neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 7:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

.......Η επικρατούσα αίσθηση είναι ότι η πολιτική εξουσία στην Ελλάδα δεν έχει δυνατότητες, είναι άτολμη αν και διαρρέουν κάποιοι κύκλοι ότι «όλα γίνονται με δραματικό τρόπο για να περάσουν τα μέτρα» τότε τίθεται ζήτημα και ηθικής τάξης. Με ψέματα και παραπλάνηση της κοινωνίας δεν χτίζονται οικονομίες αλλά καταρρέουν οικονομίες.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΠΟΣΚΥΛΑ

ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ............ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 7:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

NBG National Bank of Greec... 0.755 -0.043 -5.33%

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 7:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

η φτώχια φέρνει γκρίνια, αλλα οι δυσκολίες μας φέρνουν πιο κοντά.

όσοι δεν έχουμε μπαρμπα στην κορώνη ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. Δημόσιοι - ιδιωτικοί

ιωάννα μη μασας..
καλά βρε σάλα κωλόμπαρο λες το ιδιο το μαγαζί σου?!!! :lol: :lol: :lol:
μη φοβου ρε ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. Βρωμοελληνες είμαστε. Ουτε με μπαιγκον δεν πεθαίνουμε.
Καληνύχτα σε όλους

ΥΓ ευτυχώς που έχω βάλει μικροποσά στο ΧΑ και ευτυχεστερα που μόνο τα μισά είναι στην ΕΤΕ και τον ΟΤΕ (ΜΤΚ ΕΤΕ-8, ΟΤΕ-7)
το προβλημα είναι οτι έχω απο αυτά που είχα διαθέσιμα για το ΧΑ μόνο το10% μου έχει μείνει σε ρευστό για αγορές

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 7:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΤΕ.....

Τελευταία επεξεργασία από STAVROS7 και Δευτ Σεπ 26, 2011 8:07 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 7:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

bkanenas, κοντά είμαστε. Εγώ ΕΤΕ στα 9 και ΟΤΕ στα 7.30. Η πλάκα είναι πως όταν την τελευταία φορά ο ΟΤΕ ήταν στα 8.80 είχα πουλήσει από τα 8 παρά κάτι, διάβαζα αναλύσεις "ειδημόνων" που υποστήριζαν ότι θα πάει στα 12 λίαν συντόμως και σκεφτόμουν να τις αγοράσω πίσω. Σήμερα που είναι στα 3, ούτε θέλω να τον πλησιάσω από το φόβο!

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψουν ποτέ ξανά οι τιμές αυτών των μετοχών στις τιμές που αγοράσαμε, παρά μόνο με πληθωρισμένη δραχμή! Δυστυχώς!

Από τα διαθέσιμα που έχω για το ΧΑΑ, έχω αποφασίσει να μη βάλω δεκάρα τσακιστή άλλη, εκτός κι αν ο Γ.Δ. γράψει 100 μονάδες. Άλλα λεφτά δεν βάζω, που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω. Ταυτόχρονα, δεν πρόκειται να πουλήσω τίποτα, θα τα δώσω στα αγέννητα παιδιά και εγγόνια μου.

Ακόμα και αύξηση κεφαλαίου να γίνει στην ΕΤΕ, κατά 99% δεν θα συμμετάσχω. Δύο φορές μας κοροϊδέψανε ψιλό γαζί, με αυξήσεις στα 15 και τα 5 ευρώ. Τί γίνανε εκείνα τα χρήματα; Αγοράσανε κρατικά ομόλογα μήπως; Έχω την εντύπωση ότι πλέον οι όποιες αυξήσεις γίνουν στις τράπεζες, θα γίνουν για να πληρώνονται οι μισθοί των υπαλλήλων τους και οι Α4 σελίδες φωτοτυπίας που αγοράζουν...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 8:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

χααος
προσπαθώντας να προσπεράσω τον "θορυβο" που τελευταία ενοχλεί τον μίτο σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου σε όλα.
Πόνταρα στη διάσωση και έχασα.
Αλλά όταν πάμε πολύ χαμηλά θα παίξω τα ρεστα μου γιατι τότε θα ποντάρω στο οτι η Ελλάδα δεν θα πεθάνει. μόνο σε αυτό μαλλον διαφωνούμε.
και όσες μετοχές αποκτήσω θα τις αφήσω και εγώ στα παιδια που ελπίζω να κάνω διοτι τα χρόνια περνάνε και τα προβλήματα ειναι πολλά :(

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 8:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

bkanenas έγραψε:
χααος
προσπαθώντας να προσπεράσω τον "θορυβο" που τελευταία ενοχλεί τον μίτο σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου σε όλα.

ΦΙΛΕ BKANENAS ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ POST NA ANTEΞEIS ΛΙΓΟ ΘΟΡΥΒΟ AKOMH!
XarisPall έγραψε:
noe@
Aν ανατρεξεις πισω (καλοκαιρι) στο ΜΙΤΟ ειχα γραψει για το ατομο αυτο...
Μην ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!! ο στοχος του ειναι ενας και μοναδικος...να κλεισει το ΜΙΤΟ
"Καφενειο της Μαριδας" αν το καταλαβατε εχει καλως, αν οχι τοτε παμε για τα
ταρταρα ολοι μαζι...
Φιλικα xaris pall

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΤΟΣ ΣΤΟ NEOFORUM!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ SAPITAL!
AΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ,ΣΒΗΝΕΙ!ΧΑΝΕΤΑΙ!ΚΛΑΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ FORUMS...ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.ΔΕΣ ΤΟΝ ROTTEN,THANO,TRADER 13,SUNNYJOHN....(Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ-ΗΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...

ΓΙΑ SALA ΤΩΡΑ:
ΠAΛΙΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΤΣΙ:(ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ & ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ!!!!)ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΛΕΣ:
MA KΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΡΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???

sala1729 έγραψε:
Αρχικη ... 29.000 κομματακια ΕΥΡΩΒ στα 2,76. = 80.040 Ευρω.
Ας κανουμε λογαριασμο για σημερα ...
Ταμειο-Μπαουλο.
23.100 τεμ. ΕΥΡΩΒ εκλεισε στα 2,23.
3.637 τεμ. ΕΧΑΕ εκλεισε στα 3,97.
(3.637*3,97/2,23 = 6.474+23.100 = 29.574)
150 Ευρωπουλα στον λογαριασμο και περιμενω τις επιστροφες απο την εκκαθαριση.

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΤΣΙ:
sala1729 έγραψε:
Οσο για την απαντηση που ζηταει ο φιλος Σταυρος, με τις οποιες τραμπαλες εχω 34.000 ΕΥΡΩΒ και 1.000 ΤΤ.
Αυτα ειναι και τα εχω πληρωσει 80.040, χανω δηλαδη λογιστικα περιπου 50.000.

@SALA1729
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΥΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΑΣ,ΤΡΑΜΠΑΛΟ-ΚΟΛΠΑΤΖΗΣ
& ΕΞΗΓΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ FORUM(ΒΑΒΙΟ)!OTAΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ 50.000 ΕΥΡΩ AΠO TA 84.000 EYΡΩ(ΔΛΔ 60% TOY KEΦAΛAIOY ΣOY),
ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ???ΣΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ(ΟΧΙ ΣΤΡΙΠΤΙΖ-ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ)!
AΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ??ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΑΔΕΣ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ & ΛΕΣ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΟ ''ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ'' ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ,
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ''ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ''!!!ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

sala1729 έγραψε:
Σταυρος,
Ακου ρε παλιοαδελφη δυο πραγματα ...
Εαν εσυ εισαι τελειως ασχετος με τα μαθηματικα ειναι δικο σου προβλημα.
Οσο για τα αρχιδια που λες οτι εχεις, αμφιβαλλω πολυ εαν θα με αποκαλουσες Σαουλινι και τα υπολοιπα πουστικα εαν ημασταν απο κοντα.
Εαν παλι νομιζεις οτι σου την χαλαω ... εσενα και τις αλλες αδερφες μαζι, να ξερεις οτι εχω ονομα και δεν ειμαι κουνηστος.
Αντε γαμησου λοιπον και μην μου ζαλιζεις αλλο τον ερωτα, εαν θελεις σου τα λεω και καταμουτρα.
Εμενα με λενε Σαλαμπαση Χρηστο εχω ενα κωλομπαρο στις Σερρες και κατι πουστρακια σαν και εσενα τα δινω στους γυφτους για να τα γαμησουν.
Εαν προσβαλθηκες πες μου που εισαι για να ερθω και να σου πω ενα συγνωμη.

KYΡΙΕ ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ,ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ!!!ΕΛΑΤΕ ΝΕ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΝΤΗΛΙ ΑΠΟ
ΑΥΤA ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΗ ΚΥΡΙΟ XARIS-PALL,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, & ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ
'' ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΚΤΛ''!!!!!

ΚΥΡΙΕ SALA ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ & ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...
ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ EUROBANK....KAI 34.000 KOMMATAKIA ΠOY EXETE,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΜΗΘΩ & ΛΙΓΟ,ΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

Συνημμένα:
-ΣΑΛΛΑΣ!.jpg
-ΣΑΛΛΑΣ!.jpg [ 67.06 KiB | 2136 προβολές ]

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 10:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπερα

Δεν μπορω να ξερω ποιος ειναι ο λογος γι αυτη τη διενεξη.
Σταυρο μαγκια σου( εξυπναδα , διαισθηση..) , που δεν εχεις τοποθετηθει ακομα στο Χαα.
Ισως και να μην τοποθετηθεις ....Ισως και ναι...
Ομως τι σε ενοχλει που εχουμε τοποθετηθει ολοι εμεις????
προσπαθεις να μας αποτρεψεις να τοποθετηθουμε ???
Προσπαθεις να δειξεις οτι θα πιασεις τον πατο????
προσπαθεις να μας μειωσεις τη χασουρα μας???
προσπαθεις να μας κανεις να κερδισουμε????
χαιρεσαι με το να χανουμε????
και αντε εμεις χανουμε καποιες χιλιαδες ευρω.....
Δεν εχεις σκεφτει ποτε οτι σε λιγο θα χτυπησει και η "δικη σου πορτα"????
χανουμε απο το Χαα. ΧΑνουμε απο μισθους , απο χαρατσια , απο φορολογικες αδικιες, χανουμε απο πολλες αστοχιες δικες μας και των διαφορων κυβερνωντων....
Εσενα δεν σε πιανει , δεν σε αγγιζει τιποτα απο αυτα??????

Αν μπορεις και θες γραψε εναν λογο για να καταλαβω κι εγω ....

Οσο για μας , τους θαμωνες του μιτου,περαστικα μας!!!!
παιξαμε και χασαμε....Ετσι απλα....παρολο αυτα πιστευω οτι ο δεικτης χρωσταει το 4 το μεγαλο που ισως μας δωσει την ευκαιρια για μερικες ανασες.

Να στε ολοι καλα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 11:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Το τελευταιο αντιο "το καφενειο της μαριδας"

Απο αυριο γραφω στο capital στο μιτο του φιλου sala "το καφενειο των χαμενων επενδυτων"

Ζητω συγνωμη εαν με κατι που εγραψα εθιξα καποιον...

καλη συνεχεια στο μιτο...

καλο βραδυ!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 11:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@XARIS-PALL
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ-ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ!
ΚΑI ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ FORUM ΤΟΥ CAPITAL!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ-ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ!ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΣ
ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ?
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ??XARIS-PALL ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...!

idroxoos έγραψε:
καλησπερα

Δεν μπορω να ξερω ποιος ειναι ο λογος γι αυτη τη διενεξη.Σταυρο μαγκια σου( εξυπναδα , διαισθηση..) , που δεν εχεις τοποθετηθει ακομα στο Χαα.Ισως και να μην τοποθετηθεις ....Ισως και ναι...Ομως τι σε ενοχλει που εχουμε τοποθετηθει ολοι εμεις????προσπαθεις να μας αποτρεψεις να τοποθετηθουμε ???Προσπαθεις να δειξεις οτι θα πιασεις τον πατο????προσπαθεις να μας μειωσεις τη χασουρα μας???προσπαθεις να μας κανεις να κερδισουμε????χαιρεσαι με το να χανουμε????και αντε εμεις χανουμε καποιες χιλιαδες ευρω.....Δεν εχεις σκεφτει ποτε οτι σε λιγο θα χτυπησει και η "δικη σου πορτα"????
χανουμε απο το Χαα. ΧΑνουμε απο μισθους , απο χαρατσια , απο φορολογικες αδικιες, χανουμε απο πολλες αστοχιες δικες μας και των διαφορων κυβερνωντων....Εσενα δεν σε πιανει , δεν σε αγγιζει τιποτα απο αυτα??????Αν μπορεις και θες γραψε εναν λογο για να καταλαβω κι εγω ....
Οσο για μας , τους θαμωνες του μιτου,περαστικα μας!!!!παιξαμε και χασαμε....Ετσι απλα....παρολο αυτα πιστευω οτι ο δεικτης χρωσταει το 4 το μεγαλο που ισως μας δωσει την ευκαιρια για μερικες ανασες.
Να στε ολοι καλα

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΣΥΝ-ΖΩΔΙΤΗ ΥΔΡΟΧΟΕ-ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...
ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΤΕ...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ''ΑΛΗΘΕΙΑ''.
ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο SALAS ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ...
ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ....

STAVROS7 έγραψε:
Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2011, 21:16
HΡΘΑ!!!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΖΗΜΙΕΣ!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧ!!!!!!

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ,ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ....!
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ!
ΕΔΩ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙΑ (ΚΑΝΑ 200 ΑΡΙ ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ
ΧΑΑ ΚΑΜΜΙΑ 20.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

ΑΣΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ...

ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ????ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ???????ΟΧΙ!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ?????????? :lol:

ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5.5......
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ........ ΝΑ ΧΑΣΩ!!!!!!!!!!!

viewtopic.php?f=300&t=5985&start=180

Συνημμένα:
nai!.jpg
nai!.jpg [ 13.37 KiB | 2077 προβολές ]

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: