Τιμή μου και καμάρι μου να με αποκαλεί "χουντόπλασμα" ένας πασοκικός. Στα πιο παλιά μου υποδήματα γράφω τις απόψεις αυτών που ακόμα ψηφίζουν ΓΑΠ ενώ βλέπουν ότι η χώρα βυθίζεται όλο και πιο βαθιά.
Αν και εδώ που τα λέμε, ουδέποτε έχω εκδηλώσει κομματικές προτιμήσεις, μια φορά μόνο έγραψα ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Κουβέλη.
Αλλά είπαμε, όταν τη λες σε έναν πασοκτζή, είσαι φασίστας, χουντικός κλπ κλπ. Βρε δεν πάτε να κουρεύεστε (που είναι και της μόδας);;;
Η είδηση αφιερωμένη σε αυτούς που μιλάνε για "χουντικούς"...
"Με τη συμβολή του
Στρατού θα συνεχιστεί η επιχείρηση «καθαρή Αθήνα», καθώς διαπιστώθηκε ότι μόνοι τους οι ιδιώτες δεν μπορούν να τη φέρουν σε πέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική απόφαση που επιχειρεί να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας προς πάσα κατεύθυνση θα υλοποιηθεί άμεσα, καθώς 170 επαγγελματίες οπλίτες με την ιδιότητα του οδηγού θα αναλάβουν να οδηγούν τα ιδιωτικά οχήματα αποκομιδής.
Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετική πρόταση του Δήμου Αθηναίων και του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλου, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον υπουργό Αμυνας κ. Πάνο Μπεγλίτη."