bkanenas έγραψε:
χααος
προσπαθώντας να προσπεράσω τον "θορυβο" που τελευταία ενοχλεί τον μίτο σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου σε όλα.
ΦΙΛΕ BKANENAS ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ POST NA ANTEΞEIS ΛΙΓΟ ΘΟΡΥΒΟ AKOMH!XarisPall έγραψε:
noe@
Aν ανατρεξεις πισω (καλοκαιρι) στο ΜΙΤΟ ειχα γραψει για το ατομο αυτο...
Μην ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!! ο στοχος του ειναι ενας και μοναδικος...να κλεισει το ΜΙΤΟ
"Καφενειο της Μαριδας" αν το καταλαβατε εχει καλως, αν οχι τοτε παμε για τα
ταρταρα ολοι μαζι...
Φιλικα xaris pall
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΤΟΣ ΣΤΟ NEOFORUM!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ SAPITAL!
AΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ,ΣΒΗΝΕΙ!ΧΑΝΕΤΑΙ!ΚΛΑΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ FORUMS...ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.ΔΕΣ ΤΟΝ ROTTEN,THANO,TRADER 13,SUNNYJOHN....(Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ-ΗΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...
ΓΙΑ SALA ΤΩΡΑ:
ΠAΛΙΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΤΣΙ:(ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ & ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ!!!!)ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΛΕΣ:
MA KΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΡΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? sala1729 έγραψε:
Αρχικη ... 29.000 κομματακια ΕΥΡΩΒ στα 2,76. = 80.040 Ευρω.
Ας κανουμε λογαριασμο για σημερα ...
Ταμειο-Μπαουλο.
23.100 τεμ. ΕΥΡΩΒ εκλεισε στα 2,23.
3.637 τεμ. ΕΧΑΕ εκλεισε στα 3,97.
(3.637*3,97/2,23 = 6.474+23.100 = 29.574)
150 Ευρωπουλα στον λογαριασμο και περιμενω τις επιστροφες απο την εκκαθαριση.
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΤΣΙ:sala1729 έγραψε:
Οσο για την απαντηση που ζηταει ο φιλος Σταυρος, με τις οποιες τραμπαλες εχω 34.000 ΕΥΡΩΒ και 1.000 ΤΤ.
Αυτα ειναι και τα εχω πληρωσει 80.040, χανω δηλαδη λογιστικα περιπου 50.000.
@SALA1729
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΥΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΑΣ,ΤΡΑΜΠΑΛΟ-ΚΟΛΠΑΤΖΗΣ
& ΕΞΗΓΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ FORUM(ΒΑΒΙΟ)!OTAΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ 50.000 ΕΥΡΩ AΠO TA 84.000 EYΡΩ(ΔΛΔ 60% TOY KEΦAΛAIOY ΣOY),
ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ???ΣΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ(ΟΧΙ ΣΤΡΙΠΤΙΖ-ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ)!
AΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ??ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΑΔΕΣ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ & ΛΕΣ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΟ ''ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ'' ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ,
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ''ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ''!!!ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!sala1729 έγραψε:
Σταυρος,
Ακου ρε παλιοαδελφη δυο πραγματα ...
Εαν εσυ εισαι τελειως ασχετος με τα μαθηματικα ειναι δικο σου προβλημα.
Οσο για τα αρχιδια που λες οτι εχεις, αμφιβαλλω πολυ εαν θα με αποκαλουσες Σαουλινι και τα υπολοιπα πουστικα εαν ημασταν απο κοντα.
Εαν παλι νομιζεις οτι σου την χαλαω ... εσενα και τις αλλες αδερφες μαζι, να ξερεις οτι εχω ονομα και δεν ειμαι κουνηστος.
Αντε γαμησου λοιπον και μην μου ζαλιζεις αλλο τον ερωτα, εαν θελεις σου τα λεω και καταμουτρα.
Εμενα με λενε Σαλαμπαση Χρηστο εχω ενα κωλομπαρο στις Σερρες και κατι πουστρακια σαν και εσενα τα δινω στους γυφτους για να τα γαμησουν.
Εαν προσβαλθηκες πες μου που εισαι για να ερθω και να σου πω ενα συγνωμη.
KYΡΙΕ ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ,ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ!!!ΕΛΑΤΕ ΝΕ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΝΤΗΛΙ ΑΠΟ
ΑΥΤA ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΗ ΚΥΡΙΟ XARIS-PALL,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, & ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ
'' ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΚΤΛ''!!!!!
ΚΥΡΙΕ SALA ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ & ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...
ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ EUROBANK....KAI 34.000 KOMMATAKIA ΠOY EXETE,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΜΗΘΩ & ΛΙΓΟ,ΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!