛ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Συνημμένα:
Σχόλια αρχείου: Το αλκοόλ προκαλεί καρκίνο;
ALKOOL....jpg
ALKOOL....jpg [ 299.08 KiB | 2505 προβολές ]

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 23, 2011 8:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
sala1729 έγραψε:

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ.

ΠΕΣ ΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ,ΑΦΟΥ ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΛΙΚΑ... ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΕΧΩ
,Ο MURADEEN ME M.O ETE 9 ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,
Ο MANOS 69-KATA KOΣΜΟ ΜΑΝΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕ MARGIN ΣΤΑ 10
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝE ΤΡΑΜΠΑ ΜΕ EUROBANK.

Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΕ Μ.ΟΡΟ ΤΑ 13(ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!!!) ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!

Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ??Ο ΘΑΝΟΥΛΗΣ ΧΑΘΗΚΕ...

ΕΣΥ ΣΑΛΟΥΛΙΝΙ,ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΝ ΤΕΜΑΧΙΑ,ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΧΑΣΟΥΡΑ!

ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ!ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ???ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΛΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ.
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ!

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΥΓ:ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ SALAS1729 NA MHN ΠΡOBEI ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ SELL OFF,
ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ...ΟΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΛΚΟΟΛ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Αρχικη ... 29.000 κομματακια ΕΥΡΩΒ στα 2,76. = 80.040 Ευρω.
--------------------------------------------------------------

Ας κανουμε λογαριασμο για σημερα ...

Ταμειο-Μπαουλο.
--------------------
23.100 τεμ. ΕΥΡΩΒ εκλεισε στα 2,23.
3.637 τεμ. ΕΧΑΕ εκλεισε στα 3,97.
(3.637*3,97/2,23 = 6.474+23.100 = 29.574)
150 Ευρωπουλα στον λογαριασμο και περιμενω τις επιστροφες απο την εκκαθαριση.

Στοχος για αυριο.
---------------------
Να φυγουν η ΕΧΑΕ και να αγοραστουν ΕΥΡΩΒ, στην σωστη στιγμη βεβαια για να βαλουμε λιγα κομματακια επιπλεον στο μπαουλο ... ;)
viewtopic.php?f=250&t=6496&start=60

Να γιατι λεω οτι εισαι παπαρας και μονον κακο κανεις στον διαλογο και γενικα στο φορουμ.
Και παλι καληνυχτα και χαιρετισματα στον Admin που σε αφηνει να διωχνεις τον κοσμο.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 80 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: