neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 08, 2009 1:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

...

Τελευταία επεξεργασία από negentropist και Παρ Αύγ 14, 2009 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 08, 2009 1:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

κάτι που αφορά μετόχους ΤΙΤΑΝΑ

Υπάρχει αίτημα από την πλευρά μικρομετόχων για μετατροπή των προνομιούχων σε κοινές στον Τιτάνα και είναι η πρώτη φορά όπου η διοίκηση του εισηγμένου ομίλου δεν το απέκλεισε κατηγορηματικά. Το θέμα είναι να βρεθεί η σχέση μετατροπής για να μην ρίξει κανέναν

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 08, 2009 1:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Βαγγέλη, "έπιασες" την χοντράδα του "αδερφικού" σου "φίλου" ?

"Εκ παραδρομής είχε αναφερθεί ότι με ένα δικαίωμα συν την τιμή της αύξησης αγοράζει κανείς μια μετοχή Εθνικής κάτι που προφανώς είναι λάθος αφού οι όροι της αύξησης κεφαλαίου είναι 9 παλαιές προς 2 νέες που συνεπάγεται με 9 δικαιώματα αγοράζεις κανείς 2 μετοχές και με 4,5 δικαιώματα συν τα 11,3 ευρώ μια μετοχή Εθνικής.
Επειδή πολλοί αναγνώστες παρατήρησαν το λάθος λυπούμαστε και άμεσα υπήρξε επανόρθωση."

Υποτιθεται οτι ηταν λαθος!!!

Πολλοι στο capital το πηραν σοβαρα!!!

Με θλιβει ποσοι ανθρωποι επηρεαζονται για επενδυτικες επιλογες που αφορουν την περιουσια τους απο τετοια δημοσιευματα!!!

Για τα ορια διακυμανσης μερες τωρα τχω γραψει!!!την ΓΝΩΜΗ μου

16-18

Απο κει και περα αν το σκεφεσαι καθαρα επενδυτικα..
αγορα δικαιωματων την τελευταια μερα ,τελευταια ωρα ,
νομιζω θαχεις τιμες κτησης κατω απο 16
αν αυτο βεβαια επιθυμεις σαν επιλογη!!

Και αυτο ασχετα ποσο θαχει στο ταμπλο εκεινη την ωρα!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 8:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εαν φιλτατε verdadeiro το σχολιο μου, το οποιο διαγραψατε, κακως μπηκε στο συγκεκριμενο μιτο, θα επρεπε να το μεταφερετε ως συνηθως γινεται, στα ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. Εαν παλι το διαγραψατε γιατι δε σας αρεσε, πολυ κακως πραξατε. Οπως κρατατε τα συγχαρητηρια που κι εγω σας εχω δωσει στο παρελθον για συγκεκριμενες εκτιμησεις σας, να εχετε το θαρρος ν αντιμετωπιζετε και καποιες λαθος εκτιμησεις σας. Εαν λοιπον σας ειναι ευκολο θα παρακαλουσα να μεταφερετε τη δημοσιευση μου στα Γενικα σχολια. Εαν δε σας ειναι, δε πειραζει, καλη καρδια. Ισως αλλες γωνιες ειναι πιο φιλοξενες :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 15, 2009 3:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

φίλε μου εγώ αν σου πω απο ΟΠΑΠ βλακεία θα σου πω
ο Βαγγέλης ομως μαλλον το κατεχει

προσωπικά αν ειχα και άλλη ρευστότητα θα κοιταζα τιτανα

για επενδυση μιλώντας

τώρα για trade υπαρχουν πιο μικρα ευελικτα χαρτακια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 15, 2009 3:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

να τολμησω να ρωτησω ποια?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 15, 2009 3:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

εγω φίλε μου (προσωπικά μιλάω τώρα)
για γρηγορες κινήσεις με λιγη σχετικά υπομονή παίζω τα παρακάτω
μετκα, μαρφβ, ασπτ, αλαπις, λαβι, ινλοτ, μηχκ, υαλκο, φρλκ

παντως αυτο που λεει ο βαγγελης δεν έχει αδικο, απο χαρτια με καλα θεμελιώδη δεν έχασε ποτε κανεις

παντως για οπαπ το μονο που ξερω αυτη την στιγμη είναι ότι τον σορταρουν ανελέητα (και ειναι το μονο που μαζι με οτι μπορουν να το κανουν γιατι οπως ανοιγει η αμερικη.....πανε τα σορτσακια τους)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 15, 2009 4:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Lestat, δε ξέρω για το σορτ, αλλά στον ΟΠΑΠ σήμερα μάλλον είχαμε αποχωρήσεις θεσμικών. Ανελέητη πτώση και δε ξέρω που θα σταματήσει.

Δε θέλω να πολιτικοποιήσω τη συζήτηση (ειδικά στο μίτο του Verda) αλλά το κακό έχει παραγίνει. Διαλύσανε τον ΟΠΑΠ με τη φορολογία, διαλύσανε τον ΟΤΕ (Δες αυτά που γράφει σχετικά ο Verdadeiro), και φορολογήσανε τα μερίσματα. Τι άλλο θα δούμε σε λίγο??? Για κάθε δέκα μετοχές που αγοράζεις 2 πάνε στο κράτος μήπως? Άντε γιατί θα το γυρίσω σε κανα internetiko broker σε λίγο και θα παίζω από το net μόνο αμερική και γερμανία. Αληταράδες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 15, 2009 4:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
Δε θέλω να πολιτικοποιήσω τη συζήτηση (ειδικά στο μίτο του Verda) αλλά το κακό έχει παραγίνει. Διαλύσανε τον ΟΠΑΠ με τη φορολογία, διαλύσανε τον ΟΤΕ (Δες αυτά που γράφει σχετικά ο Verdadeiro), και φορολογήσανε τα μερίσματα

να ξερες ποσο συμφωνω φίλε, να ξερες πόσο

και το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά και πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ ειναι χάνοντας τελικά οι ίδιοι λεφτά περισσοτερα απο αυτα που παιρνουν μέσω φορολογίας

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ακριβως που φοβάμαι για την ελλάδα
η ανικανοτητα των ιθυνοντων

ουτε εγώ θέλω να την πολιτικοποιήσω αλλα αν αρχίσω σε μίτο και μιλάω για ανθρωπους στα επιτελεια της κυβέρνησης θα με βρείτε σε κανα χαντάκι, χωρίς να υπερβάλλω για ότι πω

το κέρδος σε μια καπιταλιστικη κοινωνία είναι υγιές κινητρο για μένα η ΡΕΜΟΥΛΑ των ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΩΝ ομως οχι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 15, 2009 4:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

καποιος σχιζοφρενης ΜΙΛΗΣΕ απο τον Γεναρη για την υπολΟΠιΠΑ...Και μαλιστα τολμησε στο Hilton να κραυγασει παρουσια του προεδρου του ΟΠΑΠ και του Μωραιτακη...οτι προκειται για την μεγαλυτερη-μακραν short περιπτωση της χρονιας...ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: