neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 25, 2011 10:48 am 
Χωρίς σύνδεση

απορω γιατι ο Κ δαντης παρεξηγηθηκε με τα λεγομενα του horizon και δεν γραφει;μηπως δεν εχει κανει αλλο λαθος( να θυμισω στα 15 ευρω ελεγε δεστε τον ΟΠΑΠ). Τα λαθη ειναι για ολους και η βοηθεια που δινει ειναι πολυ χρησιμη και τον ευχαριστουμε για αυτο! αλλα απο την στιγμη που γραφει θα πρεπει να δεχεται και μια καλοπροαιρετη κριτικη!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 12:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά αν θυμάστε ο Πάνος κάποτε είχε πει
ότι κοντά στον πάτο θα βλέπουμε τον Χαρδαβέλλα να παρουσιάζει εκπομπές του στυλ : "Ποιοί ετοιμάζουν την ελληνική χρεοκοπία" κ.τ.λ....
Συντονιστείτε στο Alter τώρα και θα το δείτε...
Τελικά είμαστε φιλοξενούμενοι ενός μίτου με οικοδεσπότη κάποιον που βλέπει πολύ μπροστά!!! ;)
Dr Δάντη συνέχισε να μας επιμορφώνεις, το έχουμε ανάγκη!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 11:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δρ Δάντη,τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και ο Στρατηγός πρέπει να δώσει πορεία στο στράτευμα.
Επίθεση ή οπισθοχώρηση;
Την ώρα της φωτιάς δεν χωράνε άλλες σκέψεις ή αιτιάσεις.
Νομίζω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 2:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

O Π.ΔΑΝΤΗΣ πρέπει να μιλήσει.Είναι γνώστης του αντικειμένου και έχει τον σεβασμό όλων μας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 4:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πρεπει να επανελθει ο Κυριος Δαντης γιατι ειναι μεγας γνωστης του αντικειμενου, παρολο που ελεγε οτι οταν παει η ΕΤΕ κατω απο 4 ευρω αγοραζουμε ανα ενα ευρω και κατα την γνωμη μου η ΕΤΕ θα δει τα 5 ευρω μετα απο 15 χρονια. Εγω τοτε θα ειμαι 64 ετων.....Μια δικαιη τιμη για ΕΤΕ μετα το κουρεμα πιστευω θα ειναι 0,50 λεπτα και θα συντριψει τους παλαιους μετοχους. μηπως πρεπει πρεπει να πανε ΦΥΛΑΚΗ ολοι οι νυν και πρωην διορισμενοι δοιηκητες της ΕΤΕ για τα εγκληματα που εκαναν??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 6:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

κύριε Πάνο
και τωρα τι;
δώσε μας τα φώτα σου,αν καποιοι δεν θελουν ας μην κρυφοκοιτανε :D
ας χασουμε μονο εμεις που σε ακουμε ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 8:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Eγώ πιστεύω ότι είναι σε ταξίδι επαγγελματικό.
Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε ... :) :) :) ;)

15 χρόνια.............. :oops: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :roll: :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 8:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

αυτοι που τα εκαναν πουτανα
που ειναι??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 27, 2011 9:22 am 
Χωρίς σύνδεση

Επειδή διαβάζω διάφορες απόψεις εδώ περί εθνικής κυριαρχιας και κολοκύθια τούμπανα-δεν αδικώ βεβαια κανένα από κωλοτούμπες και γιδοβοσκούς δεν περιμένω κάτι περισσότερο -απλά να σας θυμήσω ότι.
Εχεις υπογράψει κύριε να μπεις στην ΕΕ, έχεις υπογράψει την συνθήκη του Μάαστριχτ εσύ και μια ντουζίνα άλλες χώρες, εκ των οποίων όλες ειναι πιο ισχυρές οικονομικά από εσένα? Εχεις υπογράψει...ομορφα εώς εδω.
'Ολοι λοιπόν όσοι έχουν υπογράψει έχουν απωλέσει την εθνική τους κυριαρχία, ΟΛΟΙ, εννοούμε όλα τα κράτη. Ο Έλληνας γιατί δηλαδή είναι πιο μάγκας που γκρινιάζει από τον Αυστριακό, τον Ολλανδό τον Ισπανό κλπ?
Λοιπόν πάμε παρακάτω. Όταν από το1992 έχεις υπογράψει και αποδεχτεί ότι το Κοινοτικό Δίκαιο υπερτερεί του Ελληνικού δεν έχεις απωλέσει εθνική κυριαρχία? Επειδή εμείς το παίζαμε μάγκες και δεν το εφαρμόζαμε πουθενά?
Εγώ δεν θυμάμαι κανέναν καρατζαφέρη ή κωνσταντόπουλο ή καραμανλή το 2001 να λέει ότι η υιοθέτηση του ευρώ είναι απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, αντίθετα χαιρόμαστε που μπήκαμε σε μία ΕΕ με την απίστευτη για εμένα ισοτιμία 1/340,75 δρχ.
Προσωπικά όποιον ακούω και βλέπω και γράφει η μιλάει για εθνική κυριαρχία είμαι πάρα πολυ καχύποπτος ακόμα και εδώ μέσα. Η πατριδοκαπηλεία είναι εύκολη, το να πουλάς μαγκια, άποψη, ήλιο και φραπε παίρνοντας ένα σκασμό μαύρα χρήματα, όταν θέλεις να πιάσεις πελατάκια- ότι και αν αυτό σημαίνει, στην Ελλάδα είναι το πιο εύκολο.
Και στην τελική από το καθίκι τον φωτόπουλο και άλλους συνδικαλ-η-στές προτιμώ τον γερμανό επίτροπο να σας πω την αλήθεια. Τουλάχιστον αυτός δεν θα τα φάει μόνος του, δεν έχει συμφέρον να το κάνει, γιατί απλά θα θεωρηθεί αποτυχημένος και θα χάσει τον μισθό του αν τον διώξουν.
Εγώ δεν λέω ότι οι άλλοι είναι άγιοι και εμείς οι κακοί. Αλλά όταν σου κοινοποιούν το παιχνίδι και τους όρους αυτούς που πρέπει να παίξεις, εσύ εκ των υστέρων δεν μπορείς να γκρινιάζεις και να λες «δεν τους ήξερα».
Ολον αυτό τον καιρό διεξάγεται ένας φοβερός πόλεμος σε πολλά στρώματα και ενώσεις-κλαμπ ανθρώπων ας το πούμε της κοινωνίας που θέλουν όλο αυτό το παλαιό καθεστώς που ζούσαμε μέχρι σήμερα. Πρωταγωνιστούν σε αυτό να έχετε υπόψη κυρίως δικηγόροι, έπειτα γιατροί και τέλος ΔΥ και υψηλόβαθμοι των σωμάτων ασφαλείας, οι οποίοι σε διάφορες συναντήσεις και ομιλίες, βγάζουν πύρινους λόγους και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι θα χάσουμε την ελευθερία μας. Με τους μισούς από δαύτους ήμουν Αδελφομένος και ομόαιμος, προσωπικά εδώ και κανά χρόνο δεν θέλω ούτε να τους βλέπω.
Εν κατακλείδι καμία ελευθερία δεν θα χάσεις, το μόνο που ίσως συμβεί είναι το μετρό να έρχεται στην ώρα του, ο αληταράς που δουλεύει στο δημόσιο τομέα να σε εξυπηρετεί και εν τέλει η κοινωνία να λειτουργήσει κάποια στιγμή.
Η αγορά λογικά σήμερα θα πάρει τον δρόμο της απηλλαγμένη από το φόβο ενος default - έστω και αν αυτό ουσιαστικά είναι τέτοιο, σε υψηλότερα επίπεδα. Βεβαι η οποια μεγάλη ανοδος έρθει θα έρθει μετά τον Γενάρη όταν θα ξεκαθαριστεί το θέμα των προνομιούχων/ κοινων μετοχών... Το οποίο θέμα βέβαια, προσέξτε μπορεί να κλείσει πολυ πιο αναίμακτα με 2 γεγονότα, α.άνοδο των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, β.άνοδο των χρηματιστηριακών προιόντων και των προιόντων με μεγάλο δεικτη financial leverage, τα οποία θα ισοβαθμήσουν το κούρεμα των ομολόγων. Κοινώς ότι ζημιά οι τράπεζες (οι μεγάλες) φάγαν την φάγαν και τελείωσε. Θεωρώ ότι αλφα, ευρωβ ετε δεν θα κρατικοποιηθούν, οι άλλες όμως θα έχουν πρόβλημα, το μεγαλύτερο το εντοπίζω σε ατε και πειρ
Όσον αφορά το θέμα της υπέρμετρης φορολόγησης, αυτό να είστε σίγουροι ότι δεν είναι εφεύρεση καμίας ΕΕ και κανενός ΔΝΤ αλλά της ηλιθιότητας των δικών μας πολιτικών και άμα την αποχώρησή τους θα αρθεί και αυτό.

Καλή σας ημέρα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 27, 2011 9:45 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγώ δεν κατάλαβα πάλι ... Αναγκαστικό ή εθελοντικό είναι το κούρεμα ;
Νομίζω ότι όπως και τα προηγούμενα σχέδια θα αποτύχει και αυτό .

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: