καλησπέρα σε όλους. Για τα ΕΝΛΚΩ το θέμα είναι πιο περίπλοκο..Εχουν πρόβλημα με κατι δάνεια που ειχαν δοθει με εγγυση του ..Δημοσίου χωρις όμως να υπάρχει αυτή η εγγύση γραπτώς....απο οτι εμαθα το Δημόσιο εδινε αφειδώς εγγυήσεις για δάνεια μεγαλο -διαπλεκομένων επιχειρηματιών...Τωρα δε ο Μπενυ δεν πληρωνει, καθως θα αυξηθει το έλλειμα..Εχουν ολοι δίκιο, αλλά η διαπλοκη έκανε και πάλι το θαύμα της..εδω εχουμε τα μπουμπουκια του ΙΤ των σουπερ επιχειρηματιών..ομως για δεστε πως ξανα το κράτος μπλεκοταν και καθοριζε ποιος θα πάρει και τι , ακομα και στα δάνεια..οι δε τραπεζίτες, έχουν τεράστιες ευθύνες..
Η ΕΤΕ cds? μακαρι ναταν τόσο γάτες φιλε ..αλλά δεν νομίζω.. με βλέπεις απαισιόδοξο πρωτον γιατι εχω ξεκινήσει..δίαιτα και ολα μου φταίνε, και δεύτερο γιατί κυρίως βλέπω σε ένα μεγαλο κομμάτι του πληθυσμού ροπη σε θέσεις που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού..νομίζουν όλοι ότι η λάθος συνταγή φταίει , η τροικα φταίει κλπ..Πολλοι εχουν αναφερθεί εδώ και καιρό πως το βιοτικό μας επίπεδο θα μειωθεί αρκετά. Αυτο συμβαίνει τώρα, δηλαδή τι περιμεναν , θεωριτικά να γίνει αυτό? Εχουν δε ιδέα τι θα συμβεί αν πάμε στην δραχμή? Δυστυχώς στην Ελλάδα πάντα υπήρχαν 2 τάσεις..οι Ευρωπαιστές ή αν θέλεις οι Δυτικόφιλοι και οι Βυζαντινοφιλοι με το σλογκαν καλυτερα φέσι παρά πάπα..η ιστορία επαναλμβανεται..μοναδικη λυση η δοκιμη...
και μετα απο ολα αυτο το μπάχαλο, μας πειράζει η Ευρωπαική εποπτεία στην χώρα γιατι θα χαθεί η Εθνικη κυριαρχία..ποια? αυτή εχει χαθει απο τους συνδικαλιστές και τα κομματοσκυλα χρόνια τώρα.. Η μοναδική περίπτωση να φτιαχτει ΔΤ και υποδομές ειναι μια 10ετής εποπτεία απο Γερμανούς και Γάλλους..και να κοπουν οι ψευτομαγκες τύπου Λυμπεροπουλου και Φωτόπουλου..Δεν μπορει να διαπρέπουν οι Ελληνες εξω και εδώ να ειμαστε τριτοκοσμικοι...
α δε γιατροι, αν δεν τους αρεσει ο ΔΤ να ΦΥΓΟΥΝ και να ανοιξουν ιατρειο ή να ιδιωτευσουν..αλλιως ειναι ξεφτίλες..
Δηλαδή να δοκιμάσουν ολοι αυτοι οι λεβέντες την χρεοκοπία και την απόλυτη εξαθλιωση σε δυτικούς όρους, και μετα τα λέμε..αλλλωστε οι της αποδω πλευράς θα ειμσαστε εξωτερικο, στην μισητή Δύση μια και καποιοι θα πρέπει να φυγουν , αλλωστε και εγω προσωπικα εχω βαρεθει να ασχολουμαι με συνωμοσίες , να ακουω σενάρια καταστροφής του καπιταλισμου απο δημοκράταρους και το βασικοτερο, να κανω συναλλαγές καθε ειδους και να προσπαθούν να κοροιδεψουν..απο τον επιχειρηματία μέχρι τον γιατρο... Τα σκουπίδια βουνο, η υγεια κινδυνευει και οι αλητες εκει, πιστοί στις αηδίες του αριστερισμου..είναι λέει δυσκολο επάγγελμα..αν δεν θέλουν ας κανουν αλλο επάγγελμα..και το δικόμας είναι δύσκολο αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, παρά να παραιτηθώ αν δεν μου αρέσει..Τα ιδια και στα υπουργεια , τα ίδια και στα ΜΜΜ..δεν μπορει να απεργούν όσοι κατεχουν νευραλγικές θέσεις και εξυπηρετούν το Δημόσιο συμφέρον..αν δεν τους αρέσει ας φύγουν..διαφορετικά θα φυγουν οι υπολοιποι....τα ίδια ισχύουν και γιά τους επιχειρηματίες που "δεν εχουν " λέει μετά μόλις απο 2 χρόνια λιτοτητας..δηλ επιχειρηματίες της πλάκας...
Στο δε ΚΚΕ μου τα έλεγαν και δεν το πιστευα..το 2008 μου ειχαν πει πως η ηγεσία αποτελειται απο 60 - 65 αρηδες + , και σκεφτονται γαιά πυρί ...δηλαδή να υποδαυλισουν ενα τεράστιο μπάχαλο και να μείνουν στην μνήμη ( των ΚΚΕδων)σαν επαναστατες...καλοβλέπουν την Β.Κορέα και ο "καθένας λέει με τις δυνατοτητές του"...Ο δε Τσιπρας απειλεί πως αν δεν γίνουν τωρα εκλογές θα γίνει "καταστροφή"...ΑΥΤΑ δεν εχουν σχέση με την δημοκρατία, αλλά με τα καθεστωτα που υπήρχαν Ανατολικά πριν 25-30 χρόνια.. Στο δε ΠΑΣΟΚ ταχουν χάσει και η ιστορία τους εκδικειται γιατι ΑΠΟ ΕΚΕΙ ξεκινησαν ολα τα καραγκιοζηλίκια, στην ΝΔ λενε απιστευτα πράγματα (να δώ τι θα πουνε σε κανα Eurogroup που θα τους δέρνουν κανα 10ωρο για αρχή..) ...
_________________ *τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπες ή συστάσεις για αγορά , πώληση ή διακράτηση μετοχών, ομολόγων, παραγώγων και νομισμάτων.
Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM
|