neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 10:39 am 
Χωρίς σύνδεση

Δάσκαλε...

Και κοίτα μη βάλεις καμιά ταρίφα. Ο ΓΑΠ μλκς έλεγε. Λεφτά δεν υπάρχουν. :)

Λοιποί, καλό είναι να διαφωνούμε και να κάνουμε ερωτήσεις ακόμη και να σκοτωνόμαστε λεκτικά για τις απόψεις μας αλλά οι παρατηρήσεις του τύπου δασκαλάκου ή δασκαλίτσας δεν έχουν θέση. ΝΟΜΙΖΩ;

Η Τράπεζα της Λιβυής ιδιωτικοποιείται. Είναι αυτό που λέμε, "τους βομβαρδίσαμε, διώξαμε τον κακό, τώρα ας τους αγοράσουμε"; Έβλεπα χθες έναν οικονομολόγο σε μια εκπομπή στα μέρη μας και έλεγε ο άνθρωπος ότι στην Ιταλία η φορολογία φτάνει το 52%. Τώρα πες μου, όσο και να είναι λαμόγιο ο Σίλβιο, δεν έχει δίκιο όταν λέει ότι "αν το κράτος μου με υποχρεώνει να πληρώνω περισσότερο από το 50% της δουλειάς μου σε φόρους τότε αισθάνομαι ότι έχω το δικαίωμα να φοροδιαφύγω"; Δηλαδή είναι λογικό να κερδίζω από τη δουλειά μου 1000 ευρώ και να μπορώ να καταναλώσω ουσιαστικά τα 480; Ποιός λαμπρός νους έκανε αυτό το σύστημα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 11:26 am 
Χωρίς σύνδεση

και 10 δις να έχει, μην αφήνουμε τους επενδυτικούς φόβους/φοβίες/ανταγωνισμούς να αδικούμε συνομιλητές.

Ιδίως τον κ. Δάντη που ποστάρει μακροσκελείς απαντήσεις- απόψεις σε οποιαδήποτε ώρα μέχρι και ξημερώματα.

Λίγο respect παραπάνω, μην τρελαίνεστε από χασούρα ή από το μέλλον.

Και μακριά από τράπεζες.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 1:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΠΑΜΕ ΓΙΑ PSI 50-60% ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΤΕΣ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΕFSF ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑ
ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΔΟ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝΕ ΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 2:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

κυριε δαντη
που ωφειλετε η ανοδος των 2 ημερων αφου ολο ασχημα νεα για τις τραπεζες ακουγονται??
για δευτερα τι βλεπετε?
υπαρχει πιθανοτητα να ειδαμε τα χαμηλα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 8:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μυρίζομαι εκλογές........και προσωρινή αλλαγή του κλίματος............ ;) ;) ;)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PFVxSbLFgU

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 8:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ωραία και τα δύο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 9:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Πρώτος απ' όλους εγώ σέβομαι τον κ. Δάντη και του το έχω πει επανειλημμένως. Και φυσικά πολλές φορές τον έχω ευχαριστήσει για όσα μας έχει προσφέρει.

Ομως, ουδείς αλάνθαστος. Είμαστε σε ένα χρηματιστηριακό site. Aλλο 4-5 δις ομόλογα κι άλλο 1,8-1,9 δις. Δημιουργείται διαφορετική εντύπωση και γι'αυτό χρειάζεται προσοχή. Αυτό είπα και τίποτα άλλο. Αν δεν είναι αλήθεια, ας διαψευστώ.

Ευχαριστώ τον φίλο Moody για τα καλά του λόγια. Fufute, δεν κατάλαβα! Το να έχει υποπέσει σε ένα (ανθρώπινο) λάθος ο κ.Δάντης και να του το υποδείξω είναι unfair κατά την άποψή σου? Τη στιγμή που όλοι είμαστε επενδυτές και μας νοιάζει η ακρίβεια των στοιχείων. Δεν νομίζω ότι ήμουν αγενής. Αν νομίζεις ότι ο κ.Δάντης είναι ο Πάπας κι έχει το αλάθητο, ψάξε πρώτα για την αλήθεια και μετά να μιλήσεις, αγενέστατε. Και υποδείξεις να κάνεις στους υπαλλήλους σου. Εχω αποδείξει την ευπρέπειά μου στο φόρουμ εδώ και πολύ καιρό. Και τέλος, όσο για το φόρουμ, είναι χώρος ελεύθερου διαλόγου.

@Μetal 1979 Εδώ και μήνες -όπως έχω δηλώσει στο φόρουμ- δεν έχω ούτε μία τραπεζική μετοχή, αλλά και τότε -όπως έχω γράψει- η έκθεσή μου ήταν περιορισμένη. Το ξέρει πολύ καλά και ο φίλος Verdadeiro, αλλα και άλλοι φίλοι, το χαρτοφυλάκιό μου είναι προσανατολισμένο αλλού.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 10:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ πιστεύω πώς το να λες σε κάποιον "ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ..." είναι αγένεια. Δεν είναι υπάλληλός σου. Επίσης εγώ δεν σου υπέδειξα τίποτε. Ερώτηση έκανα. Πάντως αν αισθάνεσαι ότι σου υπέδειξα κάτι να μου πεις σε ποιό ακριβώς σημείο της φράσης μου υπάρχει κάτι τέτοιο για να το διορθώσω και να ζητήσω και συγνώμη. Βεβαίως αν ενοχλήθηκες από το "δασκαλάκος" και "δασκαλίτσα" -το οποίο δεν έχει να κάνει με προσβολή αλλά με το γεγονός ότι δεν ξέρω τί φύλου είσαι- δεν το ανακαλώ. Τίποτε το προσωπικό, απλώς αυτό το "ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ..." μου θυμίζει υπόδειξη "δασκαλάκου" ή "δασκαλίτσας".

Υ.Γ. Άλλο ο δάσκαλος άλλο ο δασκαλάκος.

Δάσκαλε... Τι λένε ρε δάσκαλε αυτοί; 80%;;; Και δεν πάμε σε κάνενα 100%.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 10:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θα ήθελα να εκφέρω μία γνώμη για ΚΥΠΡ. Εμένα σε αυτό το χαρτί δεν μου αρέσει που φιγουράρει μεγαλομέτοχος ένας Ρώσος περίεργος επιχειρηματίας, επίσης όσον αναφορά τα ομόλογα μπορούν με εργαλεία λογιστικής να τα περνούν εκτος ισολογισμού και να μην φαίνονται( κάτι σαν σουάπς). Γενικά αν σκάσουν οι Ελληνικες τράπεζες μετά οι κυπριακές θα φουντάρουν!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 22, 2011 11:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Fufute, γνωρίζεις πολυ καλά το φύλο μου, γράφω τόσο καιρό στο neoforum..To σχόλιό σου λοιπόν είναι εμετικό και επιπέδου χουλιγκάνου και στο επιστρέφω.
Από κει και πέρα , "το καλό είναι να είναι προσεκτικός κάποιος" όταν ξέρουμε πόση βαρύτητα έχει η άποψή του - όντας γνώστης της αγοράς - κι όταν συμβεί να κάνει λάθος (όπως είπα ανθρώπινο) εσύ το θεωρείς αγένεια. Το ζητούμενο είναι πάντα η αλήθεια των στοιχείων, όταν μιλάμε για κάτι που έχει να κάνει με επενδύσεις.
Αυτή είναι η ουσία του πράγματος. Από κει και πέρα, ό,τι είναι να ειπωθεί, ειπώθηκε.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: